Şimdi Ara

IPTV hakkında sorularınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, IPTV test kullanıcısıyım elimden geldiği kadar sorularınıza yanıt verebilirim.

• Görüntü kalitesi nasıl? Yayında kesilmeler kopmalar oluyor mu?
  • Sorulara cevap verebilirim demişsin ama vermemişsin.
    Neyse HD yayın şu an IPTV'de veriliyor mu ?
    Veriliyorsa 8 mbit Adsl ile takılma varmı ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Görüntü kalitesi nasıl? Yayında kesilmeler kopmalar oluyor mu?

Görüntü kalitesi beklediğimden iyi açıkçası, yayında hiçbir kesilme yaşamadım şu ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak73

Sorulara cevap verebilirim demişsin ama vermemişsin.
    Neyse HD yayın şu an IPTV'de veriliyor mu ?
    Veriliyorsa 8 mbit Adsl ile takılma varmı ?

Teşekkürler.

Bir tane soru sorulmuş el insaf :) HD yayın henüz yok ama cihazın HDMI çıkışı olduğundan HD desteği olacağını tahmin edebiliriz. TTnet HD desteğini sanırım VDSL2 ile birlikte verecek. 8Mbit ile HD desteği olacağını sanmıyorum.
  • sen buna nasıl sahip oldun daha kullanıma girmedi diye biliyom?

bide kutunun resmini çekip koyarmısın?
  • TTNET IPTV için ayrı bir cihaz mı veriyor? Özellikleir ve resmini paylaşmanız mümkün müdür?
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: phlox

TTNET IPTV için ayrı bir cihaz mı veriyor? Özellikleir ve resmini paylaşmanız mümkün müdür?
  • Evet Airties marka özel bir cihaz var resimlerini akşam eve gidince çekerim, koyarım.
  • HD yayın için VDSL2'ye ihtiyaç duyacaksak bu iş biraz pahalıya mal olacak gibi görünüyor.
  • quote:

sen buna nasıl sahip oldun daha kullanıma girmedi diye biliyom?

Arkadaş fazla yazmayı sevmiyor sanırım. Telekom çalışanlarına bu cihazları ücretsiz verdi test amaçlı. Daha önceki cihazlarda dahili modem yokmuş. Şimdi dahili modem olan cihazlarla değiştireceklermiş. Kaynak: Telekomcu komşum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazil001

Ben test kullanıcısıyım, TT çalışanı değilim ama TT çalışanı bir arkadaşım vasıtasıyla test kullanıcısı oldum. Kutunun da cihazın da resmini söylediğim gibi akşam koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlu42

quote:

Arkadaş fazla yazmayı sevmiyor sanırım. Telekom çalışanlarına bu cihazları ücretsiz verdi test amaçlı. Daha önceki cihazlarda dahili modem yokmuş. Şimdi dahili modem olan cihazlarla değiştireceklermiş. Kaynak: Telekomcu komşum..

Dahili modem olan cihaz yok, bir tane RG (Residential Gateway) ve STB olmak zorunda.
  • Simple tv için kanal listesi varmı beyler türk kanalalrının oldugu linkler falan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.