Şimdi Ara

Amerika'da değişen iphone değişim belgesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple 'ı arayınca yollananı BTK kabul etmiyor. Değişen apple storedan almamız gerekiyormuş. Yakın zamanda bu şekilde değişen telefonunu pasaportuna kaydettiren var mı acaba nasıl yaptı, bir yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkcanan -- 4 Temmuz 2014; 12:06:23 >



  • hkcanan H kullanıcısına yanıt
    Apple Proof of Coverage'ı mı yoksa Apple Store belgesini mi kabul etmiyor BTK. Benim telefonlardan bir tanesi yurtdışında alındığı operatörden değişti ve değişim belgesi vermemişler. Bende Apple'dan istedim ve mail gelmişti Proof of Coverage diye. Email ekinde gelen kırmızı logoyu sağ üst köşeye koymuştum ama yine de zar zor kabul etmişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen sene ekim ayında yaptım apple store mail adresime değişim belgesini göndermişti ona eski telefonun imei numarasını ekledim. çıktı aldım yolladım, 10 gün sonra eski kayıt silinip yeni kayıt gerçekleşti.
    Neyini kabul etmedi açarsanız yardımcı olurum ne eksikmiş mesela
  • karti K kullanıcısına yanıt
    ben de maildeki logyu sağ ğst köşeye koyup yolladım ama kadın üzerinde barkod olacak genius yazacak falan dedi. apple ı aradım onu sadece mağazadan alabilirsiniz dediler. mağazaya da ulaşamıyorum tabi ki tekrar. normalde kabul ediyorlarmış da değişmiş sistem sanırım btk'da. bu aralar benim gibi madurlar artar ve başka bir çözüm bulunur diye umdum ama benden başka internette kimse yok bu durumdan şikayetçi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.