Bildirim
Iphone için Konuşma esnasında arka fon müziği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mutlaka vardır fena olmazdı hani :))
Cok yalancı gördüm kendimi yahu -
Bu benimde aklima gelmisti fakat bulamamistim varsa super olur -
Arkadaşlar yok mu bilen biri aranızda :)quote:
Orijinalden alıntı: JonnyCaqe
Bu benimde aklima gelmisti fakat bulamamistim varsa super olur -
Arkadaşlar biriniz ilgilenirse sevinirim..quote:
Orijinalden alıntı: Cowley
Arkadaşlar yok mu bilen biri aranızda :)
Alıntıları Göster
-
Fantaziye bakın hele...quote:
Arkadaşlar biriniz ilgilenirse sevinirim..
Alıntıları Göster -
Fake location isimli ipa var -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyWar
Fake location isimli ipa var
Bu programın bunla alakası yok heralde ama o fake call locations olacaktı fakat bundada karşı tarafa ses gitmiyor ki. Tüm Symbianlarda her açılan ses dosyasını karşı tarafda duyabiliyor. Iphonedada bunu yapma imkanımız kesinlikle yok mu acaba, böyle bir program falan? -
@bonjuan eksik yazmışım evet program fake call locations, yalnız sanırım program arama yapıldıktan sonra ahizesiz görüşme ile çalışıyor. bu şekilde deneyin birde.quote:
Orijinalden alıntı: bonjuanquote:
Fake location isimli ipa var
Bu programın bunla alakası yok heralde ama o fake call locations olacaktı fakat bundada karşı tarafa ses gitmiyor ki. Tüm Symbianlarda her açılan ses dosyasını karşı tarafda duyabiliyor. Iphonedada bunu yapma imkanımız kesinlikle yok mu acaba, böyle bir program falan?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 5 Mayıs 2011; 20:26:48 >
-
quote:
eksik yazmışım evet program fake call locations, yalnız sanırım program arama yapıldıktan sonra ahizesiz görüşme ile çalışıyor. bu şekilde deneyin birde.
Adam ne istemiş siz ne yazmışsınız ne alaka... -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
quote:
eksik yazmışım evet program fake call locations, yalnız sanırım program arama yapıldıktan sonra ahizesiz görüşme ile çalışıyor. bu şekilde deneyin birde.
Adam ne istemiş siz ne yazmışsınız ne alaka...
ne ne alaka sen yazılan programa baktın mı da ne alaka diyorsun.
istediği şeyin tarifi bu program, önce programı araştır sonra alaka kur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 5 Mayıs 2011; 20:27:28 > -
quote:
quote:
quote:
YAw sen okumayı bilmiyon mu bu sahte arama yapıyor aynısı bendede var adamın istediği ise birisiyle konuşurken arkada sesler çıkmasını istiyor...
-
ya sabırquote:
Orijinalden alıntı: HackAvquote:
quote:
quote:
YAw sen okumayı bilmiyon mu bu sahte arama yapıyor aynısı bendede var adamın istediği ise birisiyle konuşurken arkada sesler çıkmasını istiyor...
Alıntıları Göster
program sende varsa sen yanlış algılıyorsun heralde, ben biliyorum ki arkadaşa tavsiye ettim programı, telimde de mevcut, programın sahte arama falan yaptığı yok.
bu sahte arama yapma programı değil, hala bilmediğin bakmadığın araştırmadığın bir program hakkında bana gelip bilmişlik yapıp tartışma çıkarıyorsun durduk yere.
tekrar söylüyorum git bir zahmet ismini verdiğim programı kur gerçi bende var diyon nasıl oluyorsa o yada araştır bak bakalım sahte arama programı mı yoksa arka planda sesler çıkaran program mı.
vallahi hayret bişey yau sanki bilinmeyen denklem sormuş konuyu açan arkadaşda okuman yok mu diyorsun. yabancı uyruklu değilim heralde türkçeyide yeni öğrenmedim yazılanı doğru anlıyacak kadar türkçem var. ancak sen bişeyleri anlamıyorsan sorun sende.
şimdi git bak bakalım fake call locations sahte arama mı yapıyor yoksa arka planda trafik, disko, stadyum vb.. sesleri mi çıkarıyor.
-
fake call locations çalışmıyor malesef yani işe yaramiyo :(...quote:
ya sabır
program sende varsa sen yanlış algılıyorsun heralde, ben biliyorum ki arkadaşa tavsiye ettim programı, telimde de mevcut, programın sahte arama falan yaptığı yok.
bu sahte arama yapma programı değil, hala bilmediğin bakmadığın araştırmadığın bir program hakkında bana gelip bilmişlik yapıp tartışma çıkarıyorsun durduk yere.
tekrar söylüyorum git bir zahmet ismini verdiğim programı kur gerçi bende var diyon nasıl oluyorsa o yada araştır bak bakalım sahte arama programı mı yoksa arka planda sesler çıkaran program mı.
vallahi hayret bişey yau sanki bilinmeyen denklem sormuş konuyu açan arkadaşda okuman yok mu diyorsun. yabancı uyruklu değilim heralde türkçeyide yeni öğrenmedim yazılanı doğru anlıyacak kadar türkçem var. ancak sen bişeyleri anlamıyorsan sorun sende.
