Şimdi Ara

Iphone'u Bozan Programlar-Updateler Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence böyle bir liste yapmalıyız. Bu aralar Iphone'u kilitleyen bozan programlar piyasada fazlasıyla mevcut.

-Şebeke Logoları Update'i bildiğim kadarıyla bozuyor telefonu

• bir update çıkarsa önce buraya (foruma) bakıyorum sorun yoksa yapıyorum operatör logolarından böyle yırttım
  • Bende hiç sorun yaratmadı logo update i yani bence her program her telefonda zararlı olabilir nedenini bilemiyorum yani hemen hemen aynı iphonelar da farklı sorunlar çıkabiliyor.
  • Ben beatphone diye birşeyi kurduktan sora telefon install etmemeye başladı
  • Böyle bir liste yapamayız çünkü çok çeşitli nedeni olabilir programların iPhone'u bozmasının.
  • böyle bir konu varmış zaten ordan devam edelim

http://forum.donanimhaber.com/m_22312859/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lammez11

Bende hiç sorun yaratmadı logo update i yani bence her program her telefonda zararlı olabilir nedenini bilemiyorum yani hemen hemen aynı iphonelar da farklı sorunlar çıkabiliyor.

bendede hiçbir sorun olmadı şanslıyıs demekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim logo update i sadece şebeke logomu yok etti. bi kaç kezde dondu telefon demek sebebi buymuş. ama beni üzen asıl olay iquran ı update etmemdi. çünkü yeni sürümde türkçe meal yoktu ve ben çok üzüldüm. buna bir çözüm yolu bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim. eski sürümünü bulamıyorum çünkü.
  • quote:

Bende hiç sorun yaratmadı logo update i yani bence her program her telefonda zararlı olabilir nedenini bilemiyorum yani hemen hemen aynı iphonelar da farklı sorunlar çıkabiliyor.

Aynen bende de sorun olmadı. Yinede böyle bir başlık olmalı. Ayrıca UPDATE olup ücretlenen programlarıda yazmak gerekli.

Örneğin iAthan programını ne güzel kullanıyorken şimdi paralı olan iPray'ı yüklememizi istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

quote:

Aynen bende de sorun olmadı. Yinede böyle bir başlık olmalı. Ayrıca UPDATE olup ücretlenen programlarıda yazmak gerekli.

Örneğin iAthan programını ne güzel kullanıyorken şimdi paralı olan iPray'ı yüklememizi istiyor.

iquran da da aynısı oldu türkçe meali bile varken sadece şimdi ingilizce meal var diğer bütün diller paralı ve o paralıların arasında bile türkçe seçeneği yok. çok moralim bozuldu. bi daha forumlara bakmadan hiç bir update i yapmayacağım. bu bana ders oldu.

• BSDSubsystem benim cihazımı bozdu. Ayarlar altındaki birçok menuye girdiğimde telefon ana ekrana geri dönüş yapıyordu. Programın uninstall seçeneği yok. Tek çözüm restore oldu.
  • Şebeke Logoları güncellemesi 1.1.4'te sorunsuz çalışıyor. Niffob sorunları düzeltti.
  • yeni en geniş türkçe sources ta 1.1.4 ile alakalı sorunsuz çalışan uygulamalar eklenmiştir ..

yeni sourcesi deneyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.