Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone plus serisinden 100-150 dolar fazlası var. Abartmayın. Oled faceid gibi özellikler eklendi. Çok da normal fiyat. Elde plus gibi takoz durmuyor. Tl çöp farkına varın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faster1 F kullanıcısına yanıt
    Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'i saf sunan telefon kullanirsaniz iPhone kadar seri ve stabil oldugunu gorebilirsiniz. Su an bu mesaji Moto Z ile atiyorum ve stabilite cok iyi. Keske su Nexuslar gelse de Nexus alsak uygun fiyatlarda.

Bir telefon icin bana gore limit 2 bin TL'dir. Oyle 3.500 TL filan verilmez, veremem, vermem. Para kolay kazanilmiyor; ancak kolay harcaniyor. Taksitlerin sonu gelmiyor ve ay bir turlu bitmek bilmiyor. Dikkatli olun gencler hava atacagim derken odemeler sikmasin.

• hiç iphone kullanmadim ancak bilindigi gibi apple'ın her kesime hitap etme gibi bir kaygisi yok o yüzden alamayanlar kadar mutlaka alabilecek olanlarda vardir iphone x modelini, hani olay biraz şekil şemal ise 6 7 8 hep ayni tasarima sahip, 6'sı olan birinin gidip 7 8 almasi çokta gerekli degil ama yinede telini degistirenlerde oluyor,

bu bağlamda radikal tasarim farkindan dolayi X modelide tercih edilecektir bi şekilde (her ne kdr bazi apple fanlari bile X tasarimini begenmeselerde onceki tellerdeki alt-ust bosluklar çok göze batmaya başlamisti artik)

şuana kdr iphone kullanmasamda, kısıtlamarindan dolayi ios'u eleştirsemde yeni X modeline sicak bakiyorum kendi açimdan, ha tabii tr'den alinmaz bu telefon bende o parayi vermem ancak 1000$ dan amerikadan alinir getirtilir tanidik birisiyle, şuan gidip-gelmeli olarak yurtdisinda calisitigim için 1000$ maaşin yarisindan az oluyor, o yüzden ben X modeli için yarim maaş ayirabilirim ama tr fiyati aşiri fazla gerçekten kur farki + vergiler derken :/

• Us ve eu da gayette kolayca alinabilir bir fiyatta iphone x.
    Hatta gurcistan bulgaristan gibi ulkelerde bile operatorler pesin fiyatina 24 aylik taksitle konusma dahil pkatle veriyorlar.

Fiyatinin pahali olmasinin nedeni %50 lik yandaslari zengi etme vergisidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu androidciler iphonecuları neden çekemiyor. İphone x için konuşmuyorum. Genel olarak nedense devamlı androidciler iphone a bok atıyor. Yav alma kardeşim zorla mı!? Ama alanada dil uzatma. Bu kadar basit.

Farkındaysanız iphonecular androidlere hiç bok atmazlar. Umurları değildir çünkü.

Ne zaman yeni bir iphone çıksa hemen yok çok pahalı, yok onun yerine şunu alırım bunu alırım. Her vatandaş kanunen iphone almak zorundamıda fiyatının yüksek olması sizi rahatsız ediyor?

Bu arada tüm bunları bir iphone 6 kullanıcısı olarak yazıyorum. Her yeni çıkan iphone u almak zorumda değilsiniz. 3 senedir aynı telefonu kullanıyorum ve memnunum. Ben bu telefonu işletim sistemi için alıyorum. İOS lu samsung s8 çıksa onuda alırım.

• Güya burası bir teknoloji forumu ve takipçileride sıkı bir teknoloji takipçisi ama en çok şu yorumlara takıldım:

-xioami iphonedan daha seri....