şimdi git bak bakalım fake call locations sahte arama mı yapıyor yoksa arka planda trafik, disko, stadyum vb.. sesleri mi çıkarıyor.
Alıntıları Göster
-
Program calisiyor denemistim bikac kez.calismasi gerekiyor, nasil kullandiniz bilmiyorum ama asagidaki gibi yapmaniz gerek.
Arama yaparken yada aranirken ahizesiz duruma gecip yani hoparlörü acip daha sonra programi calistirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 9 Mayıs 2011; 0:18:31 > -
denedim malesef sonuç alamadım.Bu arada Iphone 4 Kullanıyorum.Arama geliyo açıyorum gelen aramayı sonra cihazı açıp ardından programı açıyorum arka fon sesini seçiyorum ama ses karşı tarafa ulaşmıyor ... :(quote:
Program calisiyor denemistim bikac kez.calismasi gerekiyor, nasil kullandiniz bilmiyorum ama asagidaki gibi yapmaniz gerek.
Arama yaparken yada aranirken ahizesiz duruma gecip yani hoparlörü acip daha sonra programi calistirin. -
Ben dedim olmadığını ama bıyığımız yokki sözümüz dinlensin...quote:
denedim malesef sonuç alamadım.Bu arada Iphone 4 Kullanıyorum.Arama geliyo açıyorum gelen aramayı sonra cihazı açıp ardından programı açıyorum arka fon sesini seçiyorum ama ses karşı tarafa ulaşmıyor ... :(
Alıntıları Göster -
-
@SpyWar teşekkürler ben bu programı arıyordum. Ayrıca, kardeş boşver sen yararlı paylaşımda bulunmuşsun :)quote:
@HackAv senin okumanda ve anlamanda sorun mu var.
ben diyorum ki konuyu açan arkadaşın istediği şeyi yapan program fake call locations, sen diyorsun ki hayır o programın amacı sahte arama yapmak.
senin dediğin şey bu, gelmiş hala ben demedim mi diyorsun. sen dedin evet ama yanlış şey diyorsun, programı yanlış tanıyorsun.
arkadaşın bende çalışmadı dediği şey arka planda sesleri çıkaramaması programı kullanamaması, yoksa senin dediğin gibi sahte arama yapıyor bu program, arka planda ses çıkarmıyor demiyor. niye anlamakta zorlanıyorsun.
ilginç olan rahmet edip programı hala denememişin ne işe yarıyor nedir ne değildir görmemişin gelmiş tekrardan ben dememdim mi diyorsun.
bak bunlar programdan görüntü üşenmeyip baksan böyle boş boş muhabbet etmezdin.
@Cowley sen olmadı diyince tekrar denedim bende program çalışıyor, tekrar söylüyorum program hoparlör açılarak çalışıyor diğer türlü çalışmıyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
@HackAv senin okumanda ve anlamanda sorun mu var.
ben diyorum ki konuyu açan arkadaşın istediği şeyi yapan program fake call locations, sen diyorsun ki hayır o programın amacı sahte arama yapmak.
senin dediğin şey bu, gelmiş hala ben demedim mi diyorsun. sen dedin evet ama yanlış şey diyorsun, programı yanlış tanıyorsun.
arkadaşın bende çalışmadı dediği şey arka planda sesleri çıkaramaması programı kullanamaması, yoksa senin dediğin gibi sahte arama yapıyor bu program, arka planda ses çıkarmıyor demiyor. niye anlamakta zorlanıyorsun.
ilginç olan rahmet edip programı hala denememişin ne işe yarıyor nedir ne değildir görmemişin gelmiş tekrardan ben dememdim mi diyorsun.
bak bunlar programdan görüntü üşenmeyip baksan böyle boş boş muhabbet etmezdin.
@Cowley sen olmadı diyince tekrar denedim bende program çalışıyor, tekrar söylüyorum program hoparlör açılarak çalışıyor diğer türlü çalışmıyor.
bide bedava olsa iyi gerçi 1 dolar ama ... gerek yok şimdilik ama yinede güzel paylaşım saolun
Benzer içerikler
- iphone ses kaydı gizleme
- iphone denetim merkezi açılmıyor
- whatsapp yedekleme yapmıyor
- whatsapp"ta profil resmi yok ama çevrimiçi
- iphone çift whatsapp
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X