Şimdi Ara

iphoneda yapıkredi internet bankacıığı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.1.4 versiyonunda gayet güzel çalışan ykb internet bank 2.2 ye geçince saçmalıyor, kullanıcı adı ve şifre girerken habire sayfayı yeniden yüklüyor, sinir oldum,
    acaba deneyen oldu mu herkeste bu şekilde mi benim içinwww.ykb.com'a girip orada sağ üstten bireysel bankacılığı seçip ardından açılan sayfada herhangi bir şey girmeyi dener misiniz? ben 1. harfi yazar yazmaz yeniden yükleniyor sayfa,

şimdiden teşekkürler.

• Versin 2.2 de bende de aynı olay olmuştu. Baya sinir olmuştum.
    Ancak sonra bir daha hiç denemedim.
    Senin mesajı okuyunce tekrar deniyeyim dedim.
    Ancak gene aynı olay oldu.
    Kullanıc kodu yazıyorum, ancak şifre kısmında yazdığım ilk karakterde tekrar yüklüyor.
    (Not: iPhone'num JBsiz ve 2.2.1)
  • sağol bilader,
    sırf bu yüzden 1.1.4 e geçebilirim...
  • o app internet bankacılığı hizmeti sağlamıyor, sadece finansal yardım app gibi birşey :(

YKB yakında iphone şubesinin açıalacağını söyledi ama o zamana kadar ne olur bilmiyorum...
  • Safariden birkez girdim ve kullandım ama öncesinde ve sonrasında çok sinir etti beni şu refresh olayı. kırasım geldi telefonu.. iphone almadan önce araştırırken baktım herşeyin uygulaması var yapıkredinin bile halbuki nokia n95imden rahatça giriyordum :)) iphonedan çok memnunum ancak internet tarayıcısından ve yapıkredinin internet bankacılığı olmayan uygulamasından şikayetçiyim !!!
  • Aynısı bana da oluyor. Opera mini'den girmeyi deneyin. O da her zaman düzgün çalışmıyor, ama yine de çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de o sorun oluyor. Orda sayfayı yeniden yüklemeye kalkışınca hemen çarpıya basıp şifreyi girebiliyorum ama. Hem de o kazma sanal klavyeden değil direk yazarak oluyor Sürüm 3.1.3 de vardı, 4.0.1 yeni denedim yine öyle. Ama bu yöntemle oluyor. Ben çok kullandım ykb internet bankacılığını iphone üzerinden.
  • aradan 2 sene geçmiş halen iphone telefonumuzla internet bankacılığını kullanamıyoruz.
  • bendede iphone 4 4.1 jb li.ama aynen dediğiniz gibi bir türlü şifreyi giremiyorum her defasında tekrar yüklüyor.bana çok lazım bu yapı kredi internet bankacılığı ama telefondan olmuyor bir türlü
  • opera kullanın
  • denedim operadan bireysel bankacılık sayfasına bile girmiyor.bu arada ne kadar kötüymüş opera ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 28 Şubat 2011; 22:33:58 >
  • ykb i4 uygulaması yazılıyor, yakında yayınlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

denedim operadan bireysel bankacılık sayfasına bile girmiyor.bu arada ne kadar kötüymüş opera ya.

Hocam önce Safariden Yapı Kredinin internet sayfasına gir ve bireysel işlemlere tıkla
    Sonra Safaride yeni açılan pencerenin linkini KOPYALA (kullanıcı bilgilerinin girildiği sayfanın linki )
    Sonra opera mini yi aç ve adres satırına YAPISTIR
    Ben bu şekilde giriyorum bazen linkte değişiklikler olduğu için girmiyor o zaman tekrar safariden kopyalayıp oeraya yapıştır yapıyorum..
    Kolay gelsin...
  • arkadaşlar

UAfaker denen bir cydia uygulaması var. İnternette bunun browser ın mobil olduğunu gizleyerek bu ve bunun gibi problemlere çözüm olduğu yazıyordu ama ykb internet bankacılığı kullabilen var mı bu gibi uygulamalarla?
  • bende bu sıkıntıyı yasıyorum ip4te. Diger web tarayıcılarda sıkıntı oluyormu
  • Sorunu bende yaşıyorum, koskoca ykb bankasının hala mobil uygulaması yok. İnanılır gibi değil.
  • Kaç ay geçti hala ykb iphone uygulaması yok.Yazık yahu böyle bankaya..Garanti bu konuda daha başarılı ama sadece bu konuda :)
  • Opera mini ile problemsiz baglanilabiliyor.. Yanliz internet subesi linkini safariden alip kopyalamak gerekli..
  • Bugun hesap actim ykb den. iphonedan gireyim dedim.sayfa yenilrmesi deli etti. internet cafeye gittim
    mecburen tatilde oldugum icin. uyduruktan 2 uygulama hazirlatmislar o kadar. hic yakismadi ykb ye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.