Şimdi Ara

İphone kota sorgulama programi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru acik ve net.Sivasa gidicem.Yolda canli tv izlemek icin 4GB internet paketi almayi dusunuyorum.Yetermi yetmezmi bilmiyorum.Kota takip programi bulabilirsem evde wifi uzerinden ne kadar harcadigina bakip ona gore isternet paketi alicam.Cok harciyorsa almayi dusunmuyorum.

• dataman işini görecek uygulama. Ücretsizken indirmiştim şu an paralı sanırım ama mükkemmel bi uygulama
  • Datawiz ve data usage var bu iş için. Yalnız bunların data kullanımını doğru göstermesi için arka planda çalışıyor olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arkadaş gibi data usage ı önerebilirim başarılı..
  • 3G bile olsa canlı tv yi akıcı izleyebiliceğini sanmıyorum heleki sivas yollarında. Bence film at onu izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

Soru acik ve net.Sivasa gidicem.Yolda canli tv izlemek icin 4GB internet paketi almayi dusunuyorum.Yetermi yetmezmi bilmiyorum.Kota takip programi bulabilirsem evde wifi uzerinden ne kadar harcadigina bakip ona gore isternet paketi alicam.Cok harciyorsa almayi dusunmuyorum.

iimzamdaki blogumdan megabytes adli uygulama ile takip edebilirsin. yurtdisinda oldugum icin link veremiyorum cunku blogspot burda engelli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun kendi hücresel kullanımından ne farkı var ki bu 3.parti yazılımların ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Jailbreak için böyle programlar mevcut. Ancak senin asıl derdin bağlantı problemi olmalı, yol boyunca sağlıklı bir bağlantı kuramayabilirsin. Aldığın paket yelevizyon izleyemeden elinde kalabilir.

Öyle bir sıkıntıda var tabi.Bakalım turkcell kesintisizmiymiş görücez
  • Data usage dogru gösteriyorsa.Wifide 12sn canlı yayında 50mb gitti:(
  • quote:

Data usage dogru gösteriyorsa.Wifide 12sn canlı yayında 50mb gitti:(

Arkada baska bisey kullaniliyordur internetini yoksa 12 snde 50 mb imkansiz 1080P de bile o kadar gitmez..

• Bi ara metrobüste fenerin maçını izlemiştim. 650 mb civarında falan harcamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

quote:

Arkada baska bisey kullaniliyordur internetini yoksa 12 snde 50 mb imkansiz 1080P de bile o kadar gitmez..

O zaman program bozuk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

quote:

O zaman program bozuk

dediğim gibi fotograf yayını devreye girmiştir veya başka bir yükleme yapıyordur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.