Şimdi Ara

iPhone/iPad’inizi Bilgisayara Nasıl Yansıtabilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple TV’de iPhone/iPad nasıl yansıtılır öğrenmeniz için Apple sitesinde bir gönderi var. iPhone/iPad ekranını daha büyük bir ekrana yansıtmak size daha iyi bir görsel deneyim sağlar ve diğer insanlara sunum yapmak için kullanışlıdır. Ne yazık ki, herkes bir Apple TV’ye sahip değil ancak çoğunuzun bir bilgisayarı var. Bu nedenle, bu yazıda iPhone/iPad ekranını Mac ya da PC’ye yansıtmanın uygulanabilir yönlerini anlatıyoruz.

Bunu yapmak için, iPhone/iPad’inizi bilgisayarınıza bağlamak ve sonrasında ekrana yansıtmak için bir başka aracı kullanmanız gerekir. Son günlerde, ben oldukça kullanışlı bulduğum Apowersoft iPhone/iPad Kaydedici’yi kullandım. Programla yansıtma yapmak için uygulamanız gereken adımlar aşağıda.

Birinci Adım: Bu Programı Bilgisayarınıza İndirin
    İlk olarak, iPhone/iPad kaydediciyi bilgisayarınıza indirip yükleyin. Hem Mac hem de Windows’ta kullanılabiliyor.

İkinci Adım: iPhone/iPad’inizi ve Bilgisayarınızı Aynı Ağa Bağlayın.
    Bilmeniz gereken önemli şeylerden biri de iOS cihazınız ve bilgisayarınızın aynı ağ üzerinde olması gerektiğidir.

Üçüncü Adım: iOS Cihazınızı Kablosuz Olarak Bilgisayara Bağlayın
    iOS cihazınızın ekranının altından yukarı doğru kaydırarak Kontrol Merkezini açın. AirPlay simgesine tıklayın, AirPlay listesinden bilgisayarınızın isminini seçin ve Yansıtma butonunu açın. Bundan sonra, iPhone/iPad’iniz anında bilgisayar ekranına yansıtılacaktır. Ardından iPhone/iPadiniz üzerinde ne yaparsanız, aynı şekilde bilgisayar ekranında görebilirsiniz.

İpuçları: iPhone/iPad ekranınızı kaydetmek istiyorsanız, sadece yansıtılan ekranın sol üst tarafındaki kaydet butonuna basın. Kaydedilen görüntü bilgisayarınıza saklanacaktır. Kaydedilme yerini programın ayarlarından değiştirebilirsiniz.

iPhone/iPad’inizi bilgisayara bu şekilde yansıtabilirsiniz. Çok kolay ve kabloya ihtiyaç yok.

• Teşekkürler faydalı bilgi için :)
    Bir sorum olacaktı. çok hateketli sahneler içeren oyunlarda örneğin real racing 3 te, tv ekranında telefondaki kadar akıcı görebilirmiyiz yoksa takılmalar olurmu?
    Teşekkürler. İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttrusem kullanıcısına yanıt
    Programı test etme şansım oldu. Öncelikle ayarlardan 1080p yapınca oyunların görüntüsünü yansıtamıyor, 720p de Real Racing 3 yansıtabildim. Fakat yansıttığımız ekranda kayıt tuşuna bastığımızda oyun sanki kasıyormuşçasına tekleyerek kaydediyor. Ayrıca 3 gün deneme süresi ve 3 dakikalık video kaydetme süresi varmış. Tabi paranız çoksa 40euro fiyatı var, değil 40 - 5 euro deseler yine alınmaz. Performansını beğenmedim.

Örnek video

https://www.dropbox.com/s/p2b5mhq9ypmtcc0/20160405_172952.mp4?dl=0

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler. Hevesle bir deneyim dedim fakat dediğiniz gibi biraz kasma var görüntüde.
    130 tl ye uygulama alana kadar 260 tl apple tv alınır
  • Xmirage ve reflector ile harika bir şekilde bağlanılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirServer'da benden gelsin. iTools'un Airplayer'ını da unutmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.