Şimdi Ara

iPhone'u Kırdım!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

geçmiş olsun öyle sinirlenince bi evcil hayvan alın rahatlatıo sizi

başka birşeye sinirlendiğinde hayvanın hali ne olur acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

Geçmiş olsun kardeşim :) piline talibim

piranalar sizi.
  • bende kırmışlar diye seviniyodum sen gerçekten kırmışsın.evlat acısı gibi koyar şimdi
  • gecmis olsun kardesim,update sorunuymus,installer problemiymis vs kökten cozum yani...off ya kabus gibi,tekrar gecmis olsun
  • olm cok kotu oluyo la insan feci koyuyo ilk etapda .. sinirin geciyo sakinlesiyo ortalik naptim la ben diyosun .. eline alıyosun cihazı, dusunsene yapcak hic bisi yok .. cok feci oluyo ya harbi kabus .. sonra 16gb'in siparisini verince rahatliyosun :)
  • Başın sağolsun. Evlat acısı gibi.
  • Sinirlenince insan niye bir şeyleri kırmak ister anlamam...
  • dikkat ettiyseniz meretin ölüsüde para ediyor

bir üstteki soruya cevap vermek isterim..

öfke tabanlı zihnimizdeki birikimler kanser-şeker-verem gibi ciddi rahatsızlıkların oluşumuna inanılmaz katkı sağlar.
    (bilimseldir)

sağlığın bedeli olmadığından iphone lar sinir anında fevkalade gözden çıkarılabilir.
    misss..

konu ile ilgili bir kitaptan minik bir alıntı..

öfke duyar ve dolarsanız yastığınızı yumruklayın.. yada uygun bir yerde avazınız çıkana kadar bağırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxanax -- 25 Şubat 2008; 0:54:17 >
  • Kuvvetli kimse güreşte rakibini yenen değildir, gerçek kuvvetli öfkelendiğinde öfkesini yenebilen insandır. Bu tür şeyler olmasa çok iyi olur ama insani zaafiyetler işte. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

dunyada bi ilk heralde benim yaptigim .. gercekden cok uzuldum yaa .. simdi daha iyiyim tabi .. kus gibi felanim .. haftayada 16gb alicam .. ama bu sefer gosum gibi bakicam alete ..

quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

gereksis seyler bunlar ya .. herkes rant pesinde kosuyor ..

adam 500-600 ytl 'ye mâl ettigi cihazı gelip burda 1000 ytl gibi fiyatlara satiyor .. kimse kusura bakmasin .. uzerine alanda alsin .. bunun adi serefsizlikten baska birsey degildir .. insanlarin imkansizliklarindan faydalanmaktir.

Ürünün fiyatından muzdaripsin, satanlara ağır ithamlar da bulunuyorsun ama ürünü de keyfe keder bir şekilde kırıp yenisini daha pahalısını alırım diyorsun
    Entresan bir durum
    İnsanın parası çok olunca ne yapacağını nereye saldıracağını şaşırıyor sanırım

• Sinirlenince kırarım dökerim moduna girilir ama konu iphone olursa bu yapılmaz bence.
  • kırmak rahatlatsaydı sağlam bi şey kalmazdı herhalde...O anki duygu yoğunluğundan kurtulmuşsunuzdur işaallah..geçmiş olsun
  • iyi iyi guzel
  • abi 1.1.4 ler çıktı onlarıda kırmaya bi el atsan
  • Defalarca kez elimle duvar arasında kaldı cihaz ama henüz pes edipte fırlatmadım. Şu no wifi sorununa bi çare bulamassam parçalayıp satıcam :)
    (Kaçak mercedes muamelesi de gördü ya şu iphone hadi hayırlı olsun)
  • Geçmiş olsun...helal ya hem kırmış kızmış sonra da kırdım diye başlık açmıoş arkadaşa tebrikler süper yaa ciddiyim çok hoşuma gitti...kırıldığına üzüldüm tabi aletin...
  • nokia 5700 ında foto kalitesi pek bir kötüymüş
  • yapılırmı bu abicim yaaa nasıl yaparsın nasıl kıyarsın olmazki böle ne faciaymış bu yaaa yazık
    geçmiş olsun
  • Bak ya adamlarda kırık iPhone satiyorlar hem de 1000 YTL ve üzeri !
    Demek buymuş ! Abi ben seni Türkiye'nin en iyi iphone cracker'i seçiyorum.

Şaka bi yana geçmiş olsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 17 Mart 2008; 15:12:15 >
  • bende bikere telefonumu kırmıştım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.