Şimdi Ara

Iphone4 mü Iphone4s mi anlayamadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SametArat

quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

Orijinalden alıntı: SametArat

Simkart hatasi herkeste olmuyor yanlis bilgilendirmeyin bence aldigimdan beri kesme sim kullaniyorum aldigimdan beri herhangi bir sim sorunu yok hicbir sorun yok cok sukur sari ekran haricinde onada alisiyosun problem yaratmiyor.

yanlis bilgilendirme yapmiyorum oyle bir sorun var mi ? neticede evet var hepsinde olsa da olmasada onaylanmis bir sorun mu ? "evet" yani bu adam 4s aldiginde cikabilir mi evet.. 4te boyle bir sorun var mi? hayir . hepsinde yok mantigiyla dusunursek sari ekranda sayilir

Ben hcbir telefonda yok demedim herkeste olmuyor dedim.
    İllaki birtakim hatalar cikmasi soz konusu fakat kesin hatali cikacak diye birsey yok.
    Cevaplari okudum icim karardi :)
    Direk sanada soylemedim genel olarak konustum.
    Sert cikisacagin bir durum da yok kardesim
    Telefon sorunsuz cikma ihtimalide var bunuda goz onunde bulundurmali alacak kisi :)

sert cikmadim ki. sadece yanlis bilgilendirme soz konusu degil onu soyledim. alacak kisi boyle bir sorun cikabilcegini bilmeli. iphone 4s aliyorum sim yuvasi hatali olabilir demeli alirken .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarvergili

Ne sorunu olabilir şimdi bana yabancı terimler kullanıyosunda ben anlamıyorumki sen bana açıkça yazabilirmisin ne riski var onları soylermısın ?

durum su: telefonuna bir program yuklemen gerekiyor ve telefonun her acilip kapandiginda senin bu programi tekrar kurman gerekcek.( simdi aynşıtaynlar semi tethered diyecek ama neticede o da ayni sey baglaman gerekiyor sonucta safariyi maili acamiyosun) eger ben her telefonum acilip kapandiginda bunu yaparim yorulmam diyorsan (ki bunu ben goze alamiyorum sonucta nerde ne olur belli olmaz) anlatcam ama tavsiyem konulari takip et untethered jailbreak dedikleri kavram ciksin o zaman senin is kolay

Kısaca özetleyeyim bu bile yeterli değil bilmeyen için. Yani telefon kapanırsa tekrar açınca sadece konuşma özelliğini kullanacaksın semitethered jb yaparsan untethered yaparsan jb siz iPhone gibi açıp kapatacak ve yüklediğin uygulamaları kolayca açabileceksiniz. Suan 5.1 için untethered jb yok.

• quote:

ben senle bu forumda arkadaş olabilirmiyim özel mesaj için sen adamsın çünkü bu konuda konusmak için

eğer benden bahsediyosan tabiki yardımcı olurum

evet evet senden istiyorum dostum nasıl halledicez arkadaşlığı eklemeyi falan

ismimin hizasinda bir kisi resmi ustunde + isareti yesil renkli ona basarsan ekleniyor, su an mobiledeyim ben ekleyemedim

quote:

Orijinalden alıntı: Vanpir Gardaş

malesef 4

malesef 4 kavramı biraz yanlış bence . 4 ve 4s arasında hala pek bir üstünüm durumu yok. tabiki 4s üst model ama 4 ün hala + ları var 4s e göre.ne zamanki 4s in 4 e göre bütün - leri gitti o zaman malesef bencede.

baya bir fark var gpu , cpu / kamera / siri / anten / 1080p video

Orijinalden alıntı: greenleafffff

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanpir Gardaş

malesef 4

malesef 4 kavramı biraz yanlış bence . 4 ve 4s arasında hala pek bir üstünüm durumu yok. tabiki 4s üst model ama 4 ün hala + ları var 4s e göre.ne zamanki 4s in 4 e göre bütün - leri gitti o zaman malesef bencede.

baya bir fark var gpu , cpu / kamera / siri / anten / 1080p video

eger o mesajimdan sonra hemen aa hata yapmis diye atlamak yerine bikac mesaj altina gitseniz yazdigimi gorurdunuz.
    ayrica bana kalirsa o - ler giderilmeden hala ustun bir telefon degil.kamera ha 5 ha 8 iphone 4 de 720p full hd olmasada hd. siri ve islemci onemli bir fark ama batarya ve sim yuvasi da basit degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 24 Nisan 2012; 22:51:36 >

• şu var 4s mi istersin 4 mu deseler 4s derim o ayri. ileriye donuk dusunursem
    İlk üretilen partilerde vardı çekme sorunu yinede büyük bir problem çıkmasın diye güçlendirilmiş ama ilk versiyonlarda 3G 'yi kapatmayı engelliyerek yine düşük sinyale zorladılar ama neyse düzeldi.
    Kamera pek önemli değildir bence. Sonuçda cep telefonu eğer o kadar takılıyorsanız 200 tl 'e alınacak kompakt makineler telefonlara 10 basar kalite olarak.
    Bence cihazın tek ve en büyük artısı A5 işlemcidir.

Orijinalden alıntı: Hakan..

Iphone4 mü Iphone4s mi anlayamadım

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.