Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

Orjinalden alıntı: smecal

quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

?

Arkadaşlar dikkayimi çeken ilginç bir şey var. iPod Touch'ın ekranın üstündeki siyah bölge üzerinde ortanın biraz solunda dikkatli bakınca görebileceğiniz kırmızı bir yuvarlak var o ne?

Ekran parlaklığını otomatik olarak, ortamdaki ışığa göre ayarlamayı sağlayan ışık algılayıcısı

onu nasıl devreye sokabiliyoruz?

Settings/Brightness/Auto-Brightness/ON

• Bir şey soracağım. Şu Maps programında sol alt köşede knum saptama butonu sizce işlevini görüyor mu? Ben ne zaman tap'sam (Şu sözcüğün de Türkçesini bulsunlar artık) "Your location could not be determided" uyarısı alıyorum. Sizlerde de aynı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Şu tap tap revolution'un nasıl kullanıldığı bilen biri var mı?
    Gitar hero III mod varmış onu da yükledim.
    Giriyorum TTR'ye
    create new beats diyorum. içindeki müziklerden birini seçiyorum
    sonra bi ekran açılıyor. 3 tane basılan yer var bastıkça ekranın altından yukarı doğru bir şeyler gidiyor. Müzikte hiç bir değişiklik yok

?
  • Tema'dan bir kaç örnek(Vista Maximus 4.1/Vista Aero modified by photographer86)

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!

• quote:

quote:

Giriyorum TTR'ye
    sonra bi ekran açılıyor. 3 tane basılan yer var bastıkça ekranın altından yukarı doğru bir şeyler gidiyor. Müzikte hiç bir değişiklik yok

?

aynen
    artı sözlük çalışlmıyo wedict hep not found
    diyoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• @PHI

Güzel olmuş
  • arkadaşlar şu el yazısı tanımlama programını kesinlikle yüklemeyin biliyorsunuz henüz beta yükledim ama safari yan çevirince klavye büyümüyor bu nedenle installerden uninstall ettim menüye dönünce ortada yuvarlak çıktı ve ipod öylece kaldı saatlerdir öyle duruyor kapanmıyorda pc de görmüyor ne yapacağım bilmiyorum pili bitene kadar beklemekten başka çarem kalmadı herkesin başına gelmeyebilir ama sonuçta sorunlu ben yandım sizde yanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

quote:

Giriyorum TTR'ye

?

aynen
    artı sözlük çalışlmıyo wedict hep not found
    diyoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya 4 Kere Yazdım İnsaf Bee...

İlla Böyle Yapmam Lazım Dimi;
    HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYY HU HUUUUUUUU

• Arkadalar bu temanın adı ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

ARKADAŞLAR 1.1.4 ipod kullanalar eğer ipodun sesi size az geliyorsa yükseltmek için installer+iclarified+1.1.4 volume bost yükleyin ve müzik ayarlarından ses kontrol simgesini en üstte olan kapatın ve tam iki katına çıksın ses

sesi 2 katına çıkarıyor ii güzelde ben hiç tavsiye etmiyorum.çünkü ne kadar yüksek sesle dinlersek kulaklık okadar çabuk bozuluyor.bizzat kendim çok kulaklık değistirdim bu yüzden ama yinede sağolasın.
  • @emrecan MoonLight temanın adı.
    @dodi-- sürümü değiştirin, 0,9 en güncel sürüm sanıyorum, eğer o da olmazsa weDict fix vardı sanırım ama adresini hatırlayamadım şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

arkadaşlar şu el yazısı tanımlama programını kesinlikle yüklemeyin biliyorsunuz henüz beta yükledim ama safari yan çevirince klavye büyümüyor bu nedenle installerden uninstall ettim menüye dönünce ortada yuvarlak çıktı ve ipod öylece kaldı saatlerdir öyle duruyor kapanmıyorda pc de görmüyor ne yapacağım bilmiyorum pili bitene kadar beklemekten başka çarem kalmadı herkesin başına gelmeyebilir ama sonuçta sorunlu ben yandım sizde yanmayın

