Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir android telefonda bankacılık işlemi yapmam.
  • Fiyatını bilemem ama 1-2 ay sonra unutulacak. Amerika'da bile " Mac Pro ile aynı fiyata satılıyor " diye eleştiriliyor. Apple sosyal deney yapıyor şuanda. Tutmazsa yılbaşından sonra en az 500tl indirim bekleyin.

Ayrıca bu ürün bir PRESTİJ ürünüdür. Apple her zaman olduğu gibi bütün önemi Iphone 8 ve Iphone 8 plus'a verecektir. Iphone X'in satışları çok önemli değil Apple için bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 15 Ekim 2017; 2:45:25 >
  • iPhone 6s+ var. Kesinlikle ama kesinlikle telefon ölmeden inşallah telefon melefon almam. Buda galiba bir 5 seneyi rahat bulur.

Telefon ölürsede giderim işime yarayan ios’un en ucuz telefonunu bulurum kullanırım.

Neden iOS ? Güvenli ve stabil. Başka hiçbir şeyi yok. Gün gelir burnunda virüs vari bir şeyleri çıkarsa Nokia 3310’a devam :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BumberShoot B kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir olumsuz yanıymış gibi saydığınız o "fiyat" meselesi, telefon alırken ilk düşünülmesi gereken şey değil midir? Böyle basite indirgemek anlamsız olmuş. 200-300 liralık bir farktan da bahsetmiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en başta kamera, ne yazıkki ayfonların kamerası baya iyi...

onun harici mi6 harbi güzel telefon, yurt dışından alınırsa 1300 liraya falan geliyor diyorlardı, daha ne olsun
  • Ilk iphone ulkemize gelmeden once ben kullanmaya baslamistim. Sonra android olayi cikinca uzun bir ara verdim. Sony ericsson ile devam ettim. Romlar apklar backup root bootloader kildi cyanogen mod recovery mode unroot overclock derken hepsinin bosa zaman kaybi oldugunu anladim ve gittim kendime iphone 5 aldim.

Itunes cok karisik gelmisti. Fotograflar bolumunun androiddeki kadar ozellestirilememesi ve hucresel veri kisayolunun olmamasi uzmustu.

Ama zamanla bunlara da gerek kalmadi ve android şişip kasacak diye uygulama kuramazken 5'e 100 kusur uygulama kurmama ragmen gram kasmamasi beni oldukca etkilemisti.

5 varken ustiune 5s, onun da ustune 6s aldim ve hepsini kullaniyorum. Telefonu telefon oldugu icin ve o 100 kusur uygulamayi da cidden isimi gordugu icin kullaniyorum.

Yalniz ios eski ios degil. Hele 11 ile iyice bozdular. Ios 9-10 yuklu cihazlar bulunmaz hint kumasi oldu..

• Parası iphone'a anca yeten insanları içten içe kemiren başka bir şey var, mesele sadece o ayrıcalıklı klübün üyesi olmak değil, o klüpte de kendini taşıyabilmek.

Gösteriş için alan varsa muhtemelen ay başında maaşı alana kadar epey zorluk çekiyordur.

Hani bir laf var mesele babanın toyota corolla gibi değil bp gibi adam olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Ilk iphone ulkemize gelmeden once ben kullanmaya baslamistim. Sonra android olayi cikinca uzun bir ara verdim. Sony ericsson ile devam ettim. Romlar apklar backup root bootloader kildi cyanogen mod recovery mode unroot overclock derken hepsinin bosa zaman kaybi oldugunu anladim ve gittim kendime iphone 5 aldim.

Itunes cok karisik gelmisti. Fotograflar bolumunun androiddeki kadar ozellestirilememesi ve hucresel veri kisayolunun olmamasi uzmustu.

Ama zamanla bunlara da gerek kalmadi ve android şişip kasacak diye uygulama kuramazken 5'e 100 kusur uygulama kurmama ragmen gram kasmamasi beni oldukca etkilemisti.

5 varken ustiune 5s, onun da ustune 6s aldim ve hepsini kullaniyorum. Telefonu telefon oldugu icin ve o 100 kusur uygulamayi da cidden isimi gordugu icin kullaniyorum.

Yalniz ios eski ios degil. Hele 11 ile iyice bozdular. Ios 9-10 yuklu cihazlar bulunmaz hint kumasi oldu..

