Bildirim
iPhone İcin En İyi E-Mail Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bunu ben de merak ediyorum.. _____________________________ -
Ben de push özelliği iyi olan bir e-posta uygulaması arıyorum. Takipteyim. _____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Kim ulan bu Erol Egemen? -
Resmi uygulaması disinda boyle bir uygulama varmiki? Ben ilk defa duyuyorum boyle bir program istegini _____________________________
-
App Store'da arama kısmında mail yazarsanız onlarca e-posta uygulaması olduğunu, azımsanamayacak kadar da paralı e-posta uygulaması olduğunu göreceksiniz.
_____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Bilen kimse yok sanırım :) _____________________________ -
Takipteyim _____________________________ -
-
mbox kullanyorum ama daha verimli kullanılabilecek program var mı bilemiyorum.denemek lazım. _____________________________ -
@beostar
Hoşunuza gitmeyen özellikleri var sanırım; biraz açar mısınız?_____________________________
''Bizi sevenleri üzmeyelim baba.'' -
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat8634
@beostar
Hoşunuza gitmeyen özellikleri var sanırım; biraz açar mısınız?
tek sorunum gmail hesabımı ekleyememem.onun haricinde çok kullanışlı görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesunason -- 1 Temmuz 2011; 23:37:30 >_____________________________ -
Ben gmail kullandığım için bana uygun bir program değilmiş ne yazık ki. _____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Forumu arastirin dahili olarak gecrn gun google ile push mail olayi anlatilmisti ios icin programa bile gerek yok deneyin bir cok kisi memnundu _____________________________ Zaman bir girdap gibidir,onu anladığını hissettiğinde iş işten geçmiştir,yasamda buna benzer,zaten yasamın yansımasıda ZAMAN değilmidir!!! -
Telefonun kendi uygulamasında push çok iyi değil. 15 dakikada bir tarıyor ve e-posta ekrana düşmüyor. _____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
@beostar
Teşekkürler bilgilendirme için._____________________________
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Telefonun kendi uygulamasında push çok iyi değil. 15 dakikada bir tarıyor ve e-posta ekrana düşmüyor.
Yanlışınız var. Anında geliyor gmail._____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Telefonu yeni aldığımda araştırmıştım, zaten push ayarlarında da 15 dakika seçeneği var en kısa.
Siz nasıl anında e-posta gelecek şekilde ayarladınız?_____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactory
Forumu arastirin dahili olarak gecrn gun google ile push mail olayi anlatilmisti ios icin programa bile gerek yok deneyin bir cok kisi memnundu
arkadaşın bahsettiği konu
http://forum.donanimhaber.com/m_34683377/tm.htm_____________________________
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Telefonu yeni aldığımda araştırmıştım, zaten push ayarlarında da 15 dakika seçeneği var en kısa.
Siz nasıl anında e-posta gelecek şekilde ayarladınız?
Exchange serverdan yapılıyor. Hatta 1-2 gün önce konusu vardı. 1-2 sayfa geride vardır kesinlikle._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
Bunu biliyorum. E-posta hemen gelmeyebiliyor ve ekrana mesaj gibi not düşmüyor. Bazı e-posta uygulamalarında ise gerçek anlamda push var. _____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Kim ulan bu Erol Egemen?
Benzer içerikler
- iphone kendi kendine ses kısıyor
- iphone temassız ödeme
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone ahizeden ses gelmiyor
- iphone 11 ses az çıkıyor
- 18 promax iphone
- gizli numaradan arama
- telefonum donuyor ne yapmalıyım
- ios 27 ne zaman gelecek
- iphone 17 renk seçenekleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler