Şimdi Ara

IPHONE KAYIT E DEVLET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne sıkıntı var bu ne demek neden kayıt edemıyorum lütfen yardım

Yurda giriş kontrolü başarısız. En yakın İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü Pasaport Büro Amirliğine başvurup bilgilerinizden emin olunuz ve bu bilgiler ile e-devlet kapısından yeniden başvuru yapınız.
     IPHONE KAYIT E DEVLET SORUNU

• Hocam sanırım pasaportunuzun giriş tarihi ile ilgili bir sorun var 60 gün geçmediğine emin misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbk167.

Hocam sanırım pasaportunuzun giriş tarihi ile ilgili bir sorun var 60 gün geçmediğine emin misiniz ?

yok geçmedı tamamen tarıh ıle alakalı aradım bilgi teknojılerı iletişim kurumunu (0312) 294 94 94 sorunu anlattım yurda gırış tarıhını 1 gun once veya 1 gun sonra olarak tekrar deneyın dedıler 1 gun oncesını yazdım kabul ettı sıkıntı kalmadı
  • serkanjk kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ben de maalesef "Yurda giriş kontrolü başarısız. En yakın İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü Pasaport Büro Amirliğine başvurup bilgilerinizden emin olunuz ve bu bilgiler ile e-devlet kapısından yeniden başvuru yapınız." hatası aldım. Forumları araştırırken sizin yazınızı gördüm ve deneme yaptım. Bir gün sonrası giriş tarihi ile kaydımı aldı. Mağdur olanlar için umarım faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vishnelim

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ben de maalesef "Yurda giriş kontrolü başarısız. En yakın İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü Pasaport Büro Amirliğine başvurup bilgilerinizden emin olunuz ve bu bilgiler ile e-devlet kapısından yeniden başvuru yapınız." hatası aldım. Forumları araştırırken sizin yazınızı gördüm ve deneme yaptım. Bir gün sonrası giriş tarihi ile kaydımı aldı. Mağdur olanlar için umarım faydalı olur.

yardımcı olduysa ne mutlu bazıları sorun çözülünce daha foruma tekrar gerı donup yazmaz nasıl çözuldugunu ama yazmakta fayda var en azından başkaları yararlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.