Şimdi Ara

IPHONE İLE İLK TANIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar htc desire kullanıcısıydım ama artık iphone denemeninde vakti geldiğini düşündüm ve 3GS'imi aldım. Cihaz Tr garantili. her neyse geleyim sadede;

    ilk kez iphone kullanıcam ve ilk başta neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. jailbreak düşünmüyorum. beğendiğim uygulamaları satın alıp kullanmak taraftarıyım. peki bana tavsiyeleriniz neler olacak.

    önerebileceğiniz can alıcı programlar nelerdir. ya da kesinlikle yapma dediğiniz bir şeyler var mı? her türlü tavsiye ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

    herkese iyi hafta sonları.



  • 52 kişinin bakıp 1 kişinin bile cevap vermemesi de ayrı bi güzellik.

    yine de sağolun arkadaşlar.
  • Artık herkes sıkıldı sanırım her gün aynı şeyleri yazmaktan. Forumu biraz karıştırırsanız tüm cevapları bulabilirsiniz.
  • hayırlı olsun kardeşim öncelikle çok farklı bir deneyim yasayacaksın bunu farketmişsindir sanırım..jaılbreak tavsıye etmem..cihazı stabil bir şekılde kullanmak daha doğru..sağlam uygulama ve oyunların nerdeyse hepsının deneme amaçlı free yanı bedava sürümü var genelde lite sürüm dıye geçer itunes store da..önce lite sürümü yükler denersın egerki oyunu yada uygulamayı seversen full versıyonunu yüklersin..oyun için ilk önericeklerım real racıng 2, bad company 2 ve nova uygulama içinse yeni baslangıc olarak free olan downloads, gazete oku, iradyo, sharephoto olabılırr..ayrıca 2 ayrı ıtunes hesabı alın bırı turkıye öbürüde amerıka olsun ılk aklıma gelenler bunlar..
  • welcome to real world
  • Bence de kesinlikle jailbreak yapmayin. Jailbreak yapinca IPhone Android'e donuyor. Gereksiz seyler eklemek icin cihazin stabilitesinden, hizindan fedakarlik etmis oluyorsunuz.

    Bence ilk yapilmasi gerekenler:

    1- ITunes'unuzda 'IPhone' diye bir playlist olusuturun, IPhone'u bu playlist'le senkronize etmeye ayarlayin. (ITunes'a IPhone takiliyken music sekmesinden kolaylikla yapabilirsiniz bunu) IPhone'a atmak istediginiz sarkilari bu playlist'e atin. Boylece IPhone'u bilgisayariniza her taktiginizda istediginiz sarkilar direk senkronize olacaktir. Surukle-birak meraklilari olsa da bu yontem surukle biraktan cok daha hizli, kolay ve verimli. Sik sik senronize ederseniz, cok keyifli olur.

    2- Bence ilk yuklenmesi gereken uygulamalar:

    Bedava
    ---------------
    *ntvmsnbc canli NTV yayini ve haberler
    *cnnturk Aynisi
    * Teknoloji haberleriyle ilgileniyorsaniz, bana gore dunyanin en hizli ve iyi teknoloji haberleri sitesi engadget.com'un uygulamasi, 'engadget'
    *facebook'unuz varsa facebook
    *twitter'iniz varsa, twitter. Web sayfasindan daha iyi bu uygulama
    *Skype (Bedava sinirsiz goruntulu, sesli konusma; tum diger telefonlardan daha net ve kullanisli)
    *iBooks, Apple'in ucretsiz kitap okuma uygulamasi, IPad gibi olmasa da son derece kullanisli
    *sinemakurdu: Mesela bir film secip, size en yakin nerede oynadigini gorebilir, hatta filmin oynadigi salona yol tarifi bile alabilirsiniz.
    *imdb: imdb sitesinin uygulamasi, cok kullanisli
    *Istanbul'daysaniz, ve otomobil kullaniyorsaniz, ibb trafik. Adi ustunde trafik durumunu veriyor
    *'Vodafone ne nerede?' Turkcell kullansaniz da vodafone'un bu uygulamasini indirebilirsiniz. cevrenizdeki mekanlari gosteriyor benzin istasyonundan tutun, ATM ye, taksi duragi, otel vs vs hersey var. Ornegin, taksiye ihtiyaciniz oldu, aciyorsunuz en yakin taksi duragini gosteriyor. En yakin nobetci eczane vs de bulabilirsiniz.
    *Turkcell pusula, Vodafone ne nerede ile ayni islevi, cok havali 'augmented reality' ozelligi olsa da, kapsami vodafone kadar iyi degil.
    *Bankanizin IPhone uygulamasi... (Buyuk banklarin hepsinin var)
    *Star, atv, kanal,haberturk... hepsinin canli TV izleme uygulamasi da var

