Şimdi Ara

İPOD TOUCH MI SONY PSP Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, ikisinden birini alacağımda hangisini alayım diye sizlere bir dnaışmak istedim. bu iki ürünün artılarını eksilerini br yazarmısınız? kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...



  • kullanma amacın nedir oyunmu müzikmi evdemi kullanacan dısardamı
  • .Bende iPhone var iPod Touchla özellikleri birnevi aynı sayılır vede eskiden PSP de kullandım o yüzden sana açıklama yapıyim.

    İpod Touch ' ın interneti gerçektende PSP ye oranla hızlıdır. Sırf müzik , video vede internet için alıcaksana iPod Touch almalısın.

    Fakat oyun için alıyosan vede yanında yeterli derecede müzik kalitesi olan ( kaliteli bir kulaklıkla çok temiz bir kalite veriyo ) vede video izlemek istiyosan PSP .

    Eğlence için alıyosan Psp almalısın. Çünkü iPod da tek yapıcağın müzik , video vede internet. Psp de yeterli derecede hepsi var , üstüne oyunda oynuyosun.

    Son kara senin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _PrO_

    kullanma amacın nedir oyunmu müzikmi evdemi kullanacan dısardamı


    dışarıda ve yolculuklarda kullanmak, kaliteli bir şekilde film izleyip müzik dinlemek, internete girebilmek (bu özellik yanılmıyorsam itouchta var). öyle pek fazla oyun oynamam ama hani yolculuklarda arada canım sıkılırsa oynamak isterim. oyun konusunda pek kaliteli birşey beklemiyorum yani dostum. mesajın için teşekkürler dostum.

    @altuğ
    teşekkürler dostum zahmet edip mesaj yazdığın için. oyun konusunda öyle aşırı bir beklentim yok fakat wifi internet kesinlikle olsun. genelde yabancı dizileri .mp4 formatında indirdiğim için bu formatı destekleyebilsin istiyorum. ayrıca içine atacağım programlarla hangisi daha kullanışlı olur? bu arada bu iki cihazdan birini seçip, abdden getirtcem. burada çalışmama gbi bir sorun olurmu?




  • güncel...
  • Arada oynarsan Itouch yeterli olur. Ve dediğin gibi wireless var. Ama çok ağır kullanırsan 2 saate kalmaz bitirsin şarjı wireless la.
    Psp fazla büyük. Touch ı heryere götürebilirsin, incecik bişe.
  • AYPOD VESE PİESPİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    2 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp'de ıpod'ta yaptığın herşeyi yaparsın+internet oyun(msn skype dahil) ayrıca slimler tv'ye bağlanıyor
  • psp daha mi iyi yani
  • İpod Touch + Oyun = PSP
  • oyun istiyorsan psp.internet veya müzik içinse düşünmeden touch.
  • 3 kez psp aldım sattım sonra sonuncusu slim çıktı diye ama bi zaman sonra sıkıyor adamı be, ama ipod touchumu satmam

    bence i touch
  • ipod touch satılır 320 lira
  • Görüntü kalitesi olarak iPod touch. (Çözünürlük PSP'de 480 x 272 iken iPod touch'ın çözünürlüğü 480 x 320.)
    Ekran dayanıklılığı olarak da iPod touch. Arkası çizilir ama ekranı aldığın günki gibi kalır. ;)
    Wireless ile internette gezinti için de iPod touch. (PSP Klavyesi ölüm!)
    Müzik desen zaten iPod touch.
    Video iPod touch. (PSP sadece MP4 destekliyor (bunu yine de araştırın, tam emin değilim), iPod touch defaultta mp4 ve mov destekliyor daha sonradan programlar ile avi wmv gibi formatlar da desteklenecek, beta aşamasında şuan.)
    Oyun. Psp zaten oyun için üretilen bir cihaz. Elbette güzel oyunları var fakat iPod touch için de oyun geliştiricileri çalışıyor. Örneğin daha önce başka bir yerde oynayıp da bu kadar zevk alamadığım bir iPod oyunu var, Raging Thunder. Accelerometer özelliği ise paha biçilemez. (Bilmeyenler için: iPod'u sağa sola yatırıp aracı kontrol ediyorsunuz mesela.)
    Quake vb. oyunlar var. Navigatorler var. Daha ne olsun. İleriye yönelik düşünecek olursan; yeni iPod oyunları geliyor, tanıtımları yapıldı, belki bir iki ay daha bekleyeceksiniz bu oyunları ücretsiz oynayabilmek için.
    Boyutlar desen PSP devasa büyüklükte benim için. Elde taşınmaz, cepte durmaz. İki cihazı yan yana tutunca PSP çok kaba duruyor zaten.
    E bir de havası var iPod'un ;)
    Seçim senin, bir iki hafta oynayıp zevkini alınca kenara atacağın bir cihaz almak istiyorsan PSP senindir, hayrını gör. ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 25 Temmuz 2008; 18:23:27 >




  • Tabiki NDS ,Dünya'nın el konsollarında kralıdır kendileri
  • ben psp nin kulaklık çıkışını sevmedim
  • tamam dostlar ipod touch alıcam kararımı verdim. birçok kişinin söylediğine göre psp biraz büyük bir aletmiş. yanımda taşıyabileceğimi hiç sanmıyorum öyle büyük bir aleti. ayrıca wifi da yok o yüzden ipod touch alcam.. herkese çok çok teşekkürler, zahmet verdim sizlere...
  • psp de wife var :) tabi öle surf için ahım sahım deikl multi oyunlar için
  • dostum ben internet için istiyorum wifi'i. bi alışveriş sitesinde gördüğüm kadarıyla tarayıcısı safariymiş. yani pcde nasl geziyorsam nette i touch'tada öyle gezerim herhalde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

    dostum ben internet için istiyorum wifi'i. bi alışveriş sitesinde gördüğüm kadarıyla tarayıcısı safariymiş. yani pcde nasl geziyorsam nette i touch'tada öyle gezerim herhalde.


    Aynen öyle. Çoğu kişiye söylüyorum inanmıyorlar. Normal internet sayfasından hiçbir farkı yok. Pepsi saolsun bende touch sahibiyim. Bana soracak olursan tabiiki touch.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.