Şimdi Ara

iPhone'u Kırdım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kari milleti yüzünden bende 7650 mi kirmistim zamaninda ne kadar üzülmüstüm..
    gelen mala gelsin canin sagolsun...
  • gecmiş olsun yazık olmus
  • Çok kötü olmuş üstünde çok çalışmış olmalısın
  • Geçmiş olsun ben olsam kafamı vururdum onu vurmazdım valla
  • Dostum ya paran çok ya ciddi ruhsal problemlerin var.
    Allah acil şifalar versin.Olmayana sadece alo demelikm bile olsa telefonlar nasip etsin.
    Ailenize huzur versin.
  • [sm\=icon_ohmygod.gif]
  • geçmiş olsunluk bişe yok gibi bile bile kırma sonuçta .. hayırlı olsun vura vura kırabilmişin ama anlatışındaki baktımki iphone bana bakıyor filan çok tatlı olmuş..

bende öle oldu arada ama attıklarım allahtan dandik telefonlarad bide ericsson var atıyon duvara geri gelio 10 kere karşı duvarı görmüşlüğü var hala çalışıyo hiç kusuru yok ..

keşke telefonuda şirket almış olsaymışta onuda elinden bıraksaymıssın ama osun bu sinir boşalması seni epey götürür..
  • ama değmiştir bee!
    ne rahatlar insan dimi hocam?? bende bi ara sinirlenip duvara vurmuştum, parmağım kırılmıştı.. ama iphone'dan farkı şu ki benim hala sağlam bir parmağım var.. yine şaka bir yana değdiğine şüphem yok, senin canın sağolsun!
  • dunyada bi ilk heralde benim yaptigim .. gercekden cok uzuldum yaa .. simdi daha iyiyim tabi .. kus gibi felanim .. haftayada 16gb alicam .. ama bu sefer gosum gibi bakicam alete ..
  • arkdaşım cwp ını bekliorum?
  • abi ziphone dan çabuk kırmışın helal olsun tarihe geçtin sanırım
  • restore hall eder 1.1.2 ye restore yap ziphone ile kir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 24 Şubat 2008; 10:14:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrerl

abi ziphone dan çabuk kırmışın helal olsun tarihe geçtin sanırım

• geçmiş olsun öyle sinirlenince bi evcil hayvan alın rahatlatıo sizi
  • İçim açıcı valla gül gibi iphone
  • arkadaslar cihazdan geri kalanlari baskasina verdim ben bugün kusura bakmayın konuyla ilgilide daha fazla pm atmayin lutfen amma yedek parca maduru varmis yaw :)
  • Hani kırılmaz diyorlardi, bakın arkadaş ne güzel kırmış, kaça yükselttin şimdi sen bunu ?
  • hehe 1.1.5 oldu bu :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.