Şimdi Ara

iPod Touch WhatsApp Messenger Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
14.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  iPod Touch WhatsApp Messenger Kurulumu

iPad'lere WhatsApp kurulum yöntemi iPod Touch 4G için de geçerli olmaktadır. (Bu yöntem sadece 4G modeli için test edilmiştir, diğer modellerde çalışıp çalışmayacağı kesin değildir)

1. WhatsApp Kurulumu:

iPhone Configuration Utility programını aşağıdaki linklerden indirip, kurun.

Windows için:iPhone Configuration Utility 3.5 for Windows
    Mac için: iPhone Configuration Utility 3.5 for Mac OS X

iTunes'dan "WhatsApp Messenger" aratıp, yükleyin.

WhatsApp iTunes
    WhatsApp AppTrackr

Bilgisayarınıza yüklediğiniz "iPhone Configuration Utility" programını çalıştırın, kenarda görünen iPod Touch'u seçin ve "Applications" sekmesini bulun.

"Add IPA" tıklayın ve daha önce yüklediğiniz "WhatsApp Messenger" ipa dosyasını "Tunes Media > Mobile Applications" klasöründen seçin.

Doğru ipa dosyası seçilince, basit bir şekilde aşağı doğru gidin ve "install" edin. Birkaç saniye içinde WhatsApp iPod Touch'unuza kurulmuş olacaktır.

WhatsApp Çalıştırılması

WhatsPad tweak'ını cydia'da aratıp kurun ve iPod Touch'unuzu reboot yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cacaNEFES

iPod Touch WhatsApp Messenger Kurulumu

iPad'lere WhatsApp kurulum yöntemi iPod Touch 4G için de geçerli olmaktadır. (Bu yöntem sadece 4G modeli için test edilmiştir, diğer modellerde çalışıp çalışmayacağı kesin değildir)

1. WhatsApp Kurulumu:

iPhone Configuration Utility programını aşağıdaki linklerden indirip, kurun.

Windows için:iPhone Configuration Utility 3.5 for Windows
    Mac için: iPhone Configuration Utility 3.5 for Mac OS X

iTunes'dan "WhatsApp Messenger" aratıp, yükleyin.

WhatsApp iTunes
    WhatsApp AppTrackr

Bilgisayarınıza yüklediğiniz "iPhone Configuration Utility" programını çalıştırın, kenarda görünen iPod Touch'u seçin ve "Applications" sekmesini bulun.

"Add IPA" tıklayın ve daha önce yüklediğiniz "WhatsApp Messenger" ipa dosyasını "Tunes Media > Mobile Applications" klasöründen seçin.

Doğru ipa dosyası seçilince, basit bir şekilde aşağı doğru gidin ve "install" edin. Birkaç saniye içinde WhatsApp iPod Touch'unuza kurulmuş olacaktır.

WhatsApp Çalıştırılması

WhatsPad tweak'ını cydia'da aratıp kurun ve iPod Touch'unuzu reboot yapın.

Diğer bir alternatif de, Installous 'tan yada AppStore 'dan WhatsApp Messenger 'ı direk indirin, ardından Cydia'dan WhatsPad tweak'ini kurun hepsi bu kadar.
    iPhone Configurity programına pek de gerek yok, ben anlattığım gibi 5 dakikada yaptım

• daha bugün ipod aldım yazdıklarınızdan birşey anlamış değilim whatspad ne cydia ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

daha bugün ipod aldım yazdıklarınızdan birşey anlamış değilim whatspad ne cydia ne

Whatsapp internet uzerinden ucretsiz mesajlasmanizi saglar.

Cydia= Jailbreakle alakali bir terimdir appstore tarzindadir internet arastirarak ilgili terimleri ogrenebilirsiniz suan mobildeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jailbreaksiz atmanın bi yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relapse_ -- 3 Ağustos 2012; 1:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

jailbreaksiz atmanın bi yolu yok mu?