Android 5'ten sonra cok gelisti. htc, xiaomi ya da saf android arayuzuyle donma kasma problemleri yasamiyor ama o iphone 5 zamani android baya gerideydi haklisiniz. ben kullanimi daha kolay oldugu icin android tercih ediyorum. iphone kullananlara saygim sonsuz beni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bullx

en başta kamera, ne yazıkki ayfonların kamerası baya iyi...

onun harici mi6 harbi güzel telefon, yurt dışından alınırsa 1300 liraya falan geliyor diyorlardı, daha ne olsun

evet kameradaki basarisi inkar edilemez. bir de xiaomi ayni sensoru kullanan baska markalarin modellerine gore daha kotu fotograf cekiyor ozellikle dusuk isikta. onceligi kamera olan biri xiaomi'den uzak dursun ama onun disinda cok guzel marka.
  • tabikide ios

• iPhone Ten ( ben Gözü çıkık Ten diyorum ) ki bu aletin büyük yetenekleri var. Bi uygulamasi var mesela diyelim ki babanla konuşmak. İstedin uygulamaya girip babanla görüşebiliyorsun. Mükemmel bisey. 6000₺ yi degil 6000 doları hak ediyor. İlk iPhone buldu. Babami aramayi degil. Hava atma özelliğim var. 3.7bin ₺ yi kasasinda 260 milyar dolar olan Apple a gömmezsem icim rahat etmez. Yoksa nasil hava aticim ( vergiler bizim ülkede kaldigi icin 999dolar üzerinden degerlendirdim dolari 3.7 den aldim. )

Mi6 ise çin malı ÇÖP. Alma aldirma 5krş verilmez. Bi kere havali degil. Hava atamam. Benim icin telefon denilen sey hava atmalik olmali ? Param cebimde kalirsa kafayı yerim parasi ucuz bikere onun icin kötudur.

Hocam aradaki farklar bunlar. İyi forumlar dilerim.

• Ilk çıktığında 5c aldım. Hala kullanıyorum. Benimle beraber s serısı samsung alan arkadaşlarım vardı. Yok batarya şişti yok ekran sarardı yok kasıyor bir ton uğraştılar. Bunu da gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Daha sonra 2. el 6s veya 7 alır 3-4 sene daha kafam rahat kullanırım.

• xiamio demissiniz ben s8 ile karsilastiracagim s8 >xiamio diye düşünüyorum,

şahsım adına iphone x almak için önemli sebepler

- öncelikle telefon tasarımı ele oturuşu benim icin ilk once gelen seylerden biri s8 in boyutlarina baktiginizda cok uzun oldugunu ve tek elle kullanmanin imkansiz oldugunu gorursunuz iphone xin boyutlari cok daha mantikli tutarli ele oturacak cinsten(elime almadim sonucta ama s8 kesinlikle tek elle kullanilamaz iphone x ise ele alip denemek lazım ama oranlari cok daha iyi bu açık) xiamio ile iphone x ayni boyutlarda xiamio al o zaman dersen de xiamio 5.2 incken iphone x 5.8 inc dağlar var arada derim

-stabilite stabilite stabilite iphone size güven verir daima kafaniz samsunga göre cok daha rahat olacaktır

-garanti konusu malumunuz

-kasa dayanikliligi malumunuz bunlar cok acik oldugu icin aciklama geregi duymuyorum ytden bakabilirsiniz

- android bir süre sonra şişer(pencere icinde pencere olayı)ayni anda aldiginiz ayni yil çıkmış bir iphone la samsungu 5 sene "hakkiyla" kullandiginizda samsung kesinlikle kullanilamaz hale gelir, lphone 1 2 sene daha götürür sizi bunlar hep fiyata yansır,

-Iphone un hizli olduğunu herkes kabul ediyor zaten bunu da adam size belese vercek degil buda fiyata yansiyacak elbette yani onemli bi kriter degil kabul ediyorum fakat emeginin karşılığını istersin

Şimdi s8 3800 ken iphone x 6000 ken ben asla s8 almam iphone x yukardaki sebeplerden tercih sebebimdir.Ee abicim biz iphone X diger telefonlarla kiyaslandiginda 6000 etmez demiyoruz ki almaya gerek yok s8 yetiyo diyeceksiniz ben de almam ama ayni isleri goruyor diyip kestirip atmak ve fiyat karsilastirmasi yapip pahali demek sacma geliyor bana birisi cikiyor 1 2 sn hizli diye bir suru para, birisi cikiyor az bisey stabil diye pahali felan yazip yazip duruyor bunlari bi alt alta koy bakalim ne ediyor? Adam 3 boyutlu face id geliştirmis hayrinami verseydi?

