Şimdi Ara

iPhonedo iPad Mini 2 Incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhonedo yaklaşık yarım saat önce yeni videosunu yayınlamış.
    Retinalı iPad Mini incelemesi adıyla.
    iPad Mini - Mini 2 ve Air'i karşılaştırıyor.
    Burada iPhonedo'yu takip eden veya etmeyen herkes videoyu hemen görüp izlesin diye açtım konuyu. Eğer bir sorun varsa sildirebilirim.

http://www.youtube.com/watch?v=Utt8V7pP6HM

iPad Mini 2'nin şarjı aralarında en çok gidiyor. Ama %1'lik bir fark var, kullanımda fark yaratacağını sanmam.
    Mini 1'den yaklaşık 5 kat daha hızlı. Tabi bu performans testleri için geçerli.

Performans testleri ve açılış hızına bakacak olursak en hızlısı Retinalı Mini 2 çıkıyor şaşırtıcı bir şekilde.
    Air ile arasında çok büyük bir fark yok aslında. Çünkü Safari üzerinden yapılan testlerde Air daha öne çıkıyor.

Bir kullanıcı olarak yorumum: Ben de 1 yıllık iPad 3 kullanıcısıyım. Ama Kasım'dan beri Mini'yi takip ediyordum gerek boyutu gerek hafifliğiyle ilgimi çekiyordu.
    Ama Retina kullanılmaması ve eski işlemciye yer verilmesi beni almaktan alıkoyuyordu.
    Şimdi ortaya tam aradığım cihaz çıkmış. Tasarım mükemmel, performans ve ekranına zaten laf yok. Mobilite desen boyutu ve hafifliğiyle 1 numara.
    Ama hâlâ iOS mu Android mi diye düşünmüyor değilim. iOS'ta oyunların çoğu paralı olmasaydı kesinlikle alabilirdim ama oyun kısmı beni düşündürüyor maalesef..

Mobil kullanıcılar için link koydum ve özet geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 12 Ocak 2014; 13:24:35 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce Retinali Mini nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni şarkıyı çok beğendim. Daha önceki yaptığı parçalarda çok harika. İtidal parçasını ve antinkuntinlerin sonundaki hoşçakal parçası çok hoşuma gidiyor. Üstad müzik konusunda cidden çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Yeni şarkıyı çok beğendim. Daha önceki yaptığı parçalarda çok harika. İtidal parçasını ve antinkuntinlerin sonundaki hoşçakal parçası çok hoşuma gidiyor. Üstad müzik konusunda cidden çok iyi

Evet, ilk albümü de gayet güzeldi.
    Şarkıyı ayrıca dinlemek isteyenler için en başından 9:41'den başlıyor bu videoda.

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Sizce Retinali Mini nasil?

Bence çok güzel. İlk mesajımı editleyip sonuna kullanıcı olarak yorumumu ekledim. Tekrar buraya yazmayayım, cevabım olarak orayı okuyabilirsiniz

• Isınması kafamı karıştırdı...Ben Air alıyorum 10 gün sonra. Bu ay Air alırsam , PS4 öbür aya sarkabilir.PS4 alırsam , Air öbür aya sarkar...Bakalım , yeni bir kredi kartı gelecek.Duruma göre direkt alırız

Air iPad'de karar kıldım.Hoş , 1 sene sonra Touch lD'li birşeyler çıkacak ama ...Ne yaparsın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

iPhonedo yaklaşık yarım saat önce yeni videosunu yayınlamış.
    Retinalı iPad Mini incelemesi adıyla.
    iPad Mini - Mini 2 ve Air'i karşılaştırıyor.
    Burada iPhonedo'yu takip eden veya etmeyen herkes videoyu hemen görüp izlesin diye açtım konuyu. Eğer bir sorun varsa sildirebilirim.

http://www.youtube.com/watch?v=Utt8V7pP6HM

iPad Mini 2'nin şarjı aralarında en çok gidiyor. Ama %1'lik bir fark var, kullanımda fark yaratacağını sanmam.
    Mini 1'den yaklaşık 5 kat daha hızlı. Tabi bu performans testleri için geçerli.

Performans testleri ve açılış hızına bakacak olursak en hızlısı Retinalı Mini 2 çıkıyor şaşırtıcı bir şekilde.
    Air ile arasında çok büyük bir fark yok aslında. Çünkü Safari üzerinden yapılan testlerde Air daha öne çıkıyor.

Bir kullanıcı olarak yorumum: Ben de 1 yıllık iPad 3 kullanıcısıyım. Ama Kasım'dan beri Mini'yi takip ediyordum gerek boyutu gerek hafifliğiyle ilgimi çekiyordu.
    Ama Retina kullanılmaması ve eski işlemciye yer verilmesi beni almaktan alıkoyuyordu.
    Şimdi ortaya tam aradığım cihaz çıkmış. Tasarım mükemmel, performans ve ekranına zaten laf yok. Mobilite desen boyutu ve hafifliğiyle 1 numara.
    Ama hâlâ iOS mu Android mi diye düşünmüyor değilim. iOS'ta oyunların çoğu paralı olmasaydı kesinlikle alabilirdim ama oyun kısmı beni düşündürüyor maalesef..

Mobil kullanıcılar için link koydum ve özet geçtim.