Maalesef.
  • jailbreak yapmak istemiyorum ama mecbur başka çarem kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

jailbreak yapmak istemiyorum ama mecbur başka çarem kalmadı

Takıldığınız yer olursa mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

quote:

teşekkürler hocam jb yapınca çok fazla kasma oluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam jb yapınca çok fazla kasma oluyor mu?

Yok hocam alet zaten 5.1.1 de kasılmaya başladı JB nin bir etkisi olmuyor zaten jb olmadan ipod touch un tadı çıkmıyor

• benim uygulamalarla işim yok pek sadece whatsapp için yükleyeceğim.Bir kaç sorum var.
    1, alete yedekleme yapmam gerekli mi?
    2, http://www.ijailbreak.com/how-to/jailbreak-ipod-touch-untethered-ios-5-0-1-with-redsn0w-0-9-10b1-windows/ bu siteden mi yapacağız?
    3, 5,1,1 sürümü var ne yapmam gerek?
  • quote:

benim uygulamalarla işim yok pek sadece whatsapp için yükleyeceğim.Bir kaç sorum var.
    2, http://www.ijailbreak.com/how-to/jailbreak-ipod-touch-untethered-ios-5-0-1-with-redsn0w-0-9-10b1-windows/ bu siteden mi yapacağız?

Buradan JB konusuna bakabilirsin.

Back-Up konusuna gelirsek pek işim olmadı ama ne kadar back up aldıysam alayım yinede çoğu şeyi geri yüklemiyor.

• quote:

quote:

benim uygulamalarla işim yok pek sadece whatsapp için yükleyeceğim.Bir kaç sorum var.

Buradan JB konusuna bakabilirsin.

Back-Up konusuna gelirsek pek işim olmadı ama ne kadar back up aldıysam alayım yinede çoğu şeyi geri yüklemiyor.

tamamdır teşekkürler

• @cacaNEFES add IPA yı bulamadım programda
  • quote:

@cacaNEFES add IPA yı bulamadım programda

O zaman whatsapp i kur cydia dan Whatspad tweak ini kur

• quote:

quote:

@cacaNEFES add IPA yı bulamadım programda

O zaman whatsapp i kur cydia dan Whatspad tweak ini kur

tamam yaptım teşekkürler
  • Ya hocam ben bu iPhone Confugiration Utility yi kurdum.Çalıştırmaya çalışınca hata veriyor ve açılmıyor.SQLite3.dll hatası veriyor.Daha sonraki bir uyarıda Apple Mobile Devices ile ilgili bir hata veriyor.Locate olamadı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Iommi

Ya hocam ben bu iPhone Confugiration Utility yi kurdum.Çalıştırmaya çalışınca hata veriyor ve açılmıyor.SQLite3.dll hatası veriyor.Daha sonraki bir uyarıda Apple Mobile Devices ile ilgili bir hata veriyor.Locate olamadı diyor.

O zaman direk whatsapp i kur cydia dan
    Whatspad tweak ini kur

• quote:

quote:

Ya hocam ben bu iPhone Confugiration Utility yi kurdum.Çalıştırmaya çalışınca hata veriyor ve açılmıyor.SQLite3.dll hatası veriyor.Daha sonraki bir uyarıda Apple Mobile Devices ile ilgili bir hata veriyor.Locate olamadı diyor.

Whatspad tweak ini kur

öyle yapıyorum zaten ya.Bugün bu sorunlar beni öldürecek.TinyUmbrella ile shsh yedeğini almak istedim.Cihazı görmüyor.Daha sonra iFaith ile aldım.Ancak bir şey olsa nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Sonuç zor bir gündü :D
  • quote:

quote:

quote:

Whatspad tweak ini kur

öyle yapıyorum zaten ya.Bugün bu sorunlar beni öldürecek.TinyUmbrella ile shsh yedeğini almak istedim.Cihazı görmüyor.Daha sonra iFaith ile aldım.Ancak bir şey olsa nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Sonuç zor bir gündü :D

Apple urunleri ve ozellikle iTunes deli eder adami ama yinede seviyorum :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.