Şimdi Ara

iPhone kulaklık takılı gibi görüyor(su döküldü yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
32.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili forumdaşlar acil yardımınızı bekliyorum. Biraz önce yemek yerken telefon bardağın yanındaydı ve dibinde çok az su vardı. Yanlışlıkla elim çarptı ve iphonenin üzerine az birşey döküldü. Ön kameranın olduğu kısma. Telefonu hemen ters çevirdim kapattım yarım saat felan bekledim bu sırada saç kurutma makinasıyla hafif sıcaklıkta kuruttum.

    Sonra telefonu açtım ve müzik felan açtım ses gelmiyor. Ses açma kapama yaptığımda kulaklıklar yazıyor ama kulaklık takılı değil. Başka birisinden arama gelince çalıyor. Birisiyle arama yaptım karşıdan ses gelmiyor hoparlörü açınca geliyor. Acaba sorun neyde onu anlayamadım sıvı telefonun içine gittimi cok hızlıca aldım telefonu. Kulaklık takılı olarak gördüğü içinmi ses gelmiyor? Telefonun garantisi devam ediyor garantiye versem değişim olurmu sıvı teması olduğunda ne yapıyorlar? Acil yardımınızı bekliyorum yaptırma durumumda yok şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Biraz bekle, kulaklık girişi iyice kurusun. Daha sonra kulak çöpüyle içini iyice temizle (ben peçeteyi kıvırıp yapmıştım, aynı işi görüyor).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ummetcivi

    Biraz bekle, kulaklık girişi iyice kurusun. Daha sonra kulak çöpüyle içini iyice temizle (ben peçeteyi kıvırıp yapmıştım, aynı işi görüyor).

    Hocam telefonu kapalımı tutayım ? Sizde hemen düzelmişmiydi acaba servise felan hiç vermek istemiyorum inşallah düzelir. Telefonu açmayım dedim ama dayanamayıp açıp denedim. Önereceğiniz şeyler varmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda zaten bir sıkıntı yok şuan, açmak veya açmamak birşeyi değiştirmez. Sadece o kulaklık girişini iyice kurutun, bekleyebilirsiniz veya saç kurutma makinesiyle kurutabilirsiniz. Daha sonra içini temizleyin. Benim kulaklık girişinde, girişi tam çevreleyecek şekilde bir toz parçası çıkmıştı, ondan sonra daha da sorun yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebeastmaster -- 25 Ocak 2014; 20:35:47 >
  • Benim de sağolsun annem su dükmüştü telefona ve dediğin gibi kulaklık takılı gösteriyodu, hemen bir peçeteyi kıvırıp içine soktum ıslak bir şekilde çıktı başka peçetelerle 2-3 defa daha tekrarladım daha sonra saç kurutma makinesiyle kuruttum iyice bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliekin

    Benim de sağolsun annem su dükmüştü telefona ve dediğin gibi kulaklık takılı gösteriyodu, hemen bir peçeteyi kıvırıp içine soktum ıslak bir şekilde çıktı başka peçetelerle 2-3 defa daha tekrarladım daha sonra saç kurutma makinesiyle kuruttum iyice bir sorun yaşamadım.

    Hocam bende kürdana peçeteyi sarıp bikaç defa kuruladım hafifde saç kurutma makinasıyla kuruladım düzeldi şimdilik çok şükür inşallah tekrar sorun olmaz. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ummetcivi

    Telefonda zaten bir sıkıntı yok şuan, açmak veya açmamak birşeyi değiştirmez. Sadece o kulaklık girişini iyice kurutun, bekleyebilirsiniz veya saç kurutma makinesiyle kurutabilirsiniz. Daha sonra içini temizleyin. Benim kulaklık girişinde, girişi tam çevreleyecek şekilde bir toz parçası çıkmıştı, ondan sonra daha da sorun yaşamadım.

    Hocam uyguladım düzeldi şimdilik çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduysak ne mutlu. Umarım sorun yaşanmaz birdaha hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende tel tokayla içindeki birikintileri temizledim çok az bişey çıktı ama hemen düzeldi çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnm de bu gün başıma geldi telefoncumu aradkm kulak temizleme şeyiyle az bişey tiner dökerek temizledim bir kaç kez takıp çıkardım düzelmedi sonra telefonu şarjda kulaklığa bağlı bıraktkm bi çektim kulaklığı düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.