Şimdi Ara

iPhone Kapanma Sorunu / Deji Marka Batarya Hakkında Bilgisi Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 6.5 yıl önce iPhone 5 almıştım. 4.5 sene önce şarj soketindeki bozukluk nedeniyle değişim oldu. 4.5 senedir aynı bataryayı kullanıyorum. Sorunsuz 4-5 saat götürüyordu. Fakat 2 gündür telefonum şarjı dolu olmasına rağmen kapanıyor kendi kendine yeniden açılıyor. Bataryayı kontrol etmek için uygulama indirdim %58 yıpranmış görünüyor. Şarja takılıyken herhangi bir sorun olmuyor. Fakat şöyle bir durum var ki eğer uçak modunda ise herhangi bir kapanma sorunu olmuyor. Wi-fi ile kullanarak yine %100den %0'a kadar kapanma sorunu olmadan 4-5 saat kullanıyorum. Fakat uçak modundan çıkardığım anda telefon kendini resetliyor. Bataryamı değiştirsem sorun hallolur mu? Eğer batarya ömrünü tamamlamışsa uçak modundayken neden kapanmıyor? Yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkür ederim 😊:)

Edit: ios 10.3.3 son sürümünü kullanıyorum telefonuma uygun olan :)

Edit 2: İnternette araştırırken deji marka batarya gördüm. Ondan sipariş vermeyi düşünüyorum. 1800 mah'lık kapasiteyle daha uzun kullanım imkanı sunduklarını iddia ediyorlar. Fakat biliyorsunuz Ki orjinali 1440mah. Acaba fazla kapasiteli takmam sıkıntı yaratır mı? Bu durum ve marka hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minerva_s_Owl -- 12 Mayıs 2019; 18:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryanız ölmüş, değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

Tahminim batarya hücresel bağlantı için yeterli voltaj sağlayamıyor, sonra panic verip kapanıyor. Zaten mobil veri wifiye göre daha fazla güç harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 12 Mayıs 2019; 17:51:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Bataryanız ölmüş, değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

Tahminim batarya hücresel bağlantı için yeterli voltaj sağlayamıyor, sonra panic verip kapanıyor. Zaten mobil veri wifiye göre daha fazla güç harcar.
    Yani hocam bataryayı değiştirirsem sorun hallolur? Birden neden böyle oldu anlamadım.
    Peki internette deji marka batarya ile karşılaştım. 1800 mah yani orijinalinden 400 mah daha fazla. Onu kullanırsam bir sorun olur mu?

• Minerva_s_Owl kullanıcısına yanıt
    çok yüksek ihtimalle bataryadan kaynaklı bir sorun.

bataryayı forumda araştırma yapabilirsiniz, benim pek bilgim yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

çok yüksek ihtimalle bataryadan kaynaklı bir sorun.

bataryayı forumda araştırma yapabilirsiniz, benim pek bilgim yok maalesef.
    Çok teşekkürler hocam umarım değiştirince düzelir. Prize bağlı yaşıyorum şu an :(

Deji hakkında bilgisi olan var mı?

• Minerva_s_Owl kullanıcısına yanıt
    DEJI bataryayı 2 farklı cihazda denedim, iPhone 5S ve iPhone 6.

Batarya oldukça başarılı görünüyor, şu anda 2-3 ay oldu bataryaları takalı. Kullanan kişiler çok memnun olduğunu söylüyor, şarjı oldukça uzun gidiyormuş.
    Şu anda bu fiyat aralığında markalı,garantili batarya arıyorsanız DEJI tercih edilebilir bir seçenek.

Değişim işlemi de basitti zaten, evde kendim video izleyerek yaptım, videodaki işlemleri tekrarladım.

Pil sağlığınız eğer %75'in altına indiyse batarya değişim vakti gelmiş bence.
  • Batarya değişikliği de fayda etmeyebilir. Şu an ben yeni değiştirdim günde 3 defa şarj ediyorum gene yetmiyor. Başka bi sıkıntısı var bu cihazların. Apple şu pil olaylarını nedense bi geliştiremedi. 5s var bende neden orjinal pil bulamıyorum? yan sanayi dedikleri çin malı ürünler var piyasada. kimi 150 ye kimi 60 a satıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bataryayı aldım, değiştirdim. Sorun halloldur. 1 ay olacak hiçbir sorun yok. Tavsiye ederim.
    Teşekkürler.
  • Deji süper 8 saat ekran süresi alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.