Şimdi Ara

ipod touch 3g 32gb mi yoksa 3g 8gb mi ? yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu iki ürün arasında gidip geliyorum. arasında 100$ fark var. sizce bu farka degermi? 3 yıldır nano 2g 2gb kullanıyorum üründen cok memnunum ama artık eskidiğini düşünüyorum. sizce mikrofon kulaklık ve daha iyi bir işlemci + extradan 24 gb hafıza için 100$ vermeye degermi. ben öyle cok oyun oynacagımı sanmıyorum daha cok fılm ızlerım muzık dınlerım. siz ne dersiniz ? kılıf + ekran koruyucu fılm ıle amazonda 450 tl fıyatı. 8 gb ise yıne ekran koruyucu film + kılıf ile 300 tl ye geliyor. bi an önce karar vermem gerek. gerek 8 gb kullananlar gerek 32 gb kullananların fikirlerine ihtiyacım var. son olarak ipod touch bildiğim kadarıyla daha çok mp4 oynatıyor. ortalama bir film için kac mb hafızaya gerek var ??
    cevaplar için şimdiden sagolun

• aradaki hız farkı 2-3 saniyeden öteye gitmiyor uygulama açarken. hafıza olarak kendin karar vermelisin, 8 gb senin için yeterliyse sorun yok. şahsen benim atacağım tek bir müzik grubunun diskografisi bile en aşağı 2-3 gb. çünkü 320 kbps. bana yetmezdi mesela 8 gb.

kulaklıkları zaten beş para etmez ipodların. ekstradan kaliteli bir kulaklık (creative ep630 veya sennheiser cx300 ve yukarısı) illaki alman gerek ses kalitesi için.

en büyük fark kapasitede bence bu noktada. çünkü hem uygulamalar, temalar, oyunlar kuracaksın. hem müzik dinleyip video izleyeceksin.

ben zorunlu olarak en aşağı 32 gb 3g alacağım aybaşında. 20 gb ı müziklere gidecek çünkü en aşağı :/ böyle kaliteli bir cihazda 128 kbps müzik dinlemek iyi bir seçim değil, 320 kbps den şaşmamak lazım bence, ki bu bitrate in kapladığı alan hiç de az değil dediğim gibi.

bence imkanın varsa 32gb al. en azından hem 3g olup da 2g lerin işlemcisine sahip bir ipodun olmaz.

ya da 2g 8gb al. kayda değer fark olmayacak zaten 3g 8gb ile :)

• bence 32 liği al.. basta ben de 8 gb yeter diyodum we 8lik 2. nesil aldım.. fakat zamanla uygulama video müzik falan derken bi baktım ki yer kalmamış.. hem artık yeni uygulamalar da yawaş yawaş 3G ye uygun yapılıyor yani eski nesiller kasacak bu uygulamalar... bilmiyorum senin maddi durumun da önemli tabi ama suanki aklımla 100 dolardan kacmazdım ben olsam.. hem 8gb ın da yaklaşık 1gb ı sistem dosyalarına gidiyor yani net hafıza 7gb ciwarı.. bu da aklında bulunsun.. film izleyeceksen kesinlikle 32lik
  • 32 al kafan rahat olsun 8gb hiç bişeye yetmiyor
    ztn 8gb alcaksanda 3g alma 2g ile hiç bi farkı olmadıgı söyleniyor 2g cihazlara 3.1.1 fw yüklenip satılıyormuş aynı işlemci aynı özellikler daha fazla para seri numarası farklı...
    bide şöyle bi alternatifin var 32 ye param yetmez diyorsan 16gb 2g de alabilirsin 8gb 3g ile aynı fiyattadır yada 20$ fln oynuodur heralde
  • 3g vede 2g 8gb var bende. Tavsiyem 32gb almandır vede arkadaşların dediği gibi alacaksan 2g 8gb al. 3glerde hız farkı cidden var apple store da gördüm denedim. Yeni uygulamalarda daha yüksek işlemci isteyebilir. 32gblıklarda birde mikrofonlu kulaklık geliyor. 8gb da gelmiyor. Denemedim ama bu mikrofonlu kulaklık ipodu telefona dönüştürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumicinburdayim -- 19 Ekim 2009; 0:22:21 >
  • cevap icin tesekkurler arkadaslaq zaten cx 300 kullaniyorum ipodun kulakliklarndan bi is olmaz zaten heralde paraza kirip 32 gb alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

