Şimdi Ara

IPHONE SİMKİLİT / iCLOUD AÇMA TÜM ÜLKE-OPERATORLER* %100 BAŞARI! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
104
Favori
122.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4s 32gb beyaz. O2 den sim kilitli. açabiliyormusun.
  • Arkadas gayet ilgili, bi adet iphone 4 icin kanada rogers factory unlock hizmeti aldim. sonucu paylasacagim. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli isler hocam. Birkav sorum olcak size. Unlock yapilan telefon guncelleme sikintisi ceker mi ? İmei kaybolma vs durumu olur mu (pasaport kayitli) veya tekrar kilitlenir mi ? Kisacasi burdan alinmis gibi rahat rahat kullanabilir miyim ?

Birde elmdeki 2 4S ve 1 4 icin nerden alindiklarini ogrenir ogrenmez fiyat alicam sizden

Hayirli isler

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

Hayirli isler hocam. Birkav sorum olcak size. Unlock yapilan telefon guncelleme sikintisi ceker mi ? İmei kaybolma vs durumu olur mu (pasaport kayitli) veya tekrar kilitlenir mi ? Kisacasi burdan alinmis gibi rahat rahat kullanabilir miyim ?

Birde elmdeki 2 4S ve 1 4 icin nerden alindiklarini ogrenir ogrenmez fiyat alicam sizden

Hayirli isler

merhaba;
    unlock yapılan cihazlar tekrar kilitlenmez. sorunsuz şekilde güncelleme yapabilirsiniz. pasaport kaydınız gerçekleştiyse sıkıntı çıkmaz. icloud sorunu yaşamazsanız unlock yapılan cihazı sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. icloud sorunu Tr cihazlarında da problem yaşatmakta. elinizdeki cihazların imeilerini pm olarak yollarsanız yardımcı olayım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empyrium

Arkadas gayet ilgili, bi adet iphone 4 icin kanada rogers factory unlock hizmeti aldim. sonucu paylasacagim. ;)

cihaz 2 günde unlock oldu arkadaşa teşekkür ediyorum sorunsuz alışveriş
  • Amerika'dan gelmiş 4s var , iicloud kilitli . Eğer açabilme imkanınız varsa pm atın haberleşelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Amerika'dan gelmiş 4s var , iicloud kilitli . Eğer açabilme imkanınız varsa pm atın haberleşelim.

pm tıldı.
  • İsveç, telenor icin fiyat alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosedekibalici -- 11 Aralık 2014; 10:00:10 >
  • abd sprint açılıyormu 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

İsveç, telenor icin fiyat alabilir miyim ?

pm atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_2c

abd sprint açılıyormu 4s

sprintte unlock servisi yok maalesef hocam.
  • P.M gönderildi

• Hocam ocakta alıcağım ip6+ AT&T'yi ne kadara unlock ediyorsunuz ve güncellemede falan sorun çıkabiliyor mu ?
  • Hocam ocakta AT&T ip6+ 'ı ne kadara unlock ediyorsunuz ve updatede sorunlar oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustoy

Hocam ocakta AT&T ip6+ 'ı ne kadara unlock ediyorsunuz ve updatede sorunlar oluyor mu ?

pm attım ama genel olarak başka arkadaşlar da bu konuyu merak edebilir die genel bilgi vereyim.

unlock edilen cihazlarda tekrar kilitlenme durumu olmaz. pasaport kaydınız varsa Tr cihazı gibi kullanabilirsiniz.
    versiyon güncellemelerinde hiçbir sorun yaşamazsınız.
  • Merhaba, yurtdışından arkadaşıma ikinci el bir iphone5 aldırıp getirttim. Fakat burada güncelleyince aktivasyon için icloud şifresi istedi. Şu an etkinleştirme yapmıyor. Çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftursin

Merhaba, yurtdışından arkadaşıma ikinci el bir iphone5 aldırıp getirttim. Fakat burada güncelleyince aktivasyon için icloud şifresi istedi. Şu an etkinleştirme yapmıyor. Çözümü var mı?

Merhaba,
    icloud açma servisi şuan kapalı maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

Merhaba, yurtdışından arkadaşıma ikinci el bir iphone5 aldırıp getirttim. Fakat burada güncelleyince aktivasyon için icloud şifresi istedi. Şu an etkinleştirme yapmıyor. Çözümü var mı?

Merhaba,

Peki ne zaman açılacak, veya açılacak mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

Merhaba,

Peki ne zaman açılacak, veya açılacak mı?

sürekli açılıp kapanan ve fiyatı oldukça yüksek bir servis hocam.
  • Eline emeğine sağlık hocam hızlı ve güvenilir bir kişi teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.