Şimdi Ara

Iphone 5 WiFi Full Çekiyor Ama İnternet Hızı Çok Yavaş

5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL YARDIM - BU SORUNU BİR TEK BEN Mİ YAŞIYORUM...

Selamlar...

WiFi sorunsuz bağlı olmasına rağmen (yani full çekiyor gözükmesine rağmen) internet bağlantı hızı yerlerde sürünüyor. Safaride doğru düzgün sayfa açılmıyor, appstore oldukça yavaş, uygulamlarda sayfaların yüklemesi için yarım saat bekliyorum vs.

Sorunu yazmadan önce epey bi araştırdım. iphone 5 telefonumda wifi bağlantısı full görünmesine rağmen speedtest sonucu 0.90 (download) civarında, farklı bir iphone 5'le denediğimde 6.90 civarında çıkıyor. Ayrıca iphone 5s ve ipad ile denediğimde de aynı ortamda aynı anten seviyesinde hepsi birbirine yakın yani 6.90 civarında sonuç alıyor fakat dediğim gibi iphone 5 hiç bir şekilde 1 puan bile alamıyor.
    Deneme yaptığım iphoneların hepsi 7.0.4 sürümüne yükseltilmiş durumda.

Sorunu gidermek için sırasıyla denediklerim:
    Önce uçak moduna geçir kaldır vs.
    Ağ ayarlarını sıfırla
    Tüm ayarları sıfırla
    Hard reset
    DNS ayarlarını 8.8.8.8 ve 4.4.8.8 e çevirme
    ve her birini bir kaç defa denedim..

Telefonu servise vermeyi düşünüyorum ama anten çekiyor olduğuna göre yazılımsal bir sorun olmalı diye düşünüyorum fakat bir türlü çözüm bulamadım.

Yurtiçi ve yurtdışı forumların hiçbirinde birebir uyuşan bir sorunla karşılaşmadım...

Yanlış yoldamıyım bu işin bir uzmanı varsa lütfen yardım etsin...

• Merhaba ben de aynı durumdayım benim de ip5 aynı sizin bahsettiğimiz gibi.
    Türkiye Apple Store ile irtibat kurdum. Reel mağaza açılınca sanırım garantiden değiştirecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizdeki de aynı mı bilmiyorum ama bendeki ip5 daha bir yıllık bile olmadı ve Turkcellden alınma, sanırım genpa garantili. Acaba götürsem değişim yaparlar mı yoksa her halukarda apple store açılmasını mı beklemek gerekiyor
    Birde aynı anda wi-fi belli cihazlar bağlı olursa güçlü olan diğerlerinden daha çok çeker öncelikle tüm wi-fi bağlantısı olan cihazları kapatıp deneyebilirsiniz.
    Ama büyük ihtimal wi-finınız sıkıntılı aynı cihazla farklı ölçümler verdiği için.
    Tüm cihazları kapatın sonra önce bir iphone 5 bağlayın aynı koda sahip olsun cihazlar sonra onu koparın iphone 5 bağlayın deneyin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.