Şimdi Ara

iphone'um çalındı, YARDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir sekilde bulunmuyor gecmis olsun. Parca parca satarak daha fazla kâr ediyorlar zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar.

• icoulddan ekrana not gonder.gel 100 lira falan filan anlaşalım de..yerse ver parayı al telefonu.tecrübe ile sabittiir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

icoulddan ekrana not gonder.gel 100 lira falan filan anlaşalım de..yerse ver parayı al telefonu.tecrübe ile sabittiir

Şuan da büyük ihtimal cihaz parçalara ayrılmıştır, ayrılmadıysada internete bağlanamaz cihaz. Ve bu yüzden de iclouddan mesaj gönderemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    Dostum sana ditorumki telefonun icoludunu kaldır ve e devletten btk ya yapmış olduğun çalıntı ihbarınıda kaldır

Bırak adamlar telefonu satsınlar kullansınlar

Sen zaten savcılığa gidip şikayette bulunmuşsun

Bunu bu şekilde kaptarak kilitleyerek zaten parçalara ayrılmasına sebep oluyorsun oyüzden de cihazın hiç bir zaman bulunamaz

Ama bunları kaldırıp telefonun kullanılmasına müsade edersen tüm hat takanlar mahkemede karşına dikilir yoksa cidden su iç geri dönmez

• quote:

Orijinalden alıntı: iphone teknik

Dostum sana ditorumki telefonun icoludunu kaldır ve e devletten btk ya yapmış olduğun çalıntı ihbarınıda kaldır

Bırak adamlar telefonu satsınlar kullansınlar

Sen zaten savcılığa gidip şikayette bulunmuşsun

Bunu bu şekilde kaptarak kilitleyerek zaten parçalara ayrılmasına sebep oluyorsun oyüzden de cihazın hiç bir zaman bulunamaz

Ama bunları kaldırıp telefonun kullanılmasına müsade edersen tüm hat takanlar mahkemede karşına dikilir yoksa cidden su iç geri dönmez

Hocam, doğru diyorsun da telefonda önemli şeylerimde var o yüzden kapattırdım.
    Sadece 2 metrobüs mobese kayıtlarına bakılsa kesin ublunacak çünkü 2 metrobüs durağının birisinde gerçekleşti. Sizce emniyet genel müdürlüğüne gitsem onlarla beraber orada bakabilme şansım olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

Metrobüs durağı ve metrobüsün içine baksalar kesin bulunur, ilk bindiğim durak yada 2. durakta çaldılar. Görüntülerde kesin çıkacaktır. Özellikle inen kişileri takip etseler görüntülerde kendini belli edecektir. Emniyete gitsem o günün görüntülerini orada izletirler mi sizce? Arkadaşlar moralim o kadar bozukki anlatamam zaten emniyette ağlamaktan sakinleştiremediler beni. İlk telefonumdu benim.

Nasıl çaldırdın hocam? Cebine elini sokup mu aldı?

Emniyet genel müdürlüğü mü

Normal karakol bile rica minnetle iş yapıo hocam,genel müdürlük bakmaz bile

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

Metrobüs durağı ve metrobüsün içine baksalar kesin bulunur, ilk bindiğim durak yada 2. durakta çaldılar. Görüntülerde kesin çıkacaktır. Özellikle inen kişileri takip etseler görüntülerde kendini belli edecektir. Emniyete gitsem o günün görüntülerini orada izletirler mi sizce? Arkadaşlar moralim o kadar bozukki anlatamam zaten emniyette ağlamaktan sakinleştiremediler beni. İlk telefonumdu benim.

Nasıl çaldırdın hocam? Cebine elini sokup mu aldı?

