Şimdi Ara

IPHONE SİMKİLİT / iCLOUD AÇMA TÜM ÜLKE-OPERATORLER* %100 BAŞARI! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
620
Cevap
104
Favori
122.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: echelon34

quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Bu unlock nasıl yapılıyor

pm atıldı

Bunu ben de merak ediyorum...

pm atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

Orijinalden alıntı: leatherjack

Selam,
    Amerika AT&T Iphone 5 için unlock ihtiyacım var. Fiyat alabilirmiyim!
    Teşekkürler

pm atıldı.

Sorunsuz şekilde halletmiştir arkadaş AT&T unlock işimizi. Tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leatherjack -- 6 Ağustos 2014; 16:09:52 >
  • seninle is yapacak olan visor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

müdür bendeki iphone 4 te ingilter t mobile den alınma ancak ingilterede t mobile ı orange uk almış benim telefonum da orange a kilitli olmuş nasıl çözeceğiz bu durumu ?

kullandığım Iphone 4 için aynı sorun sözkonusu. Bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asuntay

quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

müdür bendeki iphone 4 te ingilter t mobile den alınma ancak ingilterede t mobile ı orange uk almış benim telefonum da orange a kilitli olmuş nasıl çözeceğiz bu durumu ?

kullandığım Iphone 4 için aynı sorun sözkonusu. Bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.

unlock işlemi yapılarak açılabilir. ancak şuanki fiyatı 320 lira .
  • Cevap için teşekkürler.Ancak bu telefon için artık o rakamda bir yatırım manasız olacak. Ancak bir sürü yerde T-Mobile bedava unlock ederken ingilterede ne diye kasıyor anlayamadım. Birde bu konudaki fikrinizi öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asuntay

Cevap için teşekkürler.Ancak bu telefon için artık o rakamda bir yatırım manasız olacak. Ancak bir sürü yerde T-Mobile bedava unlock ederken ingilterede ne diye kasıyor anlayamadım. Birde bu konudaki fikrinizi öğrenmek isterim.

uk t-mobile orange ile birleştiğinden böyle yapıyor olaiblirler. eğer son 6 ay aktif olarak kullanılmış uk orange (t-mobile) hattınız varsa cuzi bi tutarla açtırabiliyosunuz.
  • Aldığım günden beri önce T-mobile sonra orange dan uğraşıyorum. İş belli olmuştur bu telefon kilitli kalacak. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • mesajda e****@icloud.com yazıyor.
    telefon 4s. icloud silme fiyatınız ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_bay

mesajda e****@icloud.com yazıyor.
    telefon 4s. icloud silme fiyatınız ne kadar

pm atıldı.
  • hocam sunu tam anlamadim; sozlesmeli ( sim kilitli ) alinan iphone 6 ya da 6+ sim free hale mi getiriyorsunuz? eger dogru anladiysam super bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

hocam sunu tam anlamadim; sozlesmeli ( sim kilitli ) alinan iphone 6 ya da 6+ sim free hale mi getiriyorsunuz? eger dogru anladiysam super bir olay.

evet bu işlem kontratlı alınan cihazların sim free yapılma işlemidir. yapmanız gereken unlock bedeli (100 lira -ilerleyen zamanlarda düşmesi bekleniyor- + pasaport bedeli) ödeyerek kullanıma hazır hale getirmektir.
  • Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • hemşo mrb bendede icloud şifresi unutulmus bir iphone 4 var acaba bunun icloud hesabını silebilirmiyiz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlee01

hemşo mrb bendede icloud şifresi unutulmus bir iphone 4 var acaba bunun icloud hesabını silebilirmiyiz....

pm atıldı
  • Bende de iCloud id'si unutulmus fakat satan arkadasinin dedigine gore sadece sifresi bilinen iPhone 5 var. Islem ucreti ne kadar tutar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun lazım olacak
  • Iphone 4 unlock At&t unlock hızlı geri dönüş ve yardım için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. saat 1 civarı telefonda konusmustuk. sim kilit için sfr çıktı sorgulama sonucu. sana imei yazayım. bi de sen kontrol edip fiyat verirmisin ltfn?
    imei: 012420009898483 i phone 4 16 gb black
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.