Şimdi Ara

iphone üstadlarının yardımına ihtiyacım var(restore yapma yolu var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone 6 telefonumuz dün şarjı bitti tekrar açılmadı ekranda itunes logosu ve kablo işareti çıktı ve telefonu açamadım.

    2 telefoncu arkadaşa gösterdim tekrar açamayıp yeniden program kuruldu ve tüm resimlerimiz gitti hiçbirşeye acımıyorum da çanakkale şehitliğindeki resimlerimize çok üzülüyorum.

    cloud la da yedekleme açık olmadıgından yedeği taaa 2013 yılında oldugundan anca onu açabildik.

    birşekilde hdd de ki backup restore mantığına bakarsak hatta format sonrası bile restore yapabildiğimize göre telefonun hafızasındaki resimleri geri kazanabilmemiz lazım.

    apple müşteri hizmetleriyle görüştüm tam 53 dk ilgilendiler denedik ettik hatta sordugum sorunun cevabı için yunanistana sordular o an ama restore olayının apple ca mümkün olmadığını ama dışarıda bu tür programlarla restore edenler oldugunu söylediler.

    sizlerden bu tür tecrübe yaşayan bu sorunu ankara ya da istanbulda çözen duyan var mı varsa bilgilendirirse çok dua ederim bizzat oraya gidip restore işlemini yapmak istiyorum.


    ayrıca bu sorunun orjinal olmayan şarj kablosundan dolayı onun voltajının farklı olmasından dolayı oldugunu söylediler orjinal olmayan kablo ile şarj ettim hala da ediyorum ama piyango buguneymiş siz siz olun orjinal kablo ile şarj edin.

    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 6 Ekim 2015; 18:08:54 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.