Şimdi Ara

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
3
Favori
23.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maknc

5SE alıp 6 kasası taktırlabilir diye düşünüyorum 5S kasası 5SE kasası çok mukvametsiz

Hocam bu olayı bir kaç yerde daha duydum bu işlem sonucunda ekran olayı nasıl oluyor. Ekranda mı büyüyor :S
  • cauchy33 C kullanıcısına yanıt
    Hocam imzamdaki konuya tıklarsan orada detaylı fotolar mevcut

ekran board alınıp 6 kasasına takılıyor 5S te kapama tuşu yine üstte oluyor yani
  • quote:

5SE alıp 6 kasası taktırlabilir diye düşünüyorum 5S kasası 5SE kasası çok mukvametsiz

Direkt 6s al o zaman hocam ne uğrasıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden olmasin hocam denemekte fayda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

quote:

Direkt 6s al o zaman hocam ne uğrasıyorsun

hocam kocaman 6S zaten mesele büyük olması

• 5se 5 para etmez

• 5se degil iphone se

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

5se degil iphone se

Allah Allah Bilgiliyede Bak Sen Applenin Sitesinde Nedense Iphone5se Yaziyor Onlar Dusunememis Tüh

• yasin kac karsidakine ilk once saygin olsun 98linin bana kestigi tavira bak bak bakalim apple.com.tr de nasilmis
    Bu mesaja eklenen görseller:

iPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarıiPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarıiPhone SE ve dahası “Simultane Çeviri” ile canlı yayın tekrarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan Çelik

5se 5 para etmez

Niye bi yazsana sebeblerini bizim gibi cahiller aydınlansın bi

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısınız hocam bende kısmetse pazartesi gidip alacağım belki bu akşam alırım. Duruma göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Aynen haklısınız hocam bende kısmetse pazartesi gidip alacağım belki bu akşam alırım. Duruma göre

Bende 5s var satıp se almak mantıklı gelmedi 7 alacam bende hayırlısı olsun

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Yıllardır android ve buyuk ekranlı cihazlar kullandım ama artık bunu alma vaktimin geldiği düşünüyorum malum yazda geliyor küçük kullanışlı tam bana göre olduğunu düşünüyorum

• Apple store'dan sipariş berip de eline ulaşan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür se kullanicisiyim memnunum yaşasın ios ;)

• Cihazy bugün inceleme fyrsaty buldum. Kysaca bahsedeyim görü?lerimden.

Öncelikle eski bir 5S kullanicisi olarak bir süredir 5S boyutunda 6S gücünde bir ios cihaz olsaydy ke?ke diyordum. Ve SE çiktiginda Apple sanki sesimi duymus gibi sasirdim ve sevindim. Kesinlikle en ideal telefon boyutu budur, bir telefon maksimum 4.5 inc olmali bence. SE küçük boyutlu cihaz sevenler için suan alinabilecek tartyimasiz en iyi cihaz. Hatta diger boyutlardaki tüm telefonlar icinde de en güçlü ve performansli cihazlardan biri. Cihaz gerçekten son derece stabil ve akici çalisiyor. Samsung S7 bile yetisemiyor hizina. Ram'in 2 gb olmasi hissediliyor. Uygulamalar ve web tarayicidaki sekmeler arasindaki geçisler son derece akici 6S ile ayni cpu ve gpu kullanilmis olmasina ilave olarak SE nin ekran çözünürlügü düsünüldügünde, SE suan performans olarak rakipsiz bir cihaz demek yanlis olmaz. Sadece cpu ve gpu için bile geçilir bu cihaza, kaldi ki kameranin da 6S ile ayni olmasi ve hareketli foto, 4K ve 240 kare agir cekim video gibi özellikler bonus olmus diyebilirim. Ha birde benim gibi Siri'yi kullananlar içinde 6S deki gibi sürekli dinleme özelligi gelmis. Hey Siri komutu ile siriye ulasilabiliyor ve telefonun A7 islemcilerde oldugu gibi cihazin sarja bagli olmasina gerek kalmadan yapabiliyoruz bunu.

Kendim içinde 64gb olan modeli almak istiyorum, bugün istanbulda 5 tane Turkcell iletisim merkezine sordum , sadece 2 tanesinde 16gb lik model vardi. İstanbulda herhangibir Turkcell subesinde bulabilen varmi acaba 64gb lik modeli ?

Tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 18 Nisan 2016; 23:29:35 >

• 6 plus kullanıyorum 5 ten geçtim. oyun okuma ve video çekerken ois .. kesinlikle se ye geçmemi engelliyor (şimdilik durum bu)

• daha canlı göremedim telefonu
  • Arkadaşlar forumda cevabını göremedim, bir arkadaşımız Türkiye'de 1 yıl destek alan modeli A1723 olarak belirtmiş ama bu kesin bilgi midir?

• İphone SE de ekran yansıtma var mı ? Screen mirroring ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.