Şimdi Ara

iphone için sözlük arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iphone için cok iyi bir sozluk arıyorum neredeyse butun dilleri cevirecek ve dogru cevirecek.hatta mumkunse uluslararası yazı karakterinde cevirsin yani ruscaya ceviri yaparken kiril alfabesi onların yazı karakteriyle cevirmesin ki bende rahat okuyabileyim yada altına normal okunusunuda yazsın.yani özetle cok iyi bir translator arıyorum dogru duzgun calısan paralı olması sorun degıldır eklemek isterim.sagolun

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bilen ya cok sozluk var storeda hangisini secmem lazım bilemıyorum hadi beyler tavsiye
  • Bu kadar kapsamlı bir sözlük programı var mı bilmiyorum. Sanmıyorum ki olsun. Ancak olur da biri çıkar "var" derse diye, konuyu şöyle yukarılara taşıyalım bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesli Sozluk uygulamasini kullaniyorum.Bayagi dil destekliyor arti olarak sesli okuyabiliyor

• sesli sozluk 3-4 dili destekliyor bana rusca arapça hollandaca falan da desteklicek sozlukler lazım sesli sozluk bende yuklu ama pek memnun degilim slovoed i indiricem şimdi
  • Arkadaşlar bu slovoed nedir böyle ya toplam 45-50 dolara geliyor ikisini indirdiğimizde.Nedir bu yani neler yapıyor ki bu? En azından dogru bir çeviri yapıyor mu paragrafları falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen ya sadece ingilizce--turkce bile 30$ bnm istediklerimle 100$ ı geçer heralde ama cok iyiymiş gercekten en azından yorumlada herkes başarılı diyordu .yokmu başka ya bu slovoed den başka daha hesaplı yada en azından 3-4ü 1 arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietmar

aynen ya sadece ingilizce--turkce bile 30$ bnm istediklerimle 100$ ı geçer heralde ama cok iyiymiş gercekten en azından yorumlada herkes başarılı diyordu .yokmu başka ya bu slovoed den başka daha hesaplı yada en azından 3-4ü 1 arada

tamam da iyi de ne yapar neye yarar işlevı nedır bunun kı bu kadar pahalı ? cevırı falan yapıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Arkadaşlar bu slovoed nedir böyle ya toplam 45-50 dolara geliyor ikisini indirdiğimizde.Nedir bu yani neler yapıyor ki bu? En azından dogru bir çeviri yapıyor mu paragrafları falan

Bu fiyat oldukça yüksek.Bunu tam manasıyla hakkıyla kullanan bir arkadaş var mı? Varsa tavsiye der mi? Bu paraya değer mi?
  • apple storeda yorumlar baya iyi ama çok yuksek fiyat gercekten 3-4 dil alınca 60-70 doları geçiyor ya
  • valensas in yapmis oldugu SOZLUK uygulamasi gayet iyi.ama jealbreak sonrasi parali uygulamalarda kullanilabilir.

• Google translate kullanıyorum.Sesli çevirme de mevcut kısacası çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtranslate.
    İstediginiz cumleyi sesli söyluyorsunuz, o da size istediginiz dilde sesli ve yazili ceviri yapiyor.

• Takip
    Bu arada seslisozluk 3-4 dil biliyor diye gömülmüş yukarda. Ayarlar'in altında seslisozluk'u bulup gerekli dilleri acarsanız daha efektif olur

• Google Translate ve Zargan.

• kapsamlı bır sozluk olarak yok maalesef. Seslı sozluk uygulaması guzel ama ben 50tlye elektronık sozluk aldım,polylıngua.400000 kelıme var ıcınde. Seslı degıl ama grammer vs olarak yardımcı bır cok unsır eklemısler. Bence uygulamaya onlarca dolar verecegınıze elektronık sozluk alın,olsun bıtsın
  • Bende iTranslate kullanıyorum @cabriolet1981 gibi oldukça işlevsel ve içinde bir sürü dil barındırıyor.

https://itunes.apple.com/tr/app/itranslate/id288113403?l=tr&mt=8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.