Arkadaşlar selam; 1 nesil Ipod Touchımı 4.1'e yükseltmek istiyorum.Itunesta update kısmına tıkladığımda ne yazıkki şuanki sürüm güncel diyor oysaki değil.Sonra internette biraz araştırdım ve Apple'ın 1.Nesil Ipod Touchlar için ITunes üzerinden update çıkmadığını öğrendim.Bazı yerlerde güncelleme paketini manuel eklemişler sitelere indirmek için ama 1.Nesile ait paket yok :( Nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
Apple ın yayınlamadığı 1 şeyi bulamazsın ki? Yani 1G için 4.1 FW yapılmamış.
Benim suan kullandığın surumude itunes bulamamıştı bende ücretini vererek guncellettik.sorunsuz çalışıyor.ama ben 4.1 in getirdiği yenilikleri kullanmak için güncelleme yapmak istedim.ücretli yaptırdığım yer 4.1i yukleyebilecegini söyledi ama ben kendim kolayca yapabilirim diye yaptirmamistim.bu yüzden öğrenmek istedim.onlar nasıl yapacak peki yoksa bu güncelleme ?
Sorunumu hala çözemedim.yok mu yardım edecek biri ?
1. nesilde 4 ve üzeri fw yok. en fazla 3.1.3 kullanabilirsin.
2g ye 4.1 yükledimde ne oldu
Ya bende sürümümden memnunum ama bazı uygulamalar artık 4. Surum ile çalısmaya başlamış.ılerde dahada fazlalasicak tabi bu ,ne yapicam bilemedim. Yeni bir şey öğrenir duyarsanız arkadaslar banada yazasaniz sevinirim konu hakkında.çok teşekkürler hepinize.
Ya bende sürümümden memnunum ama bazı uygulamalar artık 4. Surum ile çalısmaya başlamış.ılerde dahada fazlalasicak tabi bu ,ne yapicam bilemedim. Yeni bir şey öğrenir duyarsanız arkadaslar banada yazasaniz sevinirim konu hakkında.çok teşekkürler hepinize.
Bildigim kadarıyla apple 1. nesil ipod touch ve iphone 2g için en son firmware yazılımın 3.1.3 oldugunu duyurdu ve donanımsal olarak 4.0 versiyonun bu cihazlara çok agır gelebileceginden 3.1.3 en son yazılım olarak belirledi.ben iphone 2g sahibiyim senin gibi sagda solda 4.0 ve üzeri yazılım aradım.bir çok sitede 4.0 veya 4.1 gibi custom yazılımlar buldum ama hepsi fake yani 3.1.3 versiyonun modifiye edilmişi ama apple ın yaptıgı orjinal yazılımın yerini tutmayacagını söyleyen arkadaşların tavsiyesiyle asla yüklemedim kullananlarda memnun kalmadılar yazılımdan.bu yüzden iphone 2g telimden sogudum ama bu arada kısmetya bir arkadaşım ipod touch 3g 32gb cihazını bana çok hesaplı verdi.cihaz çok hızlı ve 4 ve üzeri istedigim yazılımı yükleyebiliyorum tabi hemen 4.1 e yükselttim.neyse sana tavsiyem ya şartları signeye çekip 1g itouch ını kullanacaksın yada paraya kıyıp biraz daha yeni modellere terfi edeceksin karar senin.....
Sagol teşekkür ederim arkadasım ... Kısmet artık bakicaz yenisi için ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme