Şimdi Ara

Eski iPhone'lara güvenlik güncellemesi: iOS 18.7.3 yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski iPhone'lara güvenlik güncellemesi: iOS 18.7.3 yayınlandı
    Apple, henüz iOS 26’ya geçmemiş kullanıcılar ya da iPhone XS, XR gibi iOS 26'ya güncellenmeyen eski cihazları kullananlar için iOS 18.7.3'ü yayınladı. iOS 18.7.3 (22H217), tüm kullanıcılar için önerilen önemli güvenlik iyileştirmeleri ile birlikte geliyor.

Ayrıca Bkz.iOS 26.2 güncellemesi yayınlandı: İşte iPhone'lara gelen yenilikler

Apple, kısa süre önce iPhone kullanıcıları için iOS 26.1'i varsayılan güncelleme yapmaya başladı. Bu, Ayarlar içindeki Yazılım Güncellemesi ekranına gidildiğinde öne çıkan yazılım sürümünün iOS 26 olduğu anlamına geliyor. Ancak kullanıcılar hâlâ iOS 18'de kalma seçeneğine sahip. Bunu seçenler için Apple, dün yeni bir güncelleme yayınladı. iPhone için iOS 18.7.3, iPad için iPadOS 18.7.3 indirilmeye açıldı.

iOS 18.7.3 güncellemesi neler getiriyor?

iOS 18.7.3 sürümü, yeni özellik ya da arayüz değişikliği getirmiyor. Apple’ın güvenlik notları, belirli dosyaları işlerken bellek bozulması risklerinden, çökmelere neden olabilen tarayıcıyla ilgili hatalara kadar çeşitli sorunlar için düzeltmeler listeliyor.

• Sistem genelinde önemli güvenlik düzeltmeleri

• FaceTime koruması (Arayan kimliğinin taklit edilebilmesi sorununa ilişkin)

• Çok sayıda çökme ve bellek işleme düzeltmesi de dahil olmak üzere WebKit ve Safari güçlendirmeleri

• Ayarlar, Ekran Süresi, Mesajlar ve Telefon gibi alanlarda gizlilik ve veri koruması

Kaynak:https://support.apple.com/en-us/125885

• İphone 8 kullanıcılarının günahı neydi en azından 17 güncellemesi verilsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Emreakgl kullanıcısına yanıt
    bilinçli olarak yapıyorlar git yenisini al

• camelon kullanıcısına yanıt
    İlk iPhone (1. nesil), son olarak iPhone OS 3.1.3 sürümünde kaldı.

• Iphone 11in menüsünde yalnızca 26.2 sürümünü görebiliyorum şu an. Geçen hafta 18.7.2 ve 26.2 ikisi de vardı. Az önce 18 e geçmek istedim çünkü hem apple watch hem airpods pro hem de beats pro2 için güncelleme alamıyordum artık. Ama telefonda sadece 26.2 var. Nasıl geçicem şimdi 18.7.3’e? Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi acaba ya?

• Kendi soruma kendim cevap vereyim. Redditten öğrendiğime ve apple tr destekten aldığım bilgiye göre Apple 18.7.3 ü yayınlayınca 18.7.2 yi kaldırmış. 18.7.3’ü de sadece ios 26 yı alamayacak olan XS-XR gibi modeller için bırakmış. Yani şu ana kadar telefonunu 18 veya 18.7.2 yapmadıysan. 18.7.3 ü alamayacaksın. Apple seni 26.2’ye yükseltmeye zorluyor.

Ama buna da çözüm bulunmuş. Beta sürümlerin içinde 18.7.3 var. Ben bu şekilde beta üzerinden yükleyeceğim. Yükledikten sonra da beta alımına kapatıcam teli.

Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Beta üzerinden mi kurmak zorundayız yani hocam ? 13 mini var Beta yüklemek istemediğim için 7.2 deyim . 3 için oraya güncelleme gelmeyecek mi yani ?

Eğer ios 26.2 ye geçmeyeceksen ya bu şekilde kullanmaya devam edeceksin ya da benim anlattığım gibi beta 18.7.3 ü kuracaksın. Evet normal 7.3 gelmeyecek. En azından şu an için böyle. Bakarsın bi süre sonra apple tekrar açar imzayı pek sanmıyorum gerçi ama.
    Hocam iphoneda 7.3 beta olarak görünüyor ama elimdeki eski ipadde ipados 18.7.3 -beta değil yani. Hatta sonradan farkettim, donanım haberin de görsellerine baktım. Paylaşılan görselde de iphone beta 7.3 olarak görünüypr. Bence sıkıntı yok yani.

Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Kalsın hocam beta veriyorsa her zaman sıkıntı çıkıyor 3-4 senedir . Gelirse otadan yüklerim gelmezse de çok önemli değil oldukça memnunum var olan 7.2 den

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.