Şimdi Ara

Iphone ön cam lazım yardım lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone u yere düşürmemin sonucunda öncamın bir kısmı çatladı yeni sıfır cam bulabileceğim yada alabileceğim bir yer biliyormusunuz yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• geçmiş olsun..istanbulda isen doğubanka sorabilirsin..
  • geçen gün yanlış hatırlamıyorsam dogubankın ya 2. yada 3. katında cep telefonu parcası satan bi dükkanın vitrininde gördüm degistirmesinide orda yaparlar üzülmene gerek yok.
  • arkadaşım alırsan banada haber verirmisin, benimde ekranım çizik dolu değiştirebilirisem çok iyi olur.
  • ekranin cizilmez ozelligi yokmuydu, youtube de adam anahtarin sivri ucuyla cizmeye calisiyor cizilmiyordu disariya cikip asvalta dusuruyor sapasaglam calisiyordu. merak ettim ekrani nasil cizdin ?
  • sormayın valla iphone pc ye bağlıydı arkadaşımın ayağı takıldı işte kabloya, alet feci şekilde yere düştü ve yerde kayareken ekranı üzerine kaydı. ve bir kaç derin çizik var parmakla hissedilen
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

ekranin cizilmez ozelligi yokmuydu, youtube de adam anahtarin sivri ucuyla cizmeye calisiyor cizilmiyordu disariya cikip asvalta dusuruyor sapasaglam calisiyordu. merak ettim ekrani nasil cizdin ?

o dediğin i Touch için değilmiydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında gelir yedek parçaları, meraklanmayın, az daa idare ediverin...
  • yok yok iPhone... dogrudur... ben de sasirdim cizildigine simdi ...

cK

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

ekranin cizilmez ozelligi yokmuydu, youtube de adam anahtarin sivri ucuyla cizmeye calisiyor cizilmiyordu disariya cikip asvalta dusuruyor sapasaglam calisiyordu. merak ettim ekrani nasil cizdin ?

o dediğin i Touch için değilmiydi?

• bencede arkadaşlar ben hep erteledim o ekrana yapıştırılan korumalardan almayı ama ekranınız sağlamken alın yani bu ekrana hiç güvenmeyin... bu arada lütfen sadece cam satan bi yer biliyorsanız söyleyin almam şart iphone a olan sevgim azalıyo gördükçe bunu=)
  • ebay'den getirtebilirsiniz. 150-200 ytl'yi bulabilir ama kargo ile.
  • Ben baya arastirdim fakat sadece dis cam hic bi yerde yok hep icindeki multi touch sistemi ve lcd ile satiyolar oda 200$ gbi bi fiyata geliyor
  • bende daha düne kadar ön cam için screen protector kullanıyordum.ama dün gece çıkardım.hatta çıkardıktan sonrada dayanamayıp ekranı çizmeye çalıştım.bıçakla üzerine sürttüm ama çizilmedi gerçekten.bu arada arkadaşın camının çizilmesinede hakikaten şaşırdım.
    bu arada kırık cam işini halledersin umarım.çok geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 22 Ocak 2008; 0:36:09 >
  • arkadaşlar ben getirtiyorum toplu olarak ekran vs isteğinz varsa bana iletin tamirtı filkanda yapıyorum istanbul ve ankarada .. ekran epeybi pahalı yani gelmesi sadece 150-200 ü buluyo taakribi 250 ytl ye deişilr aklınıda bulunsun arka kısım ise 50 dolara filan gelio oda 100 ytl gibi bişe olur sanırım .. ucuza bulunursa fiyatlar düşer tabii
  • teşekkürler ama benim cihazımın dokunmatik kısmında hiç bir sorun yok sadece bana ön cam lazım tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • benimde aynı şekilde
  • arkadaşlar benim de kırılmıştı ebayden aldım bir haftada geldi.. doğubankta da yaptırttım ebayden alabilirsiniz..
  • ben ebay de çok aramama rağmen bulamadım bir link verebilme şansınız varsa çok iyi olur
  • iPhone da on cam ve ekran birlesik
    sadece ipod touch da ekran ve dokunmatik ekran ayri...

iphone da ayirmak mumkun ama akil kari bir is degil...
  • Doğubank da 3.kat 328 numarada sadece ön cam satıyorlar. Ayrıca pil değişimi de yapıyorlar. Umarım halledersiniz, çizik bir Iphone çok can sıkıcı olsa gerek diye düşünüyorum....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.