Fiyatin pahali olmadiginda s8 le kiyaslandiginda fiyatinin normal olduğunda anlaştık diye düşünüyorum.

Şimdi gelelim herkesin sorduğu 2 bin tllik xiamio varken neden 6 bin verelim ikiside pratikte ayni işi görüyor,öncelikle bu herkesin kendi düşüncesi adam yeni teknolojik seyleri seviyodur daha baska özel durumlar vs alir onlar bir kenara daha genel konuşursak şöyle düşünüyorum telefonun baz fiyati 3600 tl 2 ay icinde 3000e inse yurt dışından 4 bine rahat alınır. benim için yukarda saydigim sebeplerden dolayı butcemde el verdiginden 2bine xiamio alcagima 4 bine iphone almak cok daha mantikli ve parasini hakeder geliyor. Ama 6 ben de vermem.Suriyeli besleyecek halim yok.

Bu arada bir telefona +3 4 bin tl(1000dolar) vermem diyenler telefonunu tam anlamiyla kullanmayanlar diyerek onlara yorum bile yazma aciklama geregi duymuyorum

Özet: Herkes gösteriş için alıyor hikayesini ve diğer telefonlara göre pahali hikâyesini artık bırakın.

Not: Samsung a3...

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: United States

Fakirler toplanmış yine

Forum da senin kadar gereksiz amerika özentisi bir bebe var mıdır? İmza "Elma" nick "United States" Avatar "Katil Ordunun Menşei" olan ülke

Acıyorum sana yiğidim..

Konuştu Maraşlı

• Sadece iphone x değil note 8 için falanda aynısı ben note 5 kullanıyorum bir çoğumuzun yaptığı işler zaten aynı yağ gibi akıyor.
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre Galaxy S3 kullanmıştı doğru. Ama artık iPhone kullanıcısı.

https://www.theverge.com/platform/amp/2017/3/29/15103504/donald-trump-iphone-using-switched-android

hatta Apple, cihazda sadece twitter ve safari mi ne bırakmıştı güvenlik için. twitter ve telefonda olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: souldream55

ısırılmış elması yok

6 bin tlye elma tarlası alır hepsini tek tek ısırırım .

• Mi note 2 kullandıktan sonra başka telefon zulüm gibi geliyor ,

mi 6 veya 5 hiç kullanmadım , bir bilgi beyan edemeyeceğim.Iphone çok yetersişz benim kullanma ihtiyacıma göre ...

sony xz1 ve mi note 2 'yi tavsiye ederim bununla beraber çerçevesiz furyası adına mi mix 2 var...
    inanılmaz mutlu olursunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

xiamio demissiniz ben s8 ile karsilastiracagim s8 >xiamio diye düşünüyorum,

şahsım adına iphone x almak için önemli sebepler

- öncelikle telefon tasarımı ele oturuşu benim icin ilk once gelen seylerden biri s8 in boyutlarina baktiginizda cok uzun oldugunu ve tek elle kullanmanin imkansiz oldugunu gorursunuz iphone xin boyutlari cok daha mantikli tutarli ele oturacak cinsten(elime almadim sonucta ama s8 kesinlikle tek elle kullanilamaz iphone x ise ele alip denemek lazım ama oranlari cok daha iyi bu açık) xiamio ile iphone x ayni boyutlarda xiamio al o zaman dersen de xiamio 5.2 incken iphone x 5.8 inc dağlar var arada derim

-stabilite stabilite stabilite iphone size güven verir daima kafaniz samsunga göre cok daha rahat olacaktır

-garanti konusu malumunuz

-kasa dayanikliligi malumunuz bunlar cok acik oldugu icin aciklama geregi duymuyorum ytden bakabilirsiniz

- android bir süre sonra şişer(pencere icinde pencere olayı)ayni anda aldiginiz ayni yil çıkmış bir iphone la samsungu 5 sene "hakkiyla" kullandiginizda samsung kesinlikle kullanilamaz hale gelir, lphone 1 2 sene daha götürür sizi bunlar hep fiyata yansır,

