Şimdi Ara

iphone'um çalındı, YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4 senedir kullandığım iphone 5S telefonum çalındı. Hemen karakola gittim ve operatör şirketimi aradım, ardından BTK'yı aradım. Ve telefon şuan full kapandı. icloud'a girip telefonu kayıp moduna aldım. Fakat ios 10.3.3 kullanıyordum. Ve malesef hücreselim kapalı kullanıyorum hep bu yüzden sadece wifi açıktı. Ardından savcılığa gidip başvurdum. Sizce telefonum bulunur mu? Adi aşağılık şerefsizler. Telefonumu da kullanmayacak, şu devirde hala akıllı telefon çalmaya uğraşıyor beyinsizler. Sizce bulunma olasılığı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  iphone'um çalındı, YARDIM!

• Imkansiz hocam bizde 7 caldirmistik, hicbir haber gelmedi. Zaten formaliteden gitmistik polise pek ilgilenmediler bile. Umudu kesmekte fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:58:58 >
  • 2-3 ay sonra eve zarf gelecek takipsizlik çıktı diye. Malesef birşey çıkmıyor. Ben çaldırınca kendim bulmuştum telefonu. Lokasyonu online olunca gördüm internetten polise gittim şuan telefon burda ekip gidebilir mi dedim, bana başbakanın oğlu olsan belki giderdik dedi. Ben kendim gidip uğraştım bulmuştum
  • Metrobüs durağı ve metrobüsün içine baksalar kesin bulunur, ilk bindiğim durak yada 2. durakta çaldılar. Görüntülerde kesin çıkacaktır. Özellikle inen kişileri takip etseler görüntülerde kendini belli edecektir. Emniyete gitsem o günün görüntülerini orada izletirler mi sizce? Arkadaşlar moralim o kadar bozukki anlatamam zaten emniyette ağlamaktan sakinleştiremediler beni. İlk telefonumdu benim.
  • -gg- kullanıcısına yanıt
    Eve gidince başka bir telefondan çaldırdım çalıyordu telefon, mesaj attık hemen. Sonra tekrar arayınca kapandı. Fakat akrabam ben karakola gidince tekrar aramış, telefon çalıyormuş. Hemen kırıp atmamış simi, zaten kıramaz da sim kartına ulaşmak için işin sivri iğne lazım. Sizce savcılık takibe olumlu bakarsa bulunma olasılığı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

çalanların derdi telefonu kullanmak değil ki, parçalayıp satacak, yada işine yarayan parçalarını alır. bu yüzden bulunmaz. hücresel açık olsada bir işe yaramaz. sim kartı çıkardı mı bitti gitti. zaten çalanın ilk yapacağı şeydir sim kartı çıkarıp atmak.

Hangi parçası işe yarayacak ki, hatırladıkça küfür ediyorum. Moralim nasıl düzelecek bilmiyorum. Kimseyle iletişime geçemiyorum.
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:59:12 >
  • quote:

telefonun anakartını çöpe atacak. diğer parçaları kullanıcak işte ne varsa yada dediğim gibi satacak.

Belki biliyorsunuz diye sormak istiyorum. Ben 2 durağa ve metrobüsün içi kamera görüntülerini polis karakolunda onlarla beraber baksam yada bana verme imkanları varmı sizce? Mobese'den kesin çıkacağını umuyorum. Hareket halindeydim, bir tek metrobüsün içinde ilk durakta sağım solum doluydu. Ama 2. durakta ayağımı atarken boştu, belki inenlerden birisi çalmıştır.
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:59:18 >
  • 2 sene önce kuzenimin 5s iett de çalinmişti, arkadaş gibi aynı işlemleri yaptırdı işte.ilk başta birşey çıkmadı üzerindn 1 sene geçti bir telefoncuya satmaya çalişmişlar telefonu adam çalinti olduğunu öğrenince telefona el koymuş daha sonra kuzenime ulaştı ve telefonu teslim aldı. Umarım sizde onun kadar şanslısınızdır. Ama yukarıdaki arkdaşların dediği gibi muhtemelen anakartı söküp ekran batarya ne varsa satarlae

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kayıp moduna almasaydınız şifre zaten sizde böylece izlerdiniz. Ben iPhone bul + tanıdık polis ile kıskıvrak yakalattım.

Çaldığında konum servislerini kapatmıştı. Ben de telefonu kilitleyip ardından hemen açtım böylelikle konum servisleri açılmıştı. Adım adım takip ettirip buldurttum.
  • Umarım bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, böyle aşağılık pisliklerin dünyada yaşamaması gerekiyor. Uğraşmam gereken işlerin hepsi bu şerefsiz yüzünden sarktı.

• quote:

kamera görüntülerini izletirler sanırım bu konuda bilgim yok üzgünüm. üst mesajları görmemiştim. ama halen çalıyordu demişsiniz açık olması iyi en azından polis operatörden konum bilgileri ister o bölgede kameralar varsa tespit edilir çalan kişi,.

Hattımı çalındıktan 1 saat sonra kapattırdım, artık o sim kartıyla hiçbirşey yapamaz. Bu hafta içinde tekrar karakola gidicem, görüntüleri izleme konusunda onlarla konuşacağım. Savcılıktan son durumu öğreneceğim..

• Tel kilitlenip açılınca konum servisleri aktif mi oluyor?
    Doğru anladıysam güzel bilgiymiş
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Kayıp modunu aktif edip ardından deaktif ettikten sonra konum servisi açıldı. Yanlış anlattım. 2 farklı iphone ile deneme yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi alsın soksun bir yerine şerefsiz..

• Bak kardeşim btk dan çalıntı durumunu kaldır sonrada icoluddan çıkış yap

Bırak adamlar telefonu kullansınlar yada satsınlsr

Zaten sevcılığa şikayette bulunmuşsun o cihaz kullanılmadığı sürece sana dönüşü olmaz

Geçmiş olsun onun haricinde kamera vs hikaye üzerine bir bardak su iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.