    Parali:
    -----
    * Beejive IM, en iyi mesajlasma uygulamasi.
    * Oyunlar: Angry Birds, NOVA 2, Cut the robe, Modern Combat 2, Infinity Blade
    * Air video: Bilgisayarinizdaki filmleri, dizileri telfonunuzdan seyretmeye yariyor. mkv, avi ne olursa
    * iGO: Navigasyona ihtiyaciniz varsa, navigasyon cihazlarindan bile daha iyi bir cihaza donusturuyor IPhone'u. Haritasi da cok iyi.
    * Ucaga biniyorsaniz zaman zaman, Kayak. Havaalanlarinda board'lara bakmaniza gerek kalmiyor. Ayrica, birini karsilayacaksiniz diyelim, ucagin havada nerede oldugunu bile gosteriyor.
    * Shazam. Bir sarki duydunuz, kim oldugunu hangi sarki oldugunu merak ediyorsunuz, bu uygulamayi calistirin...

    Simdilik aklima gelenler bunlar.
    Iyi gunlerde kullanin!




  • Bence telefona bi jb yapip kendinizi gelistirin, telefonun sinirlarini zorlayin butun kaliteli oyunlari bitirin daha sonra jbsiz kullanin ama mutlaka bi jb yapin, jb ile stabil degil diyen arkadaslara 4.1+limera1n ile oldukca stabil (bazen jbli bazen jbsiz kullaniyorum,hic bir fark yok en azindan gozle gorulur)


    +
    telefonumda 30uygualama
    400 muzik
    113mb. Bos yer var ve suanda sadece ayrlarda vs assagi inerken kasilmalar var (4.2.1de oldugu gibi)
  • JB yapmayın telefon androide mi dönüyor :S siz neler sacmalıyorsunuz ya. ip4 kullanıyorum 4 aydır jb li kullanıyorum performansdan yana hiç bir eksiklik yok aksine jb sayesinde indirdigim programlar ve uygulamalar la daha da performanslı oldu JB siz asla oılmaz
  • arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler. özellikle Centauri detaylı anlatımın için çok saol. JB yapmayı şu an için düşünmüyorum açıkcası. peki önerebileceğiniz farklı uygulamalar var mı arkadaşlar. örneğin browser olarak safarinin alternatifi ne önerirsiniz.

    yada tavsiye edeceğiniz farklı uygulamalar neler?
  • facebook twitter uygulaması kanald star atv falan kanalların programı sonra oyun olarak online pocket legends video fotoğrafları slayt haline getirmek istiyorsan imovie .. yarıs oyunu istiyorsan asphalt 6 ayda real racing 2 .. aslında senin kişiliğine baglı ne yükleyip ne yüklemeyecegin ..
  • savinme tavsiyelerin için teşekkürler. bakalım yavaş yavaş bir şeyler yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saydam
    welcome to real world

    +1 :D
  • Nasil oyun seversin bilmiyorum ama iphone da en iyi fps oynanir..modern compad 2, nova 2 ve inanilmaz grafikleri olan dead space ide hemen yukle bunlarin hepsi 7 ser dolar ama inan her kurusuna deger..araba yarisi seviyorsanda hic baska oyuna bakma direk real racing 2 yi yukle bu deneyimi yasa..birde street fighter 4 varki tadindan yenmezz..buarada tavla seviyorsan ucretsiz itavla veya igammon u tavsiye ederim..buarada usa ve turkiye olarak 2 itunes hesabi acmayi unutma bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.