Şimdi Ara

ipod touch 3g8gb 3.1.3 downgrade 3.1.2(mc serisi) buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum. (ben windows vista home basic işletim sistemiyle yaptım)

apple ipod touchımı 3g 8gb(mc serisi) 3.1.3 versiyondan apple ipod touch 2g 3.1.2 versiyona düşürdüm.

ilk önce alttaki linkten önce 2g firmware indiriyoruz
    http://www.m egaupload.com/?d=OYX1RLXG&f=iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw

sonra itunes üzerinden (9.0.1 kurulu olması lazım) shifte basılı tutup restoreye tıklıyoruz indirdiğimiz
    2g ipsw dosyasını buluyoruz,tamam dedikten sonra zaten itunes kendi kendine restore işlemini yapıyor.
    sonuç olarak downgrade işlemi tamamlanmış oluyor.

jailbreak işlemine gelince http://blackra1n.com/ sitesinden işletim sisteminize uygun olanı indirin

ipodu pc ye bağlıyoruz Masaüstüne indirdiğimiz blackra1n.exe dosyasını çalıştırıyoruz.

Make in Ra1n" i tıklıyoruz

son olarak onaylayan ekran geliyor ok yi tıklıyoruz

ipodunuz tekrar baştan açılıyor. ipod ekranınında yeni bir program beliriyor (blackra1n)

blackra1n programını çalıştırıyoruz. sonra çıkan ekrandan kurmak istediklerinizi seçip kuruyorsunuz ve install diyorsunuz

cydiaya repo.beyouriphone.com sourcelerini ekleyin ve appsync 3.1 i kurun.sonra da itunesten free uygulama yükleyin.kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz.

''blackra1n ile untethered jailbreak oluyor.''

anlatım bozukluğu olabilir kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fulldepo -- 6 Nisan 2010; 2:46:00 >

• ipod touch 3g 32gb a denedim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_scarface

ipod touch 3g 32gb a denedim olmadı

olmadı derken sorunu yazar mısın?
  • 2g firmweresi bı ise yaramazki onun. Üstüne 3g atılıyor mü jb yapmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

2g firmweresi bı ise yaramazki onun. Üstüne 3g atılıyor mü jb yapmadan

onu bilemiyorum denemedim ama atılır diye düşünüyorum.
  • şuan jb siz kulanıyorum jb yapmayıda düşünmüyorum
  • dostum shift restore dedim iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw sectim ama hata verdi yuklemedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_scarface

dostum shift restore dedim iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw sectim ama hata verdi yuklemedi

hata tam olarak nedir
  • YÜKLENMİYOR. DENEMEDEN KONU AÇIP İNSANLARI ÜMİTLENDİRMEYİN.
  • ya bu sadece 3g 8gb a olur olursa 3g 32 gb 64 gb donanım olarak farklı bunlardan firmwareyi yutmaz
    2g firmwaresinde sesle kontrol yok mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

YÜKLENMİYOR. DENEMEDEN KONU AÇIP İNSANLARI ÜMİTLENDİRMEYİN.

ben düşürmeyi başardım.
    DENEMEDEN derken sanki ben sallıyormuşum gibi oldu.
  • Teşekkürler dostum bende de 3g 8gb mc var, yakın zamanda deneyeceğim. Firmware düşürünce ya da yükseltince içerisindeki her şey didiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Teşekkürler dostum bende de 3g 8gb mc var, yakın zamanda deneyeceğim. Firmware düşürünce ya da yükseltince içerisindeki her şey didiyor mu?

evet
  • Arkadaşlar bende denedim ve 2 gün önce aldığım 2.nesil MC serili ipodumu 3.1.3ten 3.1.2ye düşürebildim. Üstüne arkadaşın verdiği jailbrake yide yaptım.
    Ama ipodu kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda itunes ve usb ekranı geliyor ve taki bilgisayara bağlayıp tekrar jailbrake programını çalıştırana kadar ipod açılmıyor.
    Bu sorunu nasıl halledeceğimide bir türlü bulamadım.
    Çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstaticx -- 5 Nisan 2010; 0:28:13 >
  • Sorunsuz birşekilde oldu ama yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi 32gb ve üzeri olan 3g modellerinde çalışmıyor ayda yılda bir işe yarıyor 8 gb olması :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xstaticx

Arkadaşlar bende denedim ve 2 gün önce aldığım 2.nesil MC serili ipodumu 3.1.3ten 3.1.2ye düşürebildim. Üstüne arkadaşın verdiği jailbrake yide yaptım.
    Ama ipodu kapattıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda itunes ve usb ekranı geliyor ve taki bilgisayara bağlayıp tekrar jailbrake programını çalıştırana kadar ipod açılmıyor.
    Bu sorunu nasıl halledeceğimide bir türlü bulamadım.
    Çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

bağımlı jb olduğu için o şekilde.o yüzden aleti kapatmak yerine üstteki tusa 1 kere basıp bırakırsanız o şekilde zaten neredeyse hiç şarj gitmiyor.

cihaz full doluyken 300 saat durabiliyor o şekilde. bu da 12-13 güne eşit :)
  • konuda ekleme yaptım vede başlığa ekledim.
    sadece 8gb olan modellere yapılır.
  • Dostum, itunes un versiyonunu nereden öğreneceğiz ve de shift e basılı tutuacağız ya restore diyeceğiz nerde o?
  • MC model için bende olmuyor diyordum 1-2 hafta önce. Şuan bu firmware ile versiyonumu 3.1.3 den 3.1.2 ye düşürdüm ve jailbreak işlemini yaptım.
    İlk başta Shift restore ile dosyayı seçtikten sonra hata verdi. Bendeki hata internet bağlantısı olmadığından kaynaklanıyormuş. İnterneti bağladım sorunsuz downgrade yaptım. Teşekkürler.

İtunes'in bu sürümünü kullandım.
  • klavyene sağlık usta :D denedim oldu 3.1.3 3g ipodu 3.1.2 ye düşürüp JB yaptım :D teşekküerler paylaşım için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.