Bildirim
Iphone X’in çentik denen kısmında çok ince çizik farkettim.Hani zor çiziliyordu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Önemli olan paslanmayan celikten oluşmasi adamlar catlamaz kirilmaz cizilmez dememiş olmasi:)) gecmiş olsun 20 günlük cihazi ne halde oldugunu görünce vazgectim tövbe ettim 4000 dahi olsam almam o cihazi alanada mani olmam seneyi bekliyicem 8 plus alip keyfime bakicam:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne olmuş ki 20 günlük cihaza?
Yüksek meblağ ödeyince insanın psikolojisi bozuluyor. Geçmiş olsun. Düşük fiyatlı cihaz oldu mu at, kır, parçala :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle.Ama benim dışımda kimse farkedemez çünkü yok gibi.
Bu dikkat olayı bende de var. Çok kafaya takıyorum bu tarz şeyleri. Size büyük geçmiş olsun.
O kısmı açık ekran koruyucu almakla zaten büyük hata etmişsin.
Ben de sizin gibiyim hocam. Aşırı temiz, titiz kullanırım cihazlarımı :) Azıcık deformasyon vs gördüm mü soğuyorum cihazdan. Bu saatten sonra Apple ürünleri alınmaz. Yazık günah verilen paralara :)
Başta taktığım kısmı değil normaldi.Toz olunca çıkardım bunu taktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X