Merhaba arkadaşlar. Şu ipod touchların fotoğraf makinesiz olanına sahibim ama sanırım yine de 4. nesil. Bu konuda çok bilgim yok. Ama size sormak istediğim ipod touchtan apple ürünü olmayan diğer telefonlara nasıl bluetoothla bağlantı yapacağım. Şöyle ki nokia e72 ile ipod arasında bluetooth bağlantısı kurabildim. Ama iş fotoğraf veya bir başka veri atmaya gelince bağlantı sağlanamıyor. Bunun için yardımcı programlar var mı diye app storeda araştırma yaptım, fakat tüm bluetoothla alakalı programlar sadece apple ürünleri arasında. Dolayısıyla problemi halledemedim. Yani tek istediğim e72den ipod toucha fotoğraf vb. gönderebilmek. Bu konuda bilginiz varsa ve yardım edebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
kamera yoksa touch 4 değildir.ipod jb siz ise sadece apple ürünleri arası bluetooth alışverişi yapabilirsiniz ama jb li ise birkaç program varhttp://forum.donanimhaber.com/m_47414651/tm.htm bu konuda bulabilirsiniz.ayrıca konunuz yanlış yerde ipod bölümüne açmalıydınız.
1.Kamerası yoksa iPod touch 4. Nesil olamaz. 2.Jailbreak yapıp celeste programını yüklersen yapabiliyorsun diye biliyorum.
Kamera yoksa 4.nesil değilmiş
Kamera yoksa 4. nesil olmaz,olamaz
Özür dilerim evet 4 değil. Biraz teknoloji özürlüyüm anlıycağınız üzere ipod bölümünü bulamadığım için burda açtım çok pardon. yazdıklarınızı deniycem teşekkürler
ya çok özür dilerim jail break yapmayı pek beceremedim gibi. yardımcı olacak varsa çok çok memnun olurum :/