Öncelikle belirteyim bu kadar boktan bir zil sesi ekleyememe sıkıntısı görmedim, çeşit çeşit telefon kullandım ama bu iPhone'un yaptığı resmen ... mp3 çalmıyor anladım, .m4r yaptım formatı. Uzun dedi. Yine ben sövdüm sövdüm. Araştırdım buraları çeşitli bilgiler var, ifunbox iphonebrowser ile alakalı. ifunbox'ın yeni sürümde telefon içinde ringtone klasörünü bulamadım. Eski sürümleri çalışmıyor. iphonebrowser hiç çalışmıyor bilgisayarda. Windows çalışmayı durdurdu diyor. Ben elimdeki 2 dakikalık bir şarkıyı ringtone yapmak istiyorum iphone'a. Bunu başarmanın bir yöntemi var mı ? Böyle bir saçmalık görmedim. Bir telefonun melodisini değiştirmek 2012 yılının kapısını araladığımız şu günlerde böyle teferruatlı mı olur. Telefonda 8gb 3GS. İşletim sistemi Win7 64 bit.
Ne yapmalı ?
Bir soruda rehber için. Kişileri bilgisayardan değiştirmek mümkün müdür ? Nokia kullananlar bilirler, PC Suite ile kişilerin isimlerini soyisimlerini değiştirebiliyor, yenisini ekleyip eskisini çıkartabiliyorduk. Bu tarz birşey var mıdır ?
Teşekkürler Saygılar
1. zil seslerinin formatı .m4r olmalıdır ve en uzun 30 saniye olmalıdır. dosya başka formatta ya da 30 sn'den uzunsa yapmanın yolu yok. 30 snlik m4r dosyasını iTunes ile zil seslerine atarsanız olur biter, çok basit aslında.
2. iOS 5 kullanıyorsanız kişilerinizi iCloud ile eşleyin, sonra tüm rehberiwww.icloud.com'dan editleyin. Değişiklikler anında telefona yansır. iOS 4 kullanıyorsanız kişilerinizi bilgisayarda Outlook ile ya da Gmail ile eşleyin. Daha sonra Outlook'tan ya da Gmail'den kişileri düzenleyin ve tekrar eşleme yapın, telefondakiler otomatik düzelir.
bu zil sesiyle alakalı bir program vardı.. programa mp3 ü veriyordun, nerelerden kesilip biçilecek işaretliyordun, sana zil sesi yapıyordu onu.. iPhone için bi App tan bahsediyorum
Abi icloud'u deneyeceğim ama derdim 30 saniyeden uzun melodi eklemek, amelie filminin sound tracki 1dk 55sn hepside çok güzel gider.
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
bu zil sesiyle alakalı bir program vardı.. programa mp3 ü veriyordun, nerelerden kesilip biçilecek işaretliyordun, sana zil sesi yapıyordu onu.. iPhone için bi App tan bahsediyorum
çok iyiymiş o adı ne acaba
hocam icloud falan denemene gerek yok.Telefonundaki Appstore dan RingtoneMaker programını ücretsiz indiriyorsun. Onunla istediğin şarkıyı 30 saniyelik M4R dosyası haline getirip iphone nuna atıyorsun. Tek kelimeyle süper program hiç kasmana gerek yok. İyi günler.