cevap icin tesekkurler arkadaslaq zaten cx 300 kullaniyorum ipodun kulakliklarndan bi is olmaz zaten heralde paraza kirip 32 gb alacam

en iyisini yaparsın olmuşken tam olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de. Sonuçta şu an için gelecekte bundan gelişmiş bir cihaz görünmüyor. daha kalitesini bir kaç yıl sürdürür, cep bilgisayarı, multimedya aracı ve oyun olarak bu üçünü birleştirmiş ve bu kadar estetik, kullanışlı ve teknolojik bir cihaz yok şu an için. o yüzden paranız boşa gitmez. daha çok ömrü var ipod touch'ların, almışken gelişmişini alın.
  • Ben de birsey merak ettim,
    Ipod Touch larda video kalitesi nasildir?
    Film izlemek rahat midir?
    Islemci hizi film izlemeyi etkiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lupus16

Ben de birsey merak ettim,
    Ipod Touch larda video kalitesi nasildir?
    Film izlemek rahat midir?
    Islemci hizi film izlemeyi etkiler mi?

müthiştir
    rahattır
    60fps 14mbit videoyla dalga geçiyor bizzat fullhd klip ile denedim (3G iPod)
  • Yok film izlemek gayet zevkli.. Ekran kalitesi çok iyi.
  • ben Itouch 3g 32 gb kullanıcısı olarak cok güzel bir alet her kullandığın gün bir yeni özelliğide var kesinlikle 32 al vede koruyucu film falan uğraşmayın
    ben kırtasiyeden kendinden yapışkanlı jelatin aldım adam gibi kestim yapıştırdım hiç sorun yok abimde İphone var korucuyu filmli onun jelatinden dolayı biraz görüntü bozuk ama benim ki çok güzel

bide abim bi baktım benim İtouch a atlamış Iphone duruyo kenarda onu kullanmıo cok daha seri yani

bide kullananlar benimkini ben bir türlü prize vede araç çakmağa bağlaymadım ama Iphone bağlanıyo Iphone da jailbreak var ondanmı acaba bunu bilen bi yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

ben Itouch 3g 32 gb kullanıcısı olarak cok güzel bir alet her kullandığın gün bir yeni özelliğide var kesinlikle 32 al vede koruyucu film falan uğraşmayın
    ben kırtasiyeden kendinden yapışkanlı jelatin aldım adam gibi kestim yapıştırdım hiç sorun yok abimde İphone var korucuyu filmli onun jelatinden dolayı biraz görüntü bozuk ama benim ki çok güzel

bide abim bi baktım benim İtouch a atlamış Iphone duruyo kenarda onu kullanmıo cok daha seri yani

bide kullananlar benimkini ben bir türlü prize vede araç çakmağa bağlaymadım ama Iphone bağlanıyo Iphone da jailbreak var ondanmı acaba bunu bilen bi yardım etsin

orjinal (uyumlu) şarj aleti olmadıkça çalışmaz.
  • kardeşim Iphone çalışıo touch niye çalışmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

kardeşim Iphone çalışıo touch niye çalışmıyo

bir kere tonlamaya dikkat edelim apple babamın malı değil. yardım etmeye çalışıyoruz. eğer touch şarj olmuyorsa iphone'nun da şarj olmaması lazım mantıken. Jb'den kaynaklandığını sanmıyorum ama bir ihtimal Jb'den kaynaklanıyorsa ve diğeri şarj olmuyorsa bil ki bataryayı bozmamak(yıpratmamak) için şarjı kabul etmiyordur. o tür şarj aletlerinin çalıştığı belli bir amper değeri vardır, ipod'un (iphone'un) uyumlusunu bulup onu kullan.
  • tuzunoğlu kardeşim öncelikle beni yanlış anlamışın ben 1 yazımda Iphone da sarj oluyor diye yazmıştım ama sen ezbere cevap vermişin ben ondan sert konuştum bu arada gelelim konuya bence Jb ten çünkü touch ın bazı özellikleri jb yaptıktan sonra çlaışıo buda onlardan biri olabilir
  • kasım sonunda buyuk ıhtımal kurbana benım ipod 3g 32 gb geliyo artak karar kıldım. + ekran filmi + kılıfla 300 dolara patlıcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.