Bildirim
iphone se 2 mi yoksa iphone 8 mi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
A11 vs. A13
A13 daha ucuz SE2 ile ayrıca SE2’de iPhone 11 kamerası var
Seçim senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cungalam -- 19 Eylül 2020; 9:55:31 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maddi durumuz varsa SE2 derim. Görünüş olarak aynılar ama SE2'nın kamerası ve chipseti çok daha güncel sizin uzun yıllar götürmeye aday. SE2 5-6 sene güncelleme alır bir de. -
aynı kasa aynı batarya, se 2020 de iphone 11 işlemcisi ve kamerası var üstelik 8 den farklı olarak 3 gb ram mevcut, tüm bunlara ek 2 sene daha fazla güncelleme alacak bir cihaz, se 2020 ve iphone 8 karşılaştırması akla ve mantığa uygun değildir. -
Her ikisi de uzun vadede pil anlamında üzer. Uyguna bulabilirseniz XR derim.
-
gerekli cevaplar verilmiş se2 dememe gerek yok. i8 eski telefondur
-
Bencede se 2 ama her renk seçiminde ön kısmı siyah olması kötü olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonum olan xr cihazımı servise verdim şuan se2 kullanıyorum tavsiyem alabiliyorsan xr al batarya cidden rezalet a13 daha iyi güç yönetimi falan yapıyor palavra su gibi gidiyor eski cihazım olan 8 ile birebir aynı çekilecek çile değil hız kamera falan girmiyorum İPhone 6s ve üstü bütün iPhone’lar gayet hızlı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

aynı kasa aynı batarya, se 2020 de iphone 11 işlemcisi ve kamerası var üstelik 8 den farklı olarak 3 gb ram mevcut, tüm bunlara ek 2 sene daha fazla güncelleme alacak bir cihaz, se 2020 ve iphone 8 karşılaştırması akla ve mantığa uygun değildir.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X