Şimdi Ara

iPhone-'Hücresel Veri Kısayolu+3G on/off' için Apple'a Geribildirim (Feedback) gönderimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
21.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerkanGD

Iste ben bu yüzden jailbreak yapıyorum telefonu. Sırf o 3G düğmesi için. Hatta activator ile de wifi ye baglaninca 3G ve veriyi kendi kapatıyor wifiden ayrılınca 3G veri acıyor ki super kolaylık.

Zaten normalde de 3g açıkken wifi ye bağlanırsan veriyi kendisi kapatıyor. Ne zaman wifi den ayrıldın tekrar 3g-veri ye dönüyor.
  • 2.543 TL vereceğim, 3G kapatığ kapatmayacağımı seçmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unborncriminal

Baska ulkelerdeki sikayetleri duymamistim. Eger bu kadar fazla ulkede varsa bu sorun yapmasi lazim zaten. Ben apple savunmuyorum zaten yapmasi benimde isime gelir. Jest hakkinda demek istedigim ise cogu gelismis ulkede edge sorunu yok senin dedigin gibi bizde ve bulgaristan gibi gelismeye baslamis ulkelerde var. Adamlar belkide bu yuzden umursamiyor ve koymuyor butonu. Apple in yaptigi seyi bende onaylamiyorum tekrar belirteyim. Umarim en kisa zamanda koyarlar ve senin benim gibiler rahatlar. Verdigimiz paraya degiyor mu konusuna girmek istemiyorum sonucta telefon avrupadaki euro kuruna gore satiliyor ve bi ton vergi koyuluyor. Hal boyle olunca gereginden fazla para oduyoruz telefonlara. Bu sadece telefonda gecerli degil bircok ithal urunde gecerli.

Burada koyulan vergi Apple'ı pek ilgilendirmiyor. Sonuç itibariyle distribütörler kanalıyla belli bir fiyata satılırken aradan o firmalarıda çıkarıp kendi satmaya başladığı için çok daha fazla kâr elde etmeye başladı.
    Parasını baştan fazlasıyla verdiğim ürün için en azından garanti süresi bitimine kadar destek vermek zorunda.

Garantisi bitmiş ürün için ise eğer sorun varsa güncelleme vermeyecek. 4S telefona sahip birisi garantisi bitmişse ve bir sorun sebebiyle telefonu randımanlı şekilde kullanamaz hale gelirse tüketici mahkemesi vasıtasıyla o telefonun ücretini geriye alır.

Daha beta aşamasında sorunun varlığını okuduğum için tanıtım sonrasında dağıtılacak sürümde düzeltileceğini ummuştum.
    Ama Apple faşist firma görüntüsünden kurtulmaya pek niyetli değil olmalı ki, bildiğini okumaya devam etmiş.

Geçen gün AppStore'a girip ücretsize düşen uygulamardan indireyim dedim. Neymiş efendim sözleşmesi değişmiş onaylamamış gerekiyormuş.
    Çıkardığı sözleşme şaka gibi 60 küsur sayfa. İnsanlarla dalga geçmekten başka birşey değildir bu. Değişiklik varsa gider sadece değişen yerleri sunarsın olur biter. Dünya çapında milyonlarca insandan kaç tanesi o 60 küsür sayfayı okumuştur acaba...

Sorun çıkabileceği için güncellemediğim işletim sistemi için eğer yakın zamanda 1-2 düzeltmede bu sorunu çözecek bir gelişme olmazsa telefonu satıp Xperia Compact alacağım.

• Gönderdik bakalım gelmesi önemli birde control centere gelirse şahane olurda çok zor gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Dediklerine aynen katiliyorum. Bende android telefon ariyorum. 64 bit yayginlasip fiyatlar dusunce alcam bende.

• Radikal gazetesindeki haberhttp://www.radikal.com.tr/teknoloji/iphonelarda_3g_isyani-1213662

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    normalde öyle olmuyor wifiye bağlı da olsan 3G şebekesinde oluyorsun yine. Veri transferi yapmasan da şarjın hızli bitmesine sebep oluyor.
  • Bunun telif hakkı bildiğim kadarı ile androidde yani google da. O yüzden kimse koyamiyor

• önemli konu yukarı
  • Kardesim ellerin dert görmesin tam da açılması gereken bir konuydu gerçekten

• Yazıp yolladık bakalım Hayırlısı

• Yeni bir iphone kullanıcısı olduğum için 5s aldım. Varmı böyle birşey diye google amcada araştırırken bu konuyu buldum. Ama 2014 yılında kalmış konu. Ve görüyorumki o zamandan beri Apple'in hala böyle bir kısayol koymadığını. Tınlamıyor demekki adamlar. Güncel olarak ingilizce metni göndreyim bakalım

• hortlanmış :) yazıyı okudum da Bluetooth u siz kullanmayabilirsiniz.. ama mesela ben sıkça kullanıyorum.. ben de uçak modu rahatsız etmeyi kullanmıyorum.. kişiden kişiye göre değişir.. sanıyorum ki Apple a hangilerinden hangi ülkede en fazla kullanılıyor diye bir bilgi gidiyor eğer telefonu açarken ürün geliştirmesine yardımcı ol seçeceğini işaretlediysek.. bir de şöyle bir konu var konu nerdeyse 2 sene önce açılmış.. adamlar 2 sene önce LTE kullanıyordu bile.. bizim şu an kullandığımız ise 1 nisana kadar hala 3G malesef ki.. adamlar ülkeye özgü iOS değişikliği yapmaz sanıyorum.. Apple ı savunduğumdan değil ben de isterdim kısayola bi 3G seçeneği koysun ama.. 3G ve 4G nin açma yöntemleri birbirinden farklı iken onlarda 4g bizde 3G yi açabilecek bi yetkisi olabilir mi kısayolun bilmiyorum.. belki iOS 10 ile çoğu ülke 4 g ye geçiş yaptığı için direkt 4g tuşu gelebilir ama bizim gibi hala 3G kullananlar olduğu sürece yapmaz diye düşünüyorum..

• Control center'a 3G konmamasının sebebi tamamiyle güvenlik sebebi. Telefon çalındığında, çalan kişi, direk 3G kapatamasın diye yapılıyor. Kilit ekranında control center kullanmak isteyenler göz önüne alındığında çıkan bir karar bu.
  • Yapılacak olsa şimdiye kadar zaten yapılırdı, bundan sonra yapılacağını düşünmüyorum.
  • Denetim merkezine hücresel ayar tuşu konulmamasının sebebinin güvenlik olduğunu düşünmüyorum.
    Zira uçak modu mevcut, ona da girilebilir.
    Ve hatta telefon direk kapatıladabiliyor malesef, bana kalsa öncelikle bu konuda bir kısıtlama konulmalı seçenekli olarak.

Güvenlik sebebiyle uçak moduna alınmaması için kilit ekranda denetim merkezini açmama seçeneği mevcut ve eskiden flaş için yeri geldiğinde kilit ekranda denetim merkezini kullansam da kapatmayı tercih ettim.
    Lakin hala telefon kapatılabiliyor olduktan sonra bunun bile pek bir önemi kalmıyor.

Sonuç; kilit ekranda denetim merkezine erişim yasaklanabiliyor olduğuna göre hücresel seçeneklerini denetim merkezine koymamak bence güvenlik sebebiyle değil.
  • Yıl 2016 hala gelmedi şu kısayol

• Jb'de denetim merkezini özelleştirme tweak'leri vardı istediğin butonu koyuyordun ben wifi, 3g, konum, reset, ve bluetooth yanyana yapmıştım çok pratikti. Keşke jb'den biraz daha bişeyler kapsalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapıştırdım gitti. Bu konuda yaptığım 3. geri bildirim oldu bu. Developer hesabında ios 10 için beta 1'den itibaren bildirmiştim

• Süürüm olmuş iOS 10 hala mobil veri için ayarlara giriyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.