Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vaynett

EN GÜZEL TEMA HANGİSİ?

Güzellik göreceli kavram
  • 1.1.4 sürümüne wedic ve tr-ing ing-tr sözlük paketlerini yükledim wedic i açtığımda hiç bir sözcük göremiyorum arayınca da no found diyor. sanırsam bir çok arkadaşta aynı konuda yardım bekliyor nasıl olacak ?
  • bknz 34. sayfa
    bnm msjım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

TTR ye girince Library kısmından bi şarkı seçeceksiniz şarkı çalmaya başladığında aşağı doğru gelen yuvarlaklar en sona gelince üzerlerine basmanız gerekiyor zamanlamanıza görede puan veriyor

Create new beats desek olmuyor mu?
    Çünkü burdan müzik seçince aşağı doğru yuvarlak gelmiyor. Basınca yukarı gidiyor

İtunes library diyince program kapanıyor

?

• arkadaslar ben ipod yattığım yerden kullanmak istiyorum ama surekli ekran otomatik yanlanıo ve bu hosuma gitmio bunu deiştireilecek bişi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha24

arkadaslar ben ipod yattığım yerden kullanmak istiyorum ama surekli ekran otomatik yanlanıo ve bu hosuma gitmio bunu deiştireilecek bişi var mı?

?
  • quote:

arkadaslar ben ipod yattığım yerden kullanmak istiyorum ama surekli ekran otomatik yanlanıo ve bu hosuma gitmio bunu deiştireilecek bişi var mı?

biraz Türk işi olacak ama bir arkadaşın bulduğuna göre ipod un arkasına bir mıknatıs tutturduğunuz zaman yan çevirince dönmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

quote:

biraz Türk işi olacak ama bir arkadaşın bulduğuna göre ipod un arkasına bir mıknatıs tutturduğunuz zaman yan çevirince dönmüyor

İpoda zarar verir mıknatıs.
  •  iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

Evet Yeni Bi Sorun
    Noldu Ki Şimdi?
    Bağlayınca Böyle Diyo
    Yada
    Fotoğraf Makinası Olarak Görüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 20 Nisan 2008; 21:06:01 >
  •  iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

Ya wista pack i kurucam ama bende rootta library summerboard cıkmıyo?gozukmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

Evet Yeni Bi Sorun
    Noldu Ki Şimdi?
    Bağlayınca Böyle Diyo
    Yada

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Allah rızası için Safari Cookie Fix'i hangi soruce'dan indirebilirim söyleyin lütfen

Kont değiştirdim bendekini, çevrimdışıydın yazamadım

Hala yüklenmiyor...

ERROR : Main Script Execution failed

hocam bu hatayı bende sürekli alıyordum çok yer kaplayan (pianist drummer vs.) gibi programları sildim sonra bosstool yükleyip fontları 2. bölüme alınca bu hatayı vermemeye başladı hafıza yetersiz olduğunda bu hatayı verebiliyor çok saçma geldi ama ben bu şekilde çözdüm ;)

ayrıca şu sözlükleri yükleyecektim ama bir baktım niffob source inde yok gelmemiş her nedense başka bir source varmı sözlük için ?

Dediğinizi yaptım ama yine olmuyor Başka bir çözüm olmalı

• quote:

quote:

Evet Yeni Bi Sorun
    Noldu Ki Şimdi?
    Bağlayınca Böyle Diyo
    Yada

• quote:

quote:

quote:

Evet Yeni Bi Sorun
    Noldu Ki Şimdi?
    Bağlayınca Böyle Diyo
    Yada

Önce normal restore yapın; sonra 1.1.4'e yükseltin, sonra shift+restore yapıp dosyayı seçin

• arkadaşlar bana yardım edin lütfen ipod 1.1.4 buna bazı programlarda hatta artık çogu dosya ile pc ye bağlama programlarında openssh dahil hata verio bunun en iyi sürümü hangisi hangisini kurarsam sorun kalkar bu aldığım yükleme hatlarının bi sebebi varmıdır yardım ederseniz çok sevinicem....
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

TTR ye girince Library kısmından bi şarkı seçeceksiniz şarkı çalmaya başladığında aşağı doğru gelen yuvarlaklar en sona gelince üzerlerine basmanız gerekiyor zamanlamanıza görede puan veriyor

Create new beats desek olmuyor mu?
    Çünkü burdan müzik seçince aşağı doğru yuvarlak gelmiyor. Basınca yukarı gidiyor

İtunes library diyince program kapanıyor

?

creat dediğinde ritme göre tellere vurarak oynamak için kendi şarkını hazırlıyosun sanırım dostum

• arkadaşlar ipodda iphysics veya labirent oyununu oynarken ekran yanıp sönüo gözkırpar gibi yani neden olabilir acaba bu çok sinir bozucu bi hal almaya başladı
  • oyundan kaynaklanan bir sorun maalesef
  • hadi yaa ipodla alakası yok deilmi o zaman bende bi an korkmuştum saolasın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

arkadaşlar şu el yazısı tanımlama programını kesinlikle yüklemeyin biliyorsunuz henüz beta yükledim ama safari yan çevirince klavye büyümüyor bu nedenle installerden uninstall ettim menüye dönünce ortada yuvarlak çıktı ve ipod öylece kaldı saatlerdir öyle duruyor kapanmıyorda pc de görmüyor ne yapacağım bilmiyorum pili bitene kadar beklemekten başka çarem kalmadı herkesin başına gelmeyebilir ama sonuçta sorunlu ben yandım sizde yanmayın

Evet arkadaşlar, bende yüklemiştim, bunu okuyunca hemen baktım şimdi safaride klavye büyümüyor gerçekten. Bende hemen kaldırdım programı, aynen sende olduğu gibi kilitlendi, ama orta tuş ile kapatma tuşuna aynı anda basarak bir süre bekledim kapandı, açılınca elma logosunda takıldı ama 4-5dk bekledim sonra açıldı. Şuan safaride ki klavye düzelmiş, herşey eskisi gibi sorunsuz çalışıyor, ucuz kurtardık. O el yazısı tanıma programını karar sürüm çıkana kadar yüklemeyin.

Geçen akşam ipodta müzik dinleyip safaride sörf yapıyodum @Tugberk23'ün üstteki yazdıklarını okuyunca el yazısı tanıma eklentisini kaldırayım dedim neyse kaldırdım restart atın dedi ok dedim vee ipod dondu ne kapanıyo ne de bi tepki veriyo eyvah dedim şimdi yandım. Sabahta yolculuğa çıkacaktım işin yoksa sıfırdan uğraş Neyse kapama tuşuna ve home tuşuna basılı tuttum ve cihaz kapandı tekrar açtım apple logosu çıktı ve 4, 5 dakika böle kaldı sonra açıldı Ucuz atlattım valla, sıfırdan uğraşmak koyardı o kadar şey yükledim, temalar v.s

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.