Evet arkadaşlar, bende yüklemiştim, bunu okuyunca hemen baktım şimdi safaride klavye büyümüyor gerçekten. Bende hemen kaldırdım programı, aynen sende olduğu gibi kilitlendi, ama orta tuş ile kapatma tuşuna aynı anda basarak bir süre bekledim kapandı, açılınca elma logosunda takıldı ama 4-5dk bekledim sonra açıldı. Şuan safaride ki klavye düzelmiş, herşey eskisi gibi sorunsuz çalışıyor, ucuz kurtardık. O el yazısı tanıma programını karar sürüm çıkana kadar yüklemeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

arkadaşlar şu el yazısı tanımlama programını kesinlikle yüklemeyin biliyorsunuz henüz beta yükledim ama safari yan çevirince klavye büyümüyor bu nedenle installerden uninstall ettim menüye dönünce ortada yuvarlak çıktı ve ipod öylece kaldı saatlerdir öyle duruyor kapanmıyorda pc de görmüyor ne yapacağım bilmiyorum pili bitene kadar beklemekten başka çarem kalmadı herkesin başına gelmeyebilir ama sonuçta sorunlu ben yandım sizde yanmayın

Evet arkadaşlar, bende yüklemiştim, bunu okuyunca hemen baktım şimdi safaride klavye büyümüyor gerçekten. Bende hemen kaldırdım programı, aynen sende olduğu gibi kilitlendi, ama orta tuş ile kapatma tuşuna aynı anda basarak bir süre bekledim kapandı, açılınca elma logosunda takıldı ama 4-5dk bekledim sonra açıldı. Şuan safaride ki klavye düzelmiş, herşey eskisi gibi sorunsuz çalışıyor, ucuz kurtardık. O el yazısı tanıma programını karar sürüm çıkana kadar yüklemeyin.

dostum sen gene kapatabilmiş aleti bende kapanmadı hiçbir şekilde pilin bitmesini bekledim mecbur neyseki parlıklık en sonra ve wifi açıktıda çabuk bitti pili sanada geçmiş olsun bundan sonra beta programa tövbe

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadalar bu temanın adı ne?

http://img72.imageshack.us/img72/7392/snap212016vt0.jpg

Moonlight.
    Güzel bir tema. Tavsiye ederim

quote:

quote:

Giriyorum TTR'ye

?

?

• quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

@emrecan MoonLight temanın adı.
    @dodi-- sürümü değiştirin, 0,9 en güncel sürüm sanıyorum, eğer o da olmazsa weDict fix vardı sanırım ama adresini hatırlayamadım şu anda

Allah Razı Olsun Bi Cevap Geldi Ya.
    Ok Sam0 Bakıyorum Şimdi.
  • PHI o programı bende uğraştım ama çözemedim çok enteresan bi program ama ipodtouchfans da en çok beğenilenlerden birisi, bizde var bişeyler bence
  • Installer / Sources’a app.weiphone.com/installer ekle.

weiphone bölümünden Fix weDict on 1.1.3 yükleyin sorun çözülecek.

ama türkçe ingilizcem hala çalışmmıyo
    ing-trk
    çlşıo
  • ya arkadaşlar ben bi kaç tane tema yükledim ama ikonlar değişmedi ne yapmöam lazım acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

PHI o programı bende uğraştım ama çözemedim çok enteresan bi program ama ipodtouchfans da en çok beğenilenlerden birisi, bizde var bişeyler bence

Hiç bir değişiklik olmuyor ki müzikte. Bi türlü anlayamadım ben.

Xander nerde bi de ona sorsak

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

ya arkadaşlar ben bi kaç tane tema yükledim ama ikonlar değişmedi ne yapmöam lazım acaba

Her temada ikon değişmesi olacak diye bir şey yok. Belki ikon değil de duvarkağıdı falan vardır. Ama düşük bir ihtimal.

Versiyon ne?
    Türkçe mi kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 20 Nisan 2008; 0:25:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Installer / Sources’a app.weiphone.com/installer ekle.

weiphone bölümünden Fix weDict on 1.1.3 yükleyin sorun çözülecek.

ama türkçe ingilizcem hala çalışmmıyo
    ing-trk
    çlşıo

Eğer türkçe ingilizce sözlüğü de yüklediysen , bu sözlük hayli zayıf, bir çok kelime yok, basit kelimeleri dene bakalım birde..
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.