zamanıda s2-s3 sony xperia iphone 5-5s-6s ve şuan 7 kullanaraktan tecrübelerimle ÇÜNKÜ BAZI ARKADAŞLAR O TELEFONU HİÇ KULLANMADIM AMA BENCE BÖYLE DİYE SALLAYABİLİYORLAR. apple döneminin en hızlı cpu ve gpularını kullanıyor ve ios stabilitesi var ama adam ısrarlar snapdragon veya hellokitty daha hızlı olduğu iddasında. şuanda a11 bionic seviyesinde bir işlemci var mı android tarafında ? veya gpu tarafında muafil bir gpu var mı ? yok. Nasıl daha hızlı olabilir ? Üstüne üstelik ios un stabilitesinide katmıyorum. durum şöyle olsa bir android telefon a11 ile gelse iosta snapdragonla gelse bi nebze bir tarafın işlemcisi hızlı diğer tarafın yazılımı karşılaştırabiliriz. ama hem işlemcisi hızlı hem yazılımındaha stabil olan bir tarafla hem işlemcisi yavaş hem yazılımı ios a göre stabil olan bir telefon nasıl daha hızlı oluyor bunu idda etmek tamamen gülünç. Konu zaten saçma konuyu şöylede açabilirdi porche panamera ile doğan slx in yapamadığı ne ikiside ayağı yerden kesiyor. Yapamadıklarını sayıncada ama arada fiyat farkı var yaaeee diyorlar. Sonra birde iphone u şekil için alan var diyorlar ya nerden vurucaklarını şaşırmışlar. Tüm mail işlerimi drive app lerini fotoğraf uygulamalarını sşaytşarımı dosyalarımı akıcı bir şekilde iphone üzerinden hallediyorum senin gibi android aldım bluetoothtan pc me fotoğraf atıyorum demiyorum. adamalrın en büyük savunduğu şey bluetoothtan bişeyler atabilmek. airdrop var iphonelara bluetoothtan hızlı birşekilde istediğimi atabiliyorum problemsizce. Sonra apple store da google play gibi sahte trojen vb bilimum şey içeren uygulamar yok güvenle indirebiliyorum. Yazılım güncellemesini androide göre daha uzun alıyorum. E daha ne yapsın telefon bu da uçsun mu ?

• Garip Reno Clio nun yapamayıp Mercedes A serisinin yapabildiği ne var ile aynı mantık, hele ki ikisinin de Reno motoru kullandığı düşünülürse

Not: Reno'cuyum

• Muhtemelen Telefon dondu ve msjı tamamlayamadın...
  • xiaomi redmi note3 telefon kullanıyorum,700 tl almıştım 8 önce. 1 aylık gelirimle iphone x alabiliyorum . ama acırım o parayı vermeye bana verebileceği takabileceği hiçbirşey yok. benmimle aynı gelire sahip arkdaşım abii kalite seviyorum ben yaa diyip duruyor ama telefonun özelliği ne desem bilmez instagram watsap dışında kullanım alanı yok verilen paralara yazık.

elimdeki telefon bütün ihtiyaçlarımı karşılıyorken fazlasına neden gerek olsun.
  • Xiaomi ye kaç lira verdiğin bilinmez ama iphone a ödediğin para ortadadır. Herkes bilir. İnsanlar bu yüzden alıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Fakirlerin telefonu xiaomi

Zenginin xiaomi kullanıyorum ama salak değilim

O kisisel birsey. Zengin olan pinti cimri olan var. 1lirasini arar. Onlardan misin yoksa

Açlıktan nefesin kokuyor hala iPhone diyorsun. Benim kadar bonkör birini göremezsin

Benim iphonum yok. Istersem alirim zaten :)

Bonkorum diyorsun ozaman cakma telefonlari birakta turk urunleri al kaan a1 kullan. Zenginler ondan kullaniyor. Zengin falanda degilsin de hadi neyse. Bankada milyon dolarlari olan insanin ne isi var cakma telefonla

• vay be konu it dalaşına dönmüş. biri birilerini kabullenmiyor. 1-2k lik telefon ile 5-6k lik telefonun aynı olmasını bazı arkadaşlar kabullenemiyor. sizin savunduğunuz kadar Amerika daki tüketiciler savunmaz be orada 5k $ olsa bir telefon yüzüne bile bakmazlar ama bizim ülkemizde prestij, zenginlik, durum belirtisi sanan insanlar var bunu yazarken bile gülüyorum öyle sanan cidden bir kesim var.

