Şimdi Ara

iphone'um çalındı, YARDIM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum geçmiş olsun.. metrobüs duraklarında güvenlik görevlileri var bu görevlilerin birde kordinatörü var ... durağın birinde kordinatör ofisinin nerede olduğunu sor. kordinatör ile görüşebilirsen düzgünce derdini anlat. mantıklı makul bir konuşma yapabilirsen sakince güvenlik kamera kayıtlarına beraber bakabilirsiniz.. bu görüntüler kordinatörün insiyatif ve kontrolündedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tituslivius

Dostum geçmiş olsun.. metrobüs duraklarında güvenlik görevlileri var bu görevlilerin birde kordinatörü var ... durağın birinde kordinatör ofisinin nerede olduğunu sor. kordinatör ile görüşebilirsen düzgünce derdini anlat. mantıklı makul bir konuşma yapabilirsen sakince güvenlik kamera kayıtlarına beraber bakabilirsiniz.. bu görüntüler kordinatörün insiyatif ve kontrolündedir..

Teşekkür ederim, "koordinatör ofisi" bunu bir yere not alıyorum. Oradaki akpil basılan yerdeki güvenlikçiye söylesem yardımcı olacaktır büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

icoulddan ekrana not gonder.gel 100 lira falan filan anlaşalım de..yerse ver parayı al telefonu.tecrübe ile sabittiir

Şuan da büyük ihtimal cihaz parçalara ayrılmıştır, ayrılmadıysada internete bağlanamaz cihaz. Ve bu yüzden de iclouddan mesaj gönderemem.

ip 5 çaldırdım dukkandan.1 saat içinde telefona kilit atıım.ekrana yazılar gonderdim.sonra abimin telefonu gonderdim.kaybolmuşsa bulunursa arasın diye.aradan 15 gün geçti bi kişi aradı.kahvede birisinden almış telefonu.insanlık yapmak için geri vercekmiş.alırkwende 200 lira verdim dedi..çekmecede buluştuk.100 liram var dedim.al idare et.adanalı idi.he telefondaki resimlerdende haberi vardı.çalan kendisi idi.parçalasa çok daha fazla fiyata staardı parçaları.demekki iphonun ilk hırsızlarındandı..yada benim şansım vardı.öyle geri geldi tel.dene şansını .ama btk çalıntı bildirimi yapmışsın.kapanmıştır tel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

quote:

icoulddan ekrana not gonder.gel 100 lira falan filan anlaşalım de..yerse ver parayı al telefonu.tecrübe ile sabittiir

Şuan da büyük ihtimal cihaz parçalara ayrılmıştır, ayrılmadıysada internete bağlanamaz cihaz. Ve bu yüzden de iclouddan mesaj gönderemem.

ip 5 çaldırdım dukkandan.1 saat içinde telefona kilit atıım.ekrana yazılar gonderdim.sonra abimin telefonu gonderdim.kaybolmuşsa bulunursa arasın diye.aradan 15 gün geçti bi kişi aradı.kahvede birisinden almış telefonu.insanlık yapmak için geri vercekmiş.alırkwende 200 lira verdim dedi..çekmecede buluştuk.100 liram var dedim.al idare et.adanalı idi.he telefondaki resimlerdende haberi vardı.çalan kendisi idi.parçalasa çok daha fazla fiyata staardı parçaları.demekki iphonun ilk hırsızlarındandı..yada benim şansım vardı.öyle geri geldi tel.dene şansını .ama btk çalıntı bildirimi yapmışsın.kapanmıştır tel.

Geçmiş olsun, telefon kapanalı 10 gün oldu, hattıda kapattım. Eğer kapandığı halde ana menü görünüyorsa orada başka telefondan gönderdiğim telefon numarası var. O mesajı silemez. Ama ben sanmıyorum telefonun sağlam kaldığına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisin bize dediği aynen şu , çaldırmasaydınız kardeşim. O zaman sorarım bende kardeş polis teşkilatının bizlerden aldığı para helâl mi , siz ne işe yararsınız. He tamam tamam devlete para lazım , ceza kesmek için varlar devleti garibana karşı kollamak için varlar. Zaten daha kendini kollayamayan teşkilattan ne beklersin. Yönetmenin çocuğu alkollü kaza yaptı polis öldürdü şimdi serbest

• quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Polisin bize dediği aynen şu , çaldırmasaydınız kardeşim. O zaman sorarım bende kardeş polis teşkilatının bizlerden aldığı para helâl mi , siz ne işe yararsınız. He tamam tamam devlete para lazım , ceza kesmek için varlar devleti garibana karşı kollamak için varlar. Zaten daha kendini kollayamayan teşkilattan ne beklersin. Yönetmenin çocuğu alkollü kaza yaptı polis öldürdü şimdi serbest

:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyanin geldigi hale bak. Otobuste birinin pantolon cebinden telefon calmak... Gecmis olsun, en azindan giden telefon olmus sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

Dunyanin geldigi hale bak. Otobuste birinin pantolon cebinden telefon calmak... Gecmis olsun, en azindan giden telefon olmus sadece

Sağolun, inşallah bulunur. İlk telefonumdu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kışın dışarı çıkarken telefonumu hep ceketimin iç cebine koyarım. Biliyorum sağlığa zararlı çünkü kalbimin tam üstüne geliyor ama böyle şerefsizler çalsın diye para ödemedim o telefona. Bu konudan sonra dışarı çıkıncada artık mobil veriyi sürekli açık bırakırım konum tespit edilebilmesi için.

Geçmiş olsun diyorum 2011 yılında benimde cep telefonum çalınmıştı. Samsung E2550 idi. Polise falan gittik, BTK’dan cihazı kapattırdık falan 6 yıl oldu hâlâ bulunamadı. Bulsalarda artık cihazı kabul etmem tuşlu bir telefondu. Sizin telefonunuzu çalan kişi hayrını görmesin kendisinden çoluğundan çocuğundan fitil fitil çıksın. Umarım cihazınız kısa sürede bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanyatmissekiz

Ben kışın dışarı çıkarken telefonumu hep ceketimin iç cebine koyarım. Biliyorum sağlığa zararlı çünkü kalbimin tam üstüne geliyor ama böyle şerefsizler çalsın diye para ödemedim o telefona. Bu konudan sonra dışarı çıkıncada artık mobil veriyi sürekli açık bırakırım konum tespit edilebilmesi için.

Geçmiş olsun diyorum 2011 yılında benimde cep telefonum çalınmıştı. Samsung E2550 idi. Polise falan gittik, BTK’dan cihazı kapattırdık falan 6 yıl oldu hâlâ bulunamadı. Bulsalarda artık cihazı kabul etmem tuşlu bir telefondu. Sizin telefonunuzu çalan kişi hayrını görmesin kendisinden çoluğundan çocuğundan fitil fitil çıksın. Umarım cihazınız kısa sürede bulunur.

Teşekkür ederim. Amin inşallah, beter olsun. Bundan sonra bende hücresel veriyi açmayı düşünüyorum, böyle şerefsiz, karaktersiz aşağılık kişilere karşı önlem almak için yapmak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.