Şimdi Ara

iphones 4S le konuşurken karşı tarafın sesini duyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4S le ahizeden konuşurken karşı tarafın sesini çok az duyuyorum belki çok basit bir sorun ama nerden ayarlıcağımı bilmiyorum bir yardım lütfenn??

• Ses az geliyor, dogrudur. Bu konu ile ilgili cok sikayet gordum. Cevre sesler biraz yuksek ise sikinti oluyor. ios 6 da da denedim, ayni :) Yasal bir sinir var herhalde, o aralikta tutuyor sesi apple. Biz salak oldugumuz icin, sesi cok fazla acip sagir olabiliriz. Tesekkurler apple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 2 Ağustos 2012; 21:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani hangi ortamda denesem aynı ses hiç yok gibi bişey..ne sacma yaa cidden saol yani apple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin94

yani hangi ortamda denesem aynı ses hiç yok gibi bişey..ne sacma yaa cidden saol yani apple.

Sesi kısık olmasın diyeceğim ama konuşma sırasında ses açma tuşuna basınca ses sonda mı gösteriyor?
  • evet onu da denedim zaten ses hep sonda ama bir şeyi değiştirmediğini farkettim malesef.
  • Telefonu yeni mi aldın?
  • Yeni aldıysan jelatini cıkartı, jelatin ahize kısımını kapattıgı için sesin az gelmesi normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iphone 4S le ahizeden konuşurken karşı tarafın sesini çok az duyuyorum belki çok basit bir sorun ama nerden ayarlıcağımı bilmiyorum bir yardım lütfenn??

bende de ayni sorun vardi. garantiden degisim oldu.
  • quote:

yani hangi ortamda denesem aynı ses hiç yok gibi bişey..ne sacma yaa cidden saol yani apple.

Bence telefonunda bir sorun var ben ses seviyesini yarının altında tutuyorum karsı taraf sanki bağırıyor gibi hiç bir zaman son sese vermiyorum ahizeyi

• evet telefonu yeni aldım 2 hafta önce falan ...jelatini çıkarmak aklıma gelmemişti ben bi deneyim öyle o zaman..eğer sorun telefondaysa keşke almasaymışım o zaman daha yepyeni telefon şimdiden sorunlar çıkaracaksa.
  • tüm telefonlarda çıkmıyor ki size denk gelmiş benim iphone 4 1 senesini doldurdu yazılımsal küçük şeyler dışında hiç sorun çıkmadı
  • evet jelatini çıkartıp denedim ve ses çok iyiydi demek ki ondan kaynaklanıyomuş çok şükür garantiye falan gerek kalmadı:))
  • quote:

evet jelatini çıkartıp denedim ve ses çok iyiydi demek ki ondan kaynaklanıyomuş çok şükür garantiye falan gerek kalmadı:))

Jelatinler cok saglikli olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.