Şimdi Ara

iPhone wifi hızı inanılmaz yavaş!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 8mbit kullanıyorum iphone a appstore dan 2mb lık program indirem nerdese 3-5 dk sürüyor 100 mb dosyayı pcde 2-3 dk da indiriyorum sizde de bu yavaşlık varmı ? ayrıca youtube videoları yüklenmek bilmiyor

• iPhone hangi model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

iPhone hangi model?

3gs de aynı 4 de

• pc ile iphone dns leri farklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dej -- 30 Eylül 2010; 21:11:48 >

Orijinalden alıntı: dej

pc ile iphone dns leri farklı olabilir

2si de open dns

• pc den indirmek en iyisi bence .pc yoksa yapıcak bişi yok.
    ama indirdiğin app ilede alakalı olabilir.bazıları 100-200le iniyo kimisi 500-600le.
  • iphone' dan kaynaklanan bir sorun değildir. Uygulamayı indirdiğin server ile ilgili olabilir mesela youtube' da bazı videolar çok çabuk yüklenirken bazısı 10 saniyede bir takıla takıla yüklenir. Başka bir wireless modemde dene ve benim eniştemde var aynı modem üzerinden laptop 500' ü geçemiyor fakat iphone 3gs 650-700 arası bağlanıyor bunada bir çözüm bulamadık.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93
    iphone' dan kaynaklanan bir sorun değildir. Uygulamayı indirdiğin server ile ilgili olabilir mesela youtube' da bazı videolar çok çabuk yüklenirken bazısı 10 saniyede bir takıla takıla yüklenir. Başka bir wireless modemde dene ve benim eniştemde var aynı modem üzerinden laptop 500' ü geçemiyor fakat iphone 3gs 650-700 arası bağlanıyor bunada bir çözüm bulamadık.

Benimde görüşüm bu yonde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: ergo93
    iphone' dan kaynaklanan bir sorun değildir. Uygulamayı indirdiğin server ile ilgili olabilir mesela youtube' da bazı videolar çok çabuk yüklenirken bazısı 10 saniyede bir takıla takıla yüklenir. Başka bir wireless modemde dene ve benim eniştemde var aynı modem üzerinden laptop 500' ü geçemiyor fakat iphone 3gs 650-700 arası bağlanıyor bunada bir çözüm bulamadık.

Benimde görüşüm bu yonde .

Nasil degil 3g den girdigim zaman 10 kat hizli.

• 3g ayrı wifi ayrı, bence modemden kaynaklanan bir durum olabilir. 3g'nin evindeki internetle bir alakası yok. modeme reset at diyecegim ama. paylaşımlı mı internetin?
  • open dns artı keskisi kadar hızlı değil ve muhtemelen ttnet tarafından bir çok kısımda bloklanmış gibi duruyor.

dns kullanmadan veya 8.8.8.8. ve 8.8.4.4 dns lerinisde bi deneyin. faydası olabilir..

Cahille girme münakaşaya.. Ya sinirini zıplatır tavana..! Ya da yazık olur Adabına.
  • 200 mbit bağlantımızla dün itunesdan 4.1 versiyonu indirdim 2 saate yakın sürdü kesinlikle serverla alakalı .
  • 3g diye bişey var onu dene
  • Bu Telefonlarda Hakikaten Ciddi Sorunlar Varya.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.