Şimdi Ara

İphone XS 64GB Dip Fiyatlar (6193TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
9
Favori
114.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enayi avındalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dolcia

Xs 6200 iken 2 yıl kullanılmış garantisiz çizikli çürüklü x'leri nasıl 5000e satıyorlar halen sahibindende
    her ilanda olan şeyi satılıyor olarak düşünmeyin.
    10 aydır satılmayan klavye/mouse vs. ile dolu sahibinden

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

her ilanda olan şeyi satılıyor olarak düşünmeyin.
    10 aydır satılmayan klavye/mouse vs. ile dolu sahibinden

Alıntıları Göster
    Hocam ama bazıları değil ki hepsi o civarda ilanların satılıyor demek ki kimse düşürmüyor fiyatı. 4300e ekramı kırık face idsi çalışmayan cihazları satıyolar.

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

Stoklar bitince yeni posta gelecegini sanmıyorum iphone x gibi yok olup gider ha bence sağlam bi telefon olmustu xs alacak varsa alsın.
    Benim ip7 hala taş gibi 4 senelik telefon benim s9 plus ile aynı hızda samsung pismanliktır
    xs 5500 5700 ü görürse dayanamayıp alabilirim

Alıntıları Göster
    Bu arada XS çok güzel telefon 11 almasaydım kesin xs alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hocam ama bazıları değil ki hepsi o civarda ilanların satılıyor demek ki kimse düşürmüyor fiyatı. 4300e ekramı kırık face idsi çalışmayan cihazları satıyolar.

Alıntıları Göster
    Yine satıyorlar yazdınız, "satmaya çalışıyorlar" diye düzeltmeniz gerekiyor.

Buyrun :
    ------- -
    -------- -
    -------- -
    --------

Dört ilan bıraktım, dördü de satılmayalı 1 yıl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 31 Ocak 2020; 14:19:14 >

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle

• fiyatları artırmış 100 tl hepsiburada ve amazon
  • Apple kendi sitesinde 11 64gb 7300.
    Sizce bu model daha iyi değilmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • folkeyno kullanıcısına yanıt
    Sanırım xs in malzeme kalitesi ve OLED dışında avantajı yok 11 karşısında

Orijinalden alıntı: mahseer898

Sanırım xs in malzeme kalitesi ve OLED dışında avantajı yok 11 karşısında
    daha ne avantaji olsun ki

11 normalde tutmayan dandik model, eskinin xr i gibi
    apple bi strateji yapti artik eskinin normali olan modele pro dedi dandik olana yeni iphone adi verdi. basarisiz tim cook applein marka degerinin son ekmekleroni yiyor

• breguet B kullanıcısına yanıt
    Haha marka değerinin son ekmekleri evet... o yüzden 1.5 trilyon dolar değerinde.. o yüzden satışları patlıyor.. o yüzden en değerli şirket..

• breguet B kullanıcısına yanıt
    Tutmayan mı ? Son iki senenin Apple tarafından en çok adet olarak satış yapan telefonu XR ve 11'dir. Gülünç yorumlar yapmayın.
    Apple iPhone XS 64GB Uzay Gri Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) AP-IPHOXS64 | Trendyol
    https://trendyol.com/apple/iphone-xs-64gb-uzay-gri-cep-telefonu-apple-turkiye-garantili-p-31517370?boutiqueId=403092&merchantId=107676

Orijinalden alıntı: xunlei

Batarya performansı, kamera performansı, işlemci performansı, en az bir güncelleme fazla alacak olması mesela.
    Bataryaya performans demek doğru değil düşük çözünürlük ekranın +sı denebilir. Kamera ve işlemci açısındada biriyle yapıp biriyle yapılmayacak bir şey hala yok. En az 1 güncelleme doğru olabilir ama o malzeme kalitesiyle 4 yıl kullanılınca kasa haşat olur xs ise sapasağlam durur.
    Başta kurtarıyor ancak bir süre sonra pil sağlığı düşmeye başladığında yarı yolda bırakıyor. Çünkü içinde 2658 mAh pil var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre sonra servise mahkum etmek için özellikle düşük tutulmuş olmalı, benim iphone 6, daha birinci yılında pilden veriştirmişti, servis, kullanıcı hatası dedi, ne hata yapmışım dedim, açıklayamazlarmış vs. Ücretsiz bile değiştirmedi hanzolar, yıllar sonra mail geldi, garanti sürecinde ücretli pil değiştirmişiz, gel, ücretsiz değiştirelim diye, gitmedim. Apple da kullanıcı hatası olayına giriyor artık, servisinin artısı yok

Pilde 500 döngü ve %80 pil sağlığı şartları var. 2018'de ücretsiz batarya değişim programından sonra biraz daha sıkı davranıyorlar. Özellikle dediğim gibi XS'in pili de küçük olunca %90'a falan indiğinde 2300 mAh gibi bir maksimum kapasite kalıyor o da günü kurtarmayabiliyor. Hele zaten eski modeller daha felaket dediğiniz gibi. 6,7 ve 8 serisinde zaten ufacık batarya var. Ha yine de kullanıma bağlı olarak değişiyor günü kurtarma durumu şimdi biz böyle yazarız, birisi der ki ben 2 gün kullanıyorum XS'i bir şey diyemeyiz
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.