Cebimdeydi telefon, nasıl fark etmedim anlamıyorum. Tekrar tekrar anlatıp sinirlenmek istemiyorum. Tamamen benim dikkatsizliğim. Ama dediğim gibi mobeseye baksalar kesin ortaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

Emniyet genel müdürlüğü mü

Normal karakol bile rica minnetle iş yapıo hocam,genel müdürlük bakmaz bile

Ben yinede bir gidip bakmak istediğimi söylesem acaba kabul ederler mi ki
  • Geçmiş olsun bende Durban da çaldırmıştım 6 plus sizin gibi cebimden almış farkında değilim. Gitti tabiki bende uzaktan iCloud tan sıfırladım telefonu hemen çünkü gitmişti artık bulamazdım, hiç olmazsa içinde banka bilgileri vs vardı onları silmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 30 Kasım 2017; 17:13:13 >
  • Dostum ekran parolan varsa hesabı kaldırsan bile onu kullanmaları içeriye ulaşmaları için parolayı aşmaları gerekli

Uğraşmazlar direkt sıfırlayıp satarlar işin sonunda masum birisininde canı yanar ama nihayetinde hat takıp kullanırlarsa telefonun bulunur aksi halde merrobüs kamera kayıt vs polis falan hikaye

Siz dediyimi yapın şansınız varsa parçalamamışlardır belki bulunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Geçmiş olsun bende Durban da çaldırmıştım 6 plus sizin gibi cebimden almış farkında değilim. Gitti tabiki bende uzaktan iCloud tan sıfırladım telefonu hemen çünkü gitmişti artık bulamazdım, hiç olmazsa içinde banka bilgileri vs vardı onları silmiş oldum.

Sağolun hocam. Size de geçmiş olsun. Böyle şerefsizlerin bulunması gerekiyor. O yüzden bu işi öyle bırakıp gitmek istemiyorum. Telefonum parçalansa dahi o şerefsizin yakalanmasını istiyorum.
    Teşekkürler. Doğru orası öyle. Benim pek şansım yoktu birkaç saate ayrılıyordum oradan. Bide Durban ın ara sokakları brezilyanın polis giremediği yerler gibi. Bende mecbur bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 30 Kasım 2017; 17:32:43 >
  • Maalesef bulunmaz. Benim de başıma gelmişti. Size bir şey olmasın giden telefon olsun. Telefonun parçalarını çoktan sökmüşlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKINALP

Maalesef bulunmaz. Benim de başıma gelmişti. Size bir şey olmasın giden telefon olsun. Telefonun parçalarını çoktan sökmüşlerdir.

ALLAH razı olsun kardeşim böyle düşündüğün için. Etrafımda ki insanlarda aynısını diyorlar haklılar da ama kendi kendime çok öfkeleniyorum.
  • Gecmis olsun oncelikle. Uzgunum ama bulunmuyor. iphone 6 ilk ciktiginda caldirmistik. Karakol vs. bildirdik. Telefonu kayip moduna aldim. iPhone bulma uygulamasindan takip ettim telefonu. Istanbul/Fatih/Aksaray civarinda acildi kapandi. Sonrasinda yabanci bir numara aradi ve bozuk Turkce ile telefonun sifresini sordu. Kufur edip kapadim :) en son telefon ozbekistan’da goruldu ve kapandi.

Gecmis olsun tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Gecmis olsun oncelikle. Uzgunum ama bulunmuyor. iphone 6 ilk ciktiginda caldirmistik. Karakol vs. bildirdik. Telefonu kayip moduna aldim. iPhone bulma uygulamasindan takip ettim telefonu. Istanbul/Fatih/Aksaray civarinda acildi kapandi. Sonrasinda yabanci bir numara aradi ve bozuk Turkce ile telefonun sifresini sordu. Kufur edip kapadim :) en son telefon ozbekistan’da goruldu ve kapandi.

Gecmis olsun tekrar.

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Gecmis olsun oncelikle. Uzgunum ama bulunmuyor. iphone 6 ilk ciktiginda caldirmistik. Karakol vs. bildirdik. Telefonu kayip moduna aldim. iPhone bulma uygulamasindan takip ettim telefonu. Istanbul/Fatih/Aksaray civarinda acildi kapandi. Sonrasinda yabanci bir numara aradi ve bozuk Turkce ile telefonun sifresini sordu. Kufur edip kapadim :) en son telefon ozbekistan’da goruldu ve kapandi.

Gecmis olsun tekrar.

Bu arada siz bundan 3 sene önce çaldırmışınız sanırım, bende yeni gördüm forumda. Siz bu olayın peşine düşmediniz mi? Ben mobese kayıtlarını izlemek istiyorum, bu pek çok kişiye komik geliyor ama benim bir vatandaş olarak buna hakkım var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.