Şimdi Ara

iPhone parasını haketmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 7 alıyorsunuz 4000 tl veriyorsunuz elinize yazılım ve kameradan başka bir şey geçmiyor 2500 gibi daha az para ödeyerek s7 edge alsalar beyinlerini kullanmış olacaklar ama türk milleti hava

Emin olun her şey yakında bu videoda ki gibi olucak ne güzel video :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 7 Kasım 2016; 23:9:44 >

• yüz yıllık muhabbet bee

xiaomi alır:http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/iphoneunrakibinden-bir-rekor-daha-10-saniyede-tukendi,GEj0qy8v4ku_Pnqkg-wiIw/NKOE076q6kiLGsOMuLRiOA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED7AF69A7 -- 7 Kasım 2016; 23:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param yok alacak demiyorda. İyi değil diyor klasik türk milleti
    ( xperia c4 kullanıyorum)

• S7 edge 2500 TL, iPhone 7 32 GB 2900 TL
    (http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV0000017G40?utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=iphone-7-1102&utm_content=post&utm_term=kategori-telefon&wt_sm=facebook.post.kategori-telefon.iphone-7-1102 )

2500 TL farkı göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 7 Kasım 2016; 23:12:05 >

• Survival kullanıcısına yanıt
    Emin ol param olsa bile asla iphone almam.
  • Yazilimi hos guzel, iphone 7'de alinabilirdi, taa ki kulaklik jackini kaldirana kadar. Artik bi kurus para gitmez benden apple'a
  • telefona en fazla 1500 verilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    Yakında hoparlör home tuşu kalkıcak onlar için ayrı aparat alıcaklar
  • Sen üstteki mesajımı cevapla dandroid patlayan markanın fanboyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 7 Kasım 2016; 23:23:18 >
  • Stabil günlük kullanim ihtiyaci için zevkli ve kolayca iş goren bir telefon.
    Ha bana hitap etmiyor seviyorum ama anca ikinci telefon olarak kullanabilirim.

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    senin baktığın ithalatçı garantili applefanboy :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

Bizim telefonlar sizinki gibi patlamıyor sorun çıkarmıyor koç garantisinin nereden olduğu da farketmiyor bu yüzden

• video iyi. güzel mizah var
  • 2,5 sene once 1350 liraya 5s aldim ve her kurusuna degdi.

• Şuan alınabilecek orta düzey gm 5 plus gibi bir cihaz her işimi görebilecekken iphone gibi kapitalist sistem ürünlerine ihtiyacım yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iphone 7 alıyorsunuz 4000 tl veriyorsunuz elinize yazılım ve kameradan başka bir şey geçmiyor 2500 gibi daha az para ödeyerek s7 edge alsalar beyinlerini kullanmış olacaklar ama türk milleti hava

Emin olun her şey yakında bu videoda ki gibi olucak ne güzel video :)

Senin paran değersiz, firmaya giden 700 dolar. 700 dolarda amerikada 700 lira gibi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Bizim telefonlar sizinki gibi patlamıyor sorun çıkarmıyor koç garantisinin nereden olduğu da farketmiyor bu yüzden

Ne marka olursa olsun paralel almamak lazım.

Apple da olsa ekranına kamerasına toz giriyor bilmem ne oluyor.Olabilir yani gayet normal.

Paralel ithalat direk garantisiz telefon demek benim gözümde.
  • İphone bana göre " hacı etliğe sütlüğe karışmıyım alo diyim iki app kuriyim takılıyım " telefonudur ki o donanımla o ekranla o parayı haketmiyor.
    Allah aşkına İphone 6 nın yapıpta Note 5 in yapamadığı ne varda 600 lira fark var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.