ne yazıkki Türkiye de çok az bir kesim ios platformunu sevdiği için alıyor ama onlar da arada kaynıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 16 Ekim 2017; 8:23:39 >
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    Kedinin bile mundar dediği bir ciğer var ise orda durup bi düşünmek lazım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

iPhone 6 2014 yılında çıkmış bir telefon, uygulamaları açma hızıyla, 720p@240fps çekim, 1.55um piksel boyutuyla şimdiki çoğu android cihazdan daha başarılı. Çıktığı zaman rakip olarak Samsung tarafında şimdi adı bile geçmeyen leğen plastiğinden yapılma S5 vardı. 2017 yılında çıkmış bir telefonla 2014 yılında çıkmış bir telefonu karşılaştırmak hangi akla uyar gerçekten bilemiyorum. İster beğenin ister beğenmeyin Apple uzun yıllar kullanım vaad ediyor elinizdeki cihaz iPhone 6’dan 3yıl sonra çıkmış olmasına rağmen 4G 800MHz bandı yok, sar değeri belli değil ortaya bir rakam atmışlar body veya head hangisi olduğu bile belli değil. Zamanında iPhone alamayan insanlar kendilerini “çöp” diyerek avutuyor sanırım. Şu bir gerçek şimdiki sıfır fiyatlarıyla yeni iPhone’ler çok pahalı Xiaomi ise fiyatına göre üst donanımlı telefonlar sunuyor fakat 2017 yılında çıkmış telefonla 2014 yılında çıkmış telefonu karşılaştırıp “çöp” demek hangi akla hizmet?

Adinin gecmemesi uretimininin olmamasi. Android telefonlar max 2sene icinde uretimden kalkar. Iphonenun 5sin hala uretimi var. O yuzden de her zaman satilir. S5 olsaydi s5te satilirdi s6da satilirdi

• Valla kendi kazandigin para ile aliyorsan, aldigin zaman icin sizlamiyorsa, o seviyede ise ekonomin alan alir bunda bu kadar abartilacak birsey yok. Alanlari yada alacak olanlari cadi gibi ateslere atmayada gerek yok. Zevk meselesidir neticede.
  • Yeterli ego tatmini..
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Benim lafım almaya parası yetmeyip bok atanlara dostum

• Kimse fiyatını eleştirmesin cihazın yok yere. Eleştirecekseniz vergileri eleştirin. Telefon artık zorunlu ihtiyaç gibi bişey. Buna rağmen %60'a yakın vergi var. ABD satış fiyatı 1000 dolar bu cihazın. Yani orada asgari ücretli bi çalışan 1 aylık maaşı ile rahatlıkla iPhone X alabilir. Hatta artan parayla da öyle böyle geçinir.
    Burada asgari ücretli çalışan ancak 4-5 aylık maaşı ile alabilir bu cihazı. Geriye de 1 tek kuruşu kalmaz.
    Alım gücümüz bu denli düşükken bir de eşek yüküyle vergi ödüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Kimse fiyatını eleştirmesin cihazın yok yere. Eleştirecekseniz vergileri eleştirin. Telefon artık zorunlu ihtiyaç gibi bişey. Buna rağmen %60'a yakın vergi var. ABD satış fiyatı 1000 dolar bu cihazın. Yani orada asgari ücretli bi çalışan 1 aylık maaşı ile rahatlıkla iPhone X alabilir. Hatta artan parayla da öyle böyle geçinir.
    Burada asgari ücretli çalışan ancak 4-5 aylık maaşı ile alabilir bu cihazı. Geriye de 1 tek kuruşu kalmaz.
    Alım gücümüz bu denli düşükken bir de eşek yüküyle vergi ödüyoruz.

Alım gücü bu kadar düşük iken ve eşşek yüküyle vergi oderken bu telefonu almanin mantigi ne?

Cok daha uyguna ve alim gucunu zorlamayacak muadili varken hem de!!!

Ben de "istiyorum" diye evi dukkani satip kredi cekip ferrari mi alayim?

Ama istiyorum... Hem de kaliteli , guclu ve hizli araba. Ayrica prestiji de cabasi....

Benim durumumdaki birinin bu araci aldigini dusunsene bi?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 16 Ekim 2017; 8:59:15 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.