Hem ipad e para verip hem oyun oynamaktan 5 10 lira için kaçmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Isınması kafamı karıştırdı...Ben Air alıyorum 10 gün sonra. Bu ay Air alırsam , PS4 öbür aya sarkabilir.PS4 alırsam , Air öbür aya sarkar...Bakalım , yeni bir kredi kartı gelecek.Duruma göre direkt alırız

Air iPad'de karar kıldım.Hoş , 1 sene sonra Touch lD'li birşeyler çıkacak ama ...Ne yaparsın işte

hocam alma o zaman bak sende söylüyorsun 1 sene sonra touchıd leri çıkıcak, sen ps4 al seneyede tablet alırsın hem o zaman daha iyi olmazmı Mesut abide geçen hafta öyle demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Hocam öğrenci olunca çok farkediyor.
    Zaten Mini 2'yi de 0 alacak imkanım yok.

Anca iPad 3'ü 700 TL gibi bir fiyata satıp üstüne biraz koyabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Hocam öğrenci olunca çok farkediyor.
    Zaten Mini 2'yi de 0 alacak imkanım yok.

Anca iPad 3'ü 700 TL gibi bir fiyata satıp üstüne biraz koyabilirim

Doğrudur ama biliyorsunuz ipadler piyasanın en pahalı ürünleri, minisi bile emsallerini her türlü geride bırakıyor fiyatla.

Ancak android de de beleş değil her şey orası da var. Ama tablette ipaddir der minime yüklemiş olduğum ios 7.1 ile selam ederim (ilk nesil mini)

• Videonun son 30 saniyesini açmıyor yorum yapıyor mu acaba mini 2 ile ilgili

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Isınması kafamı karıştırdı...Ben Air alıyorum 10 gün sonra. Bu ay Air alırsam , PS4 öbür aya sarkabilir.PS4 alırsam , Air öbür aya sarkar...Bakalım , yeni bir kredi kartı gelecek.Duruma göre direkt alırız

Ps4 varken ne gerek var aire

• Aslında en pahalısı değil tam olarak. 1500'e de Android tablet bulunabiliyor..
    Mini 2'nin fiyatı çok fazla gözüküyor. Ama aslında düşününce o özellikler 10 inçlik bir tablette bile yok.
    Bu özellikleri de bu kadar hafif ve ufak bir cihaza koymuşlar, çok özel bir tablet bence.

Android'de her şey beleş.
    Bütün oyunlar bedava yüklenebiliyor. Uygulama içi satın alımlar da Root ile bedava olabiliyor.
    iOS'ta 25pp vardı ama iOS 7'de çalışmıyor. İlla JB bekleyeceğiz.

Tablette iPad ama ne bileyim bani uygulamaların paralı olması vs uzaklaştırıyor.
    Ben tablette dizi izlerim. Ama iPad'in ekranı 9.7" olmasına rağmen 4:3 oranında ve dizi-film izlerken ekranda kesintiler oluyor.
    Elimdeki Android telefonla hiçbir veri alışverişinde bulunamıyor. Hiçbir şekilde hem de.
    Android bir tablet alırsam bluetooth, dropbox, drive gibi yöntemlerle istediğim veri transferini yapabilirim.

Ama iPad Mini 2'nin de boyutu, hafifliği, performansı ve pil süresi çok cezbedici..

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Videonun son 30 saniyesini açmıyor yorum yapıyor mu acaba mini 2 ile ilgili

Saygılar

Hayır, sadece klasik bir bitiş var.
    Takip edin üye olun beğenin vs diyor, en sonunda ışığı gösterip bitiriyor

Kısaca, bilgi içeren kısım 11:55'te bitiyor. Gerisine gerek yok
  • Teşekkür Ederim haftaya siparişi vermiş olurum umarım bi aksilik çıkmazsa 32gb 4g beyaz miniminicik :)

Saygılar
  • ipad mini'nin kılıfı mini 2'ye uyar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoMoLa

ipad mini'nin kılıfı mini 2'ye uyar mı?

Uyar

• İphonedo adam ya
  • quote:

ekranına zaten laf yok

mu acaba?http://www.macrumors.com/2013/11/18/retina-ipad-minis-display-criticized-over-poor-color-gamut-and-accuracy/

quote:

what is Color Gamut?

It's the range of colors the display is capable of producing. It also means there can be some color shift if the gamut isn't balanced.

Here's a comparison of the new iPad Mini with Retina display next to my iPhone 5. Notice how washed out and dull the iPad Mini is:

• quote:

Orijinalden alıntı: bybyhappiness

quote:

ekranına zaten laf yok

mu acaba?http://www.macrumors.com/2013/11/18/retina-ipad-minis-display-criticized-over-poor-color-gamut-and-accuracy/

quote:

what is Color Gamut?

It's the range of colors the display is capable of producing. It also means there can be some color shift if the gamut isn't balanced.

Here's a comparison of the new iPad Mini with Retina display next to my iPhone 5. Notice how washed out and dull the iPad Mini is:

Bunu görmemiştim, teşekkürler.
    En azından cihazın bir hatasını bulduk.

Aşağıdaki yorumlarda bi arkadaş da "her cihazın bir hatası vardır" demiş ve örnekler vermiş.
    Kimine göre büyük olabilir ama bence çok etkileyeceğini sanmıyorum. Anca yan yana koyunca farkediliyor sanki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.