Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rızası için Safari Cookie Fix'i hangi soruce'dan indirebilirim söyleyin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Allah rızası için Safari Cookie Fix'i hangi soruce'dan indirebilirim söyleyin lütfen

Kont değiştirdim bendekini, çevrimdışıydın yazamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    Hiç bir değişiklik olmuyor ki müzikte. Bi türlü anlayamadım ben.

Xander nerde bi de ona sorsak

BurdayımHangi programdan bahsediyosunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Hiç bir değişiklik olmuyor ki müzikte. Bi türlü anlayamadım ben.

Xander nerde bi de ona sorsak

BurdayımHangi programdan bahsediyosunuz arkadaşlar?

Tap Tap Revolation (:
  • TTR ye girince Library kısmından bi şarkı seçeceksiniz şarkı çalmaya başladığında aşağı doğru gelen yuvarlaklar en sona gelince üzerlerine basmanız gerekiyor zamanlamanıza görede puan veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

TTR ye girince Library kısmından bi şarkı seçeceksiniz şarkı çalmaya başladığında aşağı doğru gelen yuvarlaklar en sona gelince üzerlerine basmanız gerekiyor zamanlamanıza görede puan veriyor

Create new beats desek olmuyor mu?
    Çünkü burdan müzik seçince aşağı doğru yuvarlak gelmiyor. Basınca yukarı gidiyor

İtunes library diyince program kapanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Allah rızası için Safari Cookie Fix'i hangi soruce'dan indirebilirim söyleyin lütfen

Hala yüklenmiyor...

ERROR : Main Script Execution failed

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Hala yüklenmiyor...

ERROR : Main Script Execution failed

hocam bu hatayı bende sürekli alıyordum çok yer kaplayan (pianist drummer vs.) gibi programları sildim sonra bosstool yükleyip fontları 2. bölüme alınca bu hatayı vermemeye başladı hafıza yetersiz olduğunda bu hatayı verebiliyor çok saçma geldi ama ben bu şekilde çözdüm ;)

ayrıca şu sözlükleri yükleyecektim ama bir baktım niffob source inde yok gelmemiş her nedense başka bir source varmı sözlük için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk23 -- 20 Nisan 2008; 11:31:59 >

• arkadaşlar basit bir şey keşfettim ve bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.müzik çalarken bildiğimiz gibi power tuşuna bastığımızda dokunmatik ekran kilidi devreye giriyor.şarkı değiştirmek için sürükle aç dememiz ve müziklere girmemiz gerekmekte.fakat kilit devredeyken home tuşuna 2 kez art arda basarsak hiç sürükle aç demeden direk ekran üzerinden şarkı değiştirebilioruz ,ses ayarını yapabiliyoruz.tekrar 2 kere basarsak bu olay devre dışı kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar basit bir şey keşfettim ve bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.müzik çalarken bildiğimiz gibi power tuşuna bastığımızda dokunmatik ekran kilidi devreye giriyor.şarkı değiştirmek için sürükle aç dememiz ve müziklere girmemiz gerekmekte.fakat kilit devredeyken home tuşuna 2 kez art arda basarsak hiç sürükle aç demeden direk ekran üzerinden şarkı değiştirebilioruz ,ses ayarını yapabiliyoruz.tekrar 2 kere basarsak bu olay devre dışı kalıyor.

• quote:

ya arkadaşlar ben bi kaç tane tema yükledim ama ikonlar değişmedi ne yapmöam lazım acaba
    Her temada ikon değişmesi olacak diye bir şey yok. Belki ikon değil de duvarkağıdı falan vardır. Ama düşük bir ihtimal.

Versiyon ne?
    Türkçe mi kullanıyorsun?

1.1.4 Ziphone JB evet türkçe
  • O zman ya ikonlarin isimlerini degistircen yada turkce kullamican
  • Bende 475 liraya forumdan bir arkadastan 16 gb ipod touch aldim...
    Jailbreak yaptim ve simdiye kadar hic sorun cikmadi ama dun manuel olarak temalar ve uygulamalar yukledim dun hic sorun olmadi.Elle Customize ve Categories kurdum ...
    Ama bugun elle yuklemeye calisirken yazmaya karsi korumali diyip hata veriyor ...
    Cok sinir oldum ... Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
    En kisa zamanda Q Klavye kurucam

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

ya arkadaşlar ben bi kaç tane tema yükledim ama ikonlar değişmedi ne yapmöam lazım acaba
    Her temada ikon değişmesi olacak diye bir şey yok. Belki ikon değil de duvarkağıdı falan vardır. Ama düşük bir ihtimal.

Versiyon ne?
    Türkçe mi kullanıyorsun?

1-Türkçe kullanma. İkonları çok etkiliyor değişmesini.
    2-dj necmi'nin verdiği termvt100 ile girilen bir kod var. İlk sayfada bilgilendirmesi mevcut. O kodu term-vt100'e gir.
    Düzelir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Versiyon ne?
    Türkçe mi kullanıyorsun?

1-Türkçe kullanma. İkonları çok etkiliyor değişmesini.
    2-dj necmi'nin verdiği termvt100 ile girilen bir kod var. İlk sayfada bilgilendirmesi mevcut. O kodu term-vt100'e gir.
    Düzelir

TAMAM DENİYCEM

• arkadaşlar yardım tema ekleyemiyorum. arkadaşın yazmış olduklarını yaptım.

Tema ,ikonları, görünümü vs. değiştirmek için:
    Summerboard kurulumu: (customize şu anda sıkıntılı olduğu için es geçiyorum)
    Ardakaşlar aslında summerboard kurulumu da biraz değişik yolla oluyor ama aslında basit yapmak.(benim yapıp sonuç aldığım yöntem budur)
    İlk başta 1.1.3 uygulaması olan Summerboard'ı 1.1.4 e uyarlamamız lazım şöyleki;
    Installer->Tweaks 1.1.4 -> 1.1.4 Compatibility Patch bunu yüklüyoruz, sonra;
    Installer -> System -> SummberBoard -> Install
    Yükletikten sonra uyarlama dosyasını (compability) kaldırmamız gerekiyor;
    Installer->Uninstall-> burdan kaldırıyoruz...
    Bu anlatım 1.1.4 içindir, 1.1.2 için ise SummerBoard(OLD) kurmamız yeterli.

Yeni Temaları Nerden yükleyebiliriz
    Arkadaşlar ilk başta eklediğimiz sourcelerin bir kısmı sırf temalar içindi;
    Installer->Nıffob tema->Summerboard ile ilgili olanlardan seçin ->Install
    Installer -> Themes (summerboard)->istediğinizi seçip->Install
    Installer -> iSpazio Themes -> Summerboard ile ilgili olanlardan seçin ->Install

bunuda yaptım sonra karşıma SMBPefs çıktı açtım them den tema seçtim sonra appearance yazan yerdeki bütün programları açtım advanced i açmadım sonra ordakileride açıp yaptım ve restart springboard dedim fakat tema eklenmedi?????

• off yaptım bunları sonra ipod u kapatıp yeniden açtım. artık iconların altında isim yazmıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkn_1

off yaptım bunları sonra ipod u kapatıp yeniden açtım. artık iconların altında isim yazmıyor ?

Advanced kısmından
    Hide icon labesls'i OFF yap.
  • EN GÜZEL TEMA HANGİSİ?
  • Bende 475 liraya forumdan bir arkadastan 16 gb ipod touch aldim...
    Jailbreak yaptim ve simdiye kadar hic sorun cikmadi ama dun manuel olarak temalar ve uygulamalar yukledim dun hic sorun olmadi.Elle Customize ve Categories kurdum ...
    Ama bugun elle yuklemeye calisirken yazmaya karsi korumali diyip hata veriyor ...
    Cok sinir oldum ... Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
    En kisa zamanda Q Klavye kurucam
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.