Şimdi Ara

iphysics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhysics'i yükledim ve birkaç level pack de yüklememe rağmen iphysics açıldığında üstteki 2 ikon hariç beyaz ekran geliyor. 1.1.3 için iphysics fix'ini de yükledim fakat sorun aynen devam ediyor. Ne yapabilirim acaba, yardımcı olucak biri var mı? Dün de yardım istemek amaçlı konu açtım ama pek takan olmadı herhalde, bir tane bile cevap gelmedi...

• selam aynı sorun bendede vardı öncelikle tüm level dosyalarını kaldır ardından iphysic kaldır, sonra iphysic tekrar kurup fix olayını yap ve level dosyalarını indir... Büyük ihtimal çalışacaktır...

Saygılar..
  • 1.1.2 icin bu oyunun levellerini nereden bulabilirim?
    Trauen ist gut, Kontrolle ist besser!

Referanslarım: musAKka, xcagatay
  • source klasöründeki tüm sourceları yükle, sonra refresh'ten sonra yine source'takileri yükle. birkaç kez bu şekilde yap, kesin gelir iphysics fix. şimdi baktım da masaki'nin Japan Public Repository'sindeymiş 1.1.3 fix, tam adrese nereden bakılıyor acaba? söylerseniz tam adresi söyleyebilirim. ayrıca iphone'umdaki tüm sorunları hallettim, içinde simkart olmadan locateme bile çalışıyor,nasıl oluyor anlamadım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazboys007

iphysics için level pack nerden bulabilriim acaba??

All source pack yüklü olduğu için source bilmiyorum.iPhsychs all level packs gibi bir ek vardı 31 leveli birden ekliyordu.All source kurarsan bulursun.

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borland Database Engine (BDE)
    16 yıl önce açıldı
    TXT Tool Yardım Python
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://iphysics.r4m0n.net/index.php?title=Custom_Levelpacks adresinden costun levelleri buldum...
    teşekkürler...

Orjinalden alıntı: tazboys007

http://iphysics.r4m0n.net/index.php?title=Custom_Levelpacks adresinden costun levelleri buldum...
    teşekkürler...

çok teşekkürler!!
    işte bu iyi oldu!

Orjinalden alıntı: vimpir

selam aynı sorun bendede vardı öncelikle tüm level dosyalarını kaldır ardından iphysic kaldır, sonra iphysic tekrar kurup fix olayını yap ve level dosyalarını indir... Büyük ihtimal çalışacaktır...

Saygılar..

fix olayı nasıl oluyor,levelleri indiriyom iphysic görmüyor

Orjinalden alıntı: oldcurse

fix olayı nasıl oluyor,levelleri indiriyom iphysic görmüyor
    Amd Ryzen 9 5900X / MSI Meg X570 Ace / Corsair Venegeance RGB RT 64GB 3600Mhz / Pny XLR8 3140 1 TB / Pny XLR8 3040 1 TB / Corsair MP510 480GB / Samsung 860 Evo 500GB / MSI RTX 2060 Super Gaming / Corsair 5000D Airflow / Noctua NH-U12S / Cooler Master MWE White 750W 80+ / Viewsonic 34'' VA3456 - WQHD / Viewsonic 32'' VX3276 - QHD
  • 1.1.3 için fix çözümünü veya insallerden source sini bilen yok mu?

http://iphysics.r4m0n.net/index.php?title=IPhysics_Level_Editor
  • bu iphysics tam olarak ne ise yariyor? Ben Mario level packini kurdum. Program goruyor, acildiginda ise marionun bulundugu ekranda cizgiler cizmekten baska bisi yapamiyorum.... Bi yerde hata yaptigimi dusunuyorum :D
    ••A64 3200+ 0526APEW Venice@Titan Vanessa L-Type••Epox 9NAPAJ-SLI••Twinmos 512x2 MB RAM@Titan RAM Heatsink ••Leadteak Winfast 6600GT XTR PCI-X@Zalman VF700 LED••120 GB SAMSUNG SATA II••Hyundai B70A••Technisat Skystar II 2.6c••NEC 3540A••FEEL HURCANE II••HiPer Type-R Modular 580w PSU
  • level packleri nereye atıyoruz?

telefon fw itunesden upgrade 1.1.3.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.