Şimdi Ara

İphone XS 64GB Dip Fiyatlar (6193TL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
9
Favori
113.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskender86

https://www.hepsiburada.com/iphone-xs-64-gb-p-HBV00000E8OSK?magaza=Hepsiburada

6199TL şu an için en iyi fiyat.
    En iyi 6.169 GittiGidiyor da dostum. Telefona ihtiyacım yok ama 5.000 - 5.500 bandına düşerse bende bu cihazdan almayı düşünüyorum

GittiGidiyor
    Apple iPhone XS Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-xs-64-gb-apple-turkiye-garantili_pdp_524226781

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı bu ayın birinden bu yana neredeyse 1500 lira düşmüş. 6000 liranın altına bile düşebilir. Herhalde satışlar baya düşmüş. Millet bunu alacağıma iphone 11 alırım diyor kimse almıyor herhalde. Mantıklı olanda bu ama gel gör ki iphone 7 plus bile hala 5000 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacidesdemir

En iyi 6.169 GittiGidiyor da dostum. Telefona ihtiyacım yok ama 5.000 - 5.500 bandına düşerse bende bu cihazdan almayı düşünüyorum

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-xs-64-gb-apple-turkiye-garantili_pdp_524226781

Alıntıları Göster
    mesaja ekledim hocam teşekkürler, amaç en uyguna herkesin faydalanması.

• Gittigidiyor'da cep ekspress 6169 TL'den 6309 TL'ye çıkarmış. Fiyatlar bir iniyor bir artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Gittigidiyor'da cep ekspress 6169 TL'den 6309 TL'ye çıkarmış. Fiyatlar bir iniyor bir artıyor.
    Ne yapacaklarını şaşırdılar artık, dalgalı piyasa bu olsa gerek :)
  • kurumsal değiller, ne çarpsak kar mantığı. sermaye var, ticari zeka vasat çünkü
  • 6193tl amazon..
    www.amazon.com.tr
    Apple iPhone XS 64 GB Akıllı Telefon, Gümüş: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07HRBY2W2/?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=2
  • Amazon için güzel fiyat gerçekten, daha uyguna çekerim diyen dh ölücüsü yoksa ben alacağım bunu?

• 6299 turkcell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum bence de alinmassa fiyatlar 5500 ve altini gorecek. Birde yeni telefon cikaracak acele etmeyin derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almaktan vazgeçtim, dizüstü alıcam yerine
    Hatta aldım bile, keyifleri bilir amucaların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 31 Ocak 2020; 18:12:28 >
  • Site patlamış, zaten aynı adreste makel mühendislik diye bir firma da çıkıyor, ssl de 1 hafta önce alınmış görünüyordu
    İphone XS 64GB Dip Fiyatlar (6193TL)

• Iphone 11 in 6 oldugu yerde xs 5.5 bin, xr 5 bin, 8 plus 4,5 bin, 8 ise 4 bin olmali

Martta se 2 cikinca daha da dusmeli fiyatlar hatta yoksa stoklar elde patlar. Atlayanlar 2 ay sonra pisman olucak.

• Dahada düşecek derken ansızın bi sabah 7999tl ile uyanmayın dolar yükselişe geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

Dahada düşecek derken ansızın bi sabah 7999tl ile uyanmayın dolar yükselişe geçti
    Stoklar bitince yeni fiyatları görcez
  • Tekos kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 yi 3440 liraya aldım 2000 liraya sattım çok telefon değiştiren birisi değilim bence ben çok zarar ettim baya hemde. Aldığım şarj kablosu ve bataryalar 500 lirayı geçti. Artık telefona 1500 den fazla asla vermem. iPhone ciddi anlamda kepazelik imiş. Hanıma aldığım 999 liralık mi s2 bile iPhone 7 ile kolayca yarışıyor. Artık Çinlilerin devri başladı bende. Bundan sonra yaşasın Android

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekos

Stoklar bitince yeni fiyatları görcez

Alıntıları Göster
    Stoklar bitince yeni posta gelecegini sanmıyorum iphone x gibi yok olup gider ha bence sağlam bi telefon olmustu xs alacak varsa alsın.
    Benim ip7 hala taş gibi 4 senelik telefon benim s9 plus ile aynı hızda samsung pismanliktır
    xs 5500 5700 ü görürse dayanamayıp alabilirim

• Xs 6200 iken 2 yıl kullanılmış garantisiz çizikli çürüklü x'leri nasıl 5000e satıyorlar halen sahibindende

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.