Şimdi Ara

İphone SE 16 mı GALAXY s6 32 mi 10 güne kadar alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisi,olan tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şuan ki telefonum Xperia z3 geçici benim değil yani. İki telefondan birini alıcam bütçe en fazla 2bin daha fazla da veririm ancak gereksiz diye düşünüyorum.ve 4_5 yıl kullanmayı düşünüyorum. genelde twitter sosyal medya ve film şeklinde kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 16 gb depolama alanı az gibi hocam bende bunu göz önünde bulundurun
  • İphone se bence apple kalitesi tartışlmaz fazla oyun istemiyorsan se iyi ama ekranı sorn olabilir. S6 da iyi ama samsung olamsı caydırıcı samsungu samsung kullananlar bilir. Bnce se al keyfine bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film için S6 daha iyi 32 gb dahili hafıza 2k ekran 5.1 inç ekran boyutu var iphone se 4 inç düşük çözünürlükte ekranı var 16 gb hafızası var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EscapeSouL -- 29 Nisan 2016; 6:02:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kimse gerekli açıklamayı yapmamış tam olarak , şimdi bende bir iphone kullanıcısı olarak samsunga geçmeyi planlıyorum karşımda ki seçenekler , note 5 - s6 edge - s7 gibi şuanda elimdeki iphone 5 var ve artık telefon haşat oldu değiştirmem lazım . Şimdi öncelikle sen telefonla sadece görüşmek wahtsap mesajlar ve candy crush gibi basit oyunlar oynayıp nettede fazla gezinmiyorsan ios sana göz kırpar hele ki iphone SE gibi ekranı küçük ve içinde müthiş gibi güç bulandıran nadide bir apple ürünüyse ( zaten sentetik testlerinden de anlaşıyor ne kadar güçlü olduğu ) . Ama yok ben çatır çatır oyun oynarım büyük ekran lazım bana , kamerası iyi çeksin nette gezinirken daha iyi gözüksün herşey birazda canım sıkılınca telefonu kurcalayım ve her karıştırdığımda değişik farklı bir şey öğreneyim diyorsan S6 al derim . Eğer sadece yazdıklarını yapacaksan ( film haricinde ) ve 4-5 kullanacaksan iphone al çünkü 4-5 yıl boyunca kasmayacak ve sorun çıkarmayacak tek telefonlar apple da ( tabi dez avantajlarıda yok değil , zaten biliyorsundur az çok )




  • Bu arada s6 almaktansa note 5 almanı tercih ederim ufak bir görüş olsun benimkide
  • Her turlu s6 derim. 6sten bile iyi bir telefon s6 edge.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara gel ya

    Adam multimedia icin kullanacağım diyor, iphone öneriyorlar sd kartı olmayan telefonu söylüyorlar

    Yav ne kadar bilgisizsiniz madem bilmiyor sunuz niye yorum yapıyorsunuz

    Dostum çıkan batarya ve sd kart ile senin için en uygun telefon note 4, 400 tl de cebinde kalır

    Yok ben kalem malem uğraşmam lg alayım dersen 600 tl civari cebine kalır kral gibi telefonun olur lg g4 alırsan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 29 Nisan 2016; 22:05:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekran küçüklüğü korkutuyo SE'nin. mesaj yazarken zorlanır mıyım acaba. 5s model bi makineyi kullandım bikaç dakika mesaj yazdım yazılıyo ama sürekli kullanımda, "bunun ekranı amma küçükmüş" der miyim acaba diye düşünüyorum.
  • Samsung alman gerekiyor
    Ama 4 - 5 yıl kullanabileceğini sanmıyorum
    telefonlar çok hızlı yeni modelleri çıkıyor
  • hocam film izlerim diyorsun ozaman kafadan iphone ele derim. bende telefonda cok film izleri.. malum istanbl trafigi cok zaman geciriyoruz. 16gb iphone ile olmaz o is. 2 film atiyim desen hop hafiza doldu. film atmak zaten sorun itunes baglisin.
    s6 dada sd kart yok. yukardaki arkadaslarin dedigi gibi note 4e bakabilirsiniz. buyuk derseniz htc m8de isinizi gorur. lg g4 te listeye eklenebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 al iphone Se yide S6 yıda aratmaz. Piyasada 64 lük pek yok ama bulabilirsen ondan alsan daha iyi olur. S serisinden daha uzun ömürlü olur. SE o ekran boyutuyla iskence hocam gerek yok. Simdi rahatsiz olmasanda ilerde olursun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.