Şimdi Ara

iPod Touch 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkacak mı acaba? Bilgisi, duyumu veya tahmini olan var mı?

Neden iPod Touch 7?

İşte benim tercih sebeplerim madde madde...

1) 3000 Lira daha fazla para vermeye gerek kalmadan aynı donanım aynı yazılım hissi yaşamak.

2) 3000 Lira daha fazla para vermeden iOS avantajlarını iPhone 7'den farksız bir şekilde kullanmak.

3) Sim kart olmadığı için daha hafif daha ince ve daha uzun ömürlü pil imkanı sunduğu için.

4) Sim kart takılmayabilir ama herhangi bir telefonun Bluetooth veya Hotspot aracılığı ile kusursuz iPhone 7'den farksız bir şekilde internet deneyimi.

5) Küçük bir aparat ile sim kartı tırnak büyüklüğünde bir bluetooth aracılığı ile sağlama ve bu sayede ikinci bir telefona gerek duymamama.

6) Bire bir iPhone kalitesinde fotoğraf ve çekimler elde edebilme ve bunu 3000 lira vermeden yapma.

7) Whatsapp dahil tüm programları kullanabilme, Jailbreak nimeti ile iPhone 7'de bulunmayan özellikleri bile kullanabilme.

8) 3D touch dahil kısıtlanmış tüm imkanları 30000 lira vermeden kullanabilme.

9) Hafif, hızlı, sürekli güncel ve Apple garantisini 2 yıl boyunca korkmadan yeni cihaz değiştirme ile kullanma imkanı.

10) Müzik kalitesini diğer cihazlardan çok daha verimli yaşama, Spotify dahil tüm imkanları kullanabilme.

11) Görenlerin iPhone'dan ayırt edemediği bir cihaz imkanına sahip olma.

12) Airdrop ile Tablet veya iPhone 4 bile olsa iPhone deneyimi yaşama, sim kartına gerek kalmadan konuşabilme.

13) Wifi imkanı ile her yerde sim kartına, ekstra faturaya gerek kalmadan 30000 lira vermeden iPhone deneyimi yaşama.

14) iPhone 7 için yapılmış tüm cihazlar ile uyum ve bu sayede ekstra 30000 Lira fazla paraya vermeye gerek duymamama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş uzun uzun yazmışsın ama 7.nesil geçen yıl çıktı. 3D Touch da yok parmak izi de yok. Hatta bu mesajı ondan yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003
  • Dostum 6g de işini görür ama küçük kaldı cihazlar, fiyat olarak avantajlı ama kullanışlı değil, hotspot ile de bir yere kadar zaten iPhone varsa kullanmazsın bile

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Kardeş uzun uzun yazmışsın ama 7.nesil geçen yıl çıktı. 3D Touch da yok parmak izi de yok. Hatta bu mesajı ondan yazıyorum.

A8 işlemcili 6.Nesil oluyor.

7. NESİL çift kameralı olmalı ki hakkını versin farkı olsun.

Kullandım son çıkanı ama 7 çıkacak diye elden çıkarmıştım garantisinin bitmesine bir ay kala aldığımdan yüksek fiyata zaten.

Orijinalden alıntı: kilinchaci

Dostum 6g de işini görür ama küçük kaldı cihazlar, fiyat olarak avantajlı ama kullanışlı değil, hotspot ile de bir yere kadar zaten iPhone varsa kullanmazsın bile

İş görür cihaz zaten kuşum yok, çıkmazsa tekrar 6 alırım.

2012 den beri herşeyimi ipod touch ile hallederim asla iphone aramadım üstelik daha önce kullandığım halde ipod Touchtan sonra ihtiyaç duymadım bile.

Hotspot değil bluetooth ile bağlantıyı yapıyorum böylece iki cihaz da çok az şarj ve data harcıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İpod touch 6 yi 1.5 senedir kullanan biri olarak ses kalitesi iphone ile ayni sarjida ayni ha iosu 650 tl lik aletle a8 islemci ile kullanmanin hazzi baska ona lafim yok ama yaninda baska telefonla kullanmaya calismak tam bir iskence. Bana gore tek eksi yani ekran 4.7 inc olsa super olurdu

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.