-Iphone un hizli olduğunu herkes kabul ediyor zaten bunu da adam size belese vercek degil buda fiyata yansiyacak elbette yani onemli bi kriter degil kabul ediyorum fakat emeginin karşılığını istersin

Şimdi s8 3800 ken iphone x 6000 ken ben asla s8 almam iphone x yukardaki sebeplerden tercih sebebimdir.Ee abicim biz iphone X diger telefonlarla kiyaslandiginda 6000 etmez demiyoruz ki almaya gerek yok s8 yetiyo diyeceksiniz ben de almam ama ayni isleri goruyor diyip kestirip atmak ve fiyat karsilastirmasi yapip pahali demek sacma geliyor bana birisi cikiyor 1 2 sn hizli diye bir suru para, birisi cikiyor az bisey stabil diye pahali felan yazip yazip duruyor bunlari bi alt alta koy bakalim ne ediyor? Adam 3 boyutlu face id geliştirmis hayrinami verseydi?

Fiyatin pahali olmadiginda s8 le kiyaslandiginda fiyatinin normal olduğunda anlaştık diye düşünüyorum.

Şimdi gelelim herkesin sorduğu 2 bin tllik xiamio varken neden 6 bin verelim ikiside pratikte ayni işi görüyor,öncelikle bu herkesin kendi düşüncesi adam yeni teknolojik seyleri seviyodur daha baska özel durumlar vs alir onlar bir kenara daha genel konuşursak şöyle düşünüyorum telefonun baz fiyati 3600 tl 2 ay icinde 3000e inse yurt dışından 4 bine rahat alınır. benim için yukarda saydigim sebeplerden dolayı butcemde el verdiginden 2bine xiamio alcagima 4 bine iphone almak cok daha mantikli ve parasini hakeder geliyor. Ama 6 ben de vermem.Suriyeli besleyecek halim yok.

Bu arada bir telefona +3 4 bin tl(1000dolar) vermem diyenler telefonunu tam anlamiyla kullanmayanlar diyerek onlara yorum bile yazma aciklama geregi duymuyorum

Özet: Herkes gösteriş için alıyor hikayesini ve diğer telefonlara göre pahali hikâyesini artık bırakın.

Not: Samsung a3...

Çok yazmışsın ama boş yazmışsın.

5.2 inch telefonu tek elle kullanamam deyip 5.8 inch tercih etmek icin kürek sapı kadar parmak olmasi lazim insanda.

Teknoloji seven biri bugun aldigi telefonu 5 sene kullanmaz, mümkünse her sene yenisini almaya bakar.

Cunku her sene yeni teknoloji gelişiyor.

Bir de sonda sivamissin.

Ben 500 tl ye aldigim ikinci el S5 de :

4 tane mail hesabımı

Navigasyonu

Sosyal medyayi

3 adet banka hesabimi

yaptigim gorusme kayıtlarini

Onemli tarihlerin ajandasini

Online alışverişlerimi

Foro ve video cekimi.

Yapiyorum.

Yani senin 6000 tl verip yaptigini ben 500 tl ye yapiyorum.

Gordugun gibi telefonu sadece alo demek icin kullanmiyorum, tum ozelliklerini kullaniyorum.
    Bir telefona 4000 tl verince nasil daha dolu dolu kullaniliyor bizi aydinlatir misin?

Muhtemelen sen benim kadar bile yogun kullanmiyorsun ama kibirli egonuz size ucuz telefon aldirmaz.

Ben apple yerinde olsam Türkiyeye daha pahali satarim.

Apple virus yapsa alirim diyen bir kitle olduktan sonra neden olmasin.

Ayni cumlenin Türkçesi :

Sen esek olduktan sonra semer vuran cok olur.

Ama tabi forum ortaminda bu soylenmez o yuzden apple versiyonu daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 15 Ekim 2017; 9:28:4 >

• Iphone un işletim sistemi ios ile kendini İstinye Park ta hissediersin, androidler ile de Sultanhamam da.
    Sürekli arkanı kollama derdin yok.
    Yoksa donanım olarak iphone ların avantajı yok. Paran varsa Iphone iyidir. Ama samsung a 5000 verenletş mevzu bajis etmek daha mantıklı. Neden android için bu kadar para verirsin ki?
    ( bende hem iphone hem de